Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boże a jakie zarobaczone muszą być te wzdęte brzuszki-już powinny być odrobaczone i jeszcze potem ze 3 razy-już konam o tych debilnuch właścicieli rozmnażających bez pamięci bez sensu już sił mi brak:shake: :flaming:

Posted

[quote name='anula1959']Uprzejmie proszę ;) , zmiana dokonana:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=182667163
Dodam jeszcze tylko , że rodzinka ma 5 obserwatorów.

O SUPER :loveu: Dobrze, że tel. do becia66 to te domki się jakoś sprawdzi ;) ...i 5 obserwujących ...:multi:

Myślę o tych malutkich, chciałabym im jakoś pomóc :oops: - becia66 - odezwij się czy by się na coś nie zebrać dla nich :oops:

Posted

Wszystko dobrze domy sie znajdą,ale trzeba porozmawiać z kierowniczką jakie ma plany co do jamników. Być moze ona ma juz swoją koncepcje.Musi iśc ktos poważny ,kogo nie zbędzie byłe jakim slowem.
najlepiej ,aby poszla z pelnoletnim świadkiem. W takich sprawach jestem ogromnie wyczulona ,bo znam różne przypadki samowoli w schroniskach.Czlowiek dwoi sie ,szuka domu a jak przychodzi po psa ,pies jest schowany albo go nie ma w schronisku.

Posted

Jamnisie do góry ! Martwią mnie te dwa tygodnie co one tam jeszcze mają być - myślę o nich i trzymam za nie MOCNO kciuki :kciuki: :kciuki:

anulko1959 - może jeszcze dodać "Jamniki" przed tytułem :oops: - chyba się więcej i szybciej chętni zgłoszą ;) Ludzie najczęściej wpisują rasę w liczbie mnogiej - można sprawdzić wpisując różne opcje - najwięcej "wyskakuje" wtedy ogłoszeń.

Posted

bonika napisał(a):
Jamnisie do góry ! Martwią mnie te dwa tygodnie co one tam jeszcze mają być - myślę o nich i trzymam za nie MOCNO kciuki :kciuki: :kciuki:

anulko1959 - może jeszcze dodać "Jamniki" przed tytułem :oops: - chyba się więcej i szybciej chętni zgłoszą ;) Ludzie najczęściej wpisują rasę w liczbie mnogiej - można sprawdzić wpisując różne opcje - najwięcej "wyskakuje" wtedy ogłoszeń.

Bonika , chyba coś Ci się post powtórzył;)

Posted

Niee ;) Wejdź na Allegro i sprawdź : na hasło "jamniczki" - 4 ogłoszenia, na "jamniki" - 15 - właśnie sprawdzałam :-)

Boję się o te maluchy - niby dobrze wyglądają, ale Dziewczyny raz pisały o jednej suczce szczeniaczku i na zdjęciach wesoło hasała ..a za chwilę jej już "nie było".. z tego schroniska właśnie.. Dobrze aby jamnisie jak najszybciej pozabierano :oops:

Posted

anula1959 - Dziękuję i Przepraszam :Rose: - powinnam była od razu napisać aby dać "jamniki" i już ;) (ludzie tam nawet odmieniają kilka razy rasę aby jak najwięcej chętnych znalazło :-) ).

Teraz tylko kciuki aby się dobrzy chętni zgłaszali i aby wszystkie szczeniaczki i ich mama w domkach szczęśliwie i szybko wylądowały :kciuki: :kciuki:

Posted

Napisała do mnie Pani chętna do pomocy, ale jest z Warszawy...

"witam, była bym zainteresowana przygarnieńciem szczeni±t jjednak jestem z warszawy i niejestem w stanie dojchać po nie na
miejsce ,,,,bardzo mi przykro z tego powodu pozdrawiam
chodziło mi o szczeniaczki jamniczków które trfiły do schroniska wraz z
mamusią;("