__Lara Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 [h=5][FONT=century gothic]Starszy Owczarek - Nero[/FONT][FONT=century gothic] Podobno kogoś ugryzł/pogryzł. Ile w tym prawdy? Nie wiemy. Wiemy natomiast tyle, że gdyby nie chronił nas przed nim kojec to skoczył by do twarzy. Niestety jest strasznie nieprzewidywalny. W jednej chwili macha ogonem, a w następnej atakuje...:( [/FONT][/h][FONT=century gothic] [/FONT][FONT=century gothic]GROZI MU WYWÓZKA DO SCHRONISKA W MYSŁOWICACH, A TAM PEWNA ŚMIERĆ....[/FONT][FONT=century gothic] [/FONT][h=5]KONTAKT: 798 596 534 / 785 549 189 fundacja@zwierzeca-arkadia.org[/h][FONT=century gothic] [/FONT] [FONT=century gothic] [/FONT] Quote
Avilia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Nawet nie wiem co napisać :/ Cholernie ciężka sprawa z nim... Quote
__Lara Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Avilia napisał(a):Nawet nie wiem co napisać :/ Cholernie ciężka sprawa z nim... To chyba gorszy przypadek niż Aramis :( Quote
Justa i zwierzaki Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Nie dobrze :(:(:( Co z nim bedzie , czy jego los bedzie przesądzony :(:(:(:( Quote
__Lara Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Jak trafi do Mysłowic to na wstępie go uśpią :( Quote
Tofikowa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Wysłałam zaproszenie do kilku osób od owczarków, może zajrzą do Nero :sad: Quote
egradska Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Zaglądam, ale tu zwykły hotelik odpada, trzeba by lokum ze szkoleniowcem załatwić Quote
egradska Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 czy znalazłby się ktoś z autem, żeby pieska podwieźć do Marka Fryca: http://www.marekfryc.pl/kadra.html no, i najważniejsze, kto jest osobą decyzyjną w sprawie pieska? Quote
Tofikowa Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 [quote name='egradska']czy znalazłby się ktoś z autem, żeby pieska podwieźć do Marka Fryca: http://www.marekfryc.pl/kadra.html no, i najważniejsze, kto jest osobą decyzyjną w sprawie pieska? Avilia i Klaudus Quote
__Lara Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Tofikowa napisał(a):Avilia i Klaudus Trzeba chyba z dziewczynami rozmawiać, telefony są w 1 poście. Ale Avilia pewnie się jeszcze tu pojawi. Quote
Aaagulka Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Dostałam zaproszenie i zaglądam. Na razie nie wiem co doradzić :( Quote
DariannaKrak. Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Dokłądnie. Jedyna możliwosc to konsultacja z M.Frycem. Pytanie tylko czy pies miał wykonywane ostatnio jakieś wyniki badan? Czy wiecie cokolwiek więcej na jego temat? Quote
Avilia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Niestety teraz martwi nas jego stan zdrowia... Nie je, ma biegunkę, bardzo zmarniał. Quote
Justa i zwierzaki Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Avilia napisał(a):Niestety teraz martwi nas jego stan zdrowia... Nie je, ma biegunkę, bardzo zmarniał. :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( Quote
egradska Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 a co stoi na przeszkodzie, zeby go lekarz obejrzał? Może się źle czuje i dlatego atakuje Quote
DariannaKrak. Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 No to chyba wręcz POWINIEN go wet obejrzeć. Jesli pies czuje sie marnie,to ataki mogą być objawem jego złego stanu fizycznego. CO na to WET pytam? Quote
Klaudus__ Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 To nie jest pies przytulanka - ja nie boję się psów, nawet go głaskałam, a dzień później skakał mi do twarzy plując śliną. Teraz Jego stan jest kiepski. Ma biegunkę i ogólnie jest osowiały. Oby to nie było nic poważnego. Szukamy też lokum ze szkoleniowcem - Jamor byłby idealny. Ale niestety funduszy brak... Musiał zostać bardzo skrzywdzony - to nie jest 'agresor od zawsze' - prosimy o pomoc i wsparcie. Quote
Avilia Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 A Nerusiowi się zdecydowanie polepszyło :D Nie wiem czy u psów występuje coś takiego jak 3 dniówka - bo tak to mniej więcej wyglądało. Teraz chłopak je za 3. Quote
ewu Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Avilia napisał(a):A Nerusiowi się zdecydowanie polepszyło :D Nie wiem czy u psów występuje coś takiego jak 3 dniówka - bo tak to mniej więcej wyglądało. Teraz chłopak je za 3. Oj to dobrze:) Quote
Recommended Posts