anula1959 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Uprzejmie proszę ;) , zmiana dokonana: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=182667163 Dodam jeszcze tylko , że rodzinka ma 5 obserwatorów. Quote
oktawia6 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Boże a jakie zarobaczone muszą być te wzdęte brzuszki-już powinny być odrobaczone i jeszcze potem ze 3 razy-już konam o tych debilnuch właścicieli rozmnażających bez pamięci bez sensu już sił mi brak:shake: :flaming: Quote
bonika Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 [quote name='anula1959']Uprzejmie proszę ;) , zmiana dokonana: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=182667163 Dodam jeszcze tylko , że rodzinka ma 5 obserwatorów. O SUPER :loveu: Dobrze, że tel. do becia66 to te domki się jakoś sprawdzi ;) ...i 5 obserwujących ...:multi: Myślę o tych malutkich, chciałabym im jakoś pomóc :oops: - becia66 - odezwij się czy by się na coś nie zebrać dla nich :oops: Quote
anula1959 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Mam mail od osoby z Przemyśla zainteresowanej adopcją jamniczka - pieska , komu wysłać? Quote
bonika Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 anula1959 - do becia66 i może też do albiemu - bardzo mocno kciuki trzymam :kciuki: :kciuki: - fajnie, że osoba z bliska się zgłosiła :-) Quote
basia0607 Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Wszystko dobrze domy sie znajdą,ale trzeba porozmawiać z kierowniczką jakie ma plany co do jamników. Być moze ona ma juz swoją koncepcje.Musi iśc ktos poważny ,kogo nie zbędzie byłe jakim slowem. najlepiej ,aby poszla z pelnoletnim świadkiem. W takich sprawach jestem ogromnie wyczulona ,bo znam różne przypadki samowoli w schroniskach.Czlowiek dwoi sie ,szuka domu a jak przychodzi po psa ,pies jest schowany albo go nie ma w schronisku. Quote
bonika Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Jamnisie do góry ! Martwią mnie te dwa tygodnie co one tam jeszcze mają być - myślę o nich i trzymam za nie MOCNO kciuki :kciuki: :kciuki: anulko1959 - może jeszcze dodać "Jamniki" przed tytułem :oops: - chyba się więcej i szybciej chętni zgłoszą ;) Ludzie najczęściej wpisują rasę w liczbie mnogiej - można sprawdzić wpisując różne opcje - najwięcej "wyskakuje" wtedy ogłoszeń. Quote
anula1959 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 bonika napisał(a):Jamnisie do góry ! Martwią mnie te dwa tygodnie co one tam jeszcze mają być - myślę o nich i trzymam za nie MOCNO kciuki :kciuki: :kciuki: anulko1959 - może jeszcze dodać "Jamniki" przed tytułem :oops: - chyba się więcej i szybciej chętni zgłoszą ;) Ludzie najczęściej wpisują rasę w liczbie mnogiej - można sprawdzić wpisując różne opcje - najwięcej "wyskakuje" wtedy ogłoszeń. Bonika , chyba coś Ci się post powtórzył;) Quote
bonika Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Niee ;) Wejdź na Allegro i sprawdź : na hasło "jamniczki" - 4 ogłoszenia, na "jamniki" - 15 - właśnie sprawdzałam :-) Boję się o te maluchy - niby dobrze wyglądają, ale Dziewczyny raz pisały o jednej suczce szczeniaczku i na zdjęciach wesoło hasała ..a za chwilę jej już "nie było".. z tego schroniska właśnie.. Dobrze aby jamnisie jak najszybciej pozabierano :oops: Quote
anula1959 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Bonika , proszę bardzo: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=182667163 Czy to tak ma być? Quote
bonika Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 anula1959 - Dziękuję i Przepraszam :Rose: - powinnam była od razu napisać aby dać "jamniki" i już ;) (ludzie tam nawet odmieniają kilka razy rasę aby jak najwięcej chętnych znalazło :-) ). Teraz tylko kciuki aby się dobrzy chętni zgłaszali i aby wszystkie szczeniaczki i ich mama w domkach szczęśliwie i szybko wylądowały :kciuki: :kciuki: Quote
anula1959 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 [quote name='becia66']Jamnisie się przypominają ...:-( Becia , czytałaś moje wczorajsze PW? Ktoś z Przemyśla jest chętny do zaadoptowania pieska ! Przeczytaj ! Quote
Becia66 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Anula, wysłałam ci już wcześniej mojego maila. Sprawdż.:roll: Quote
anula1959 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Dzięki:lol: , wysłałam Ci już ten mail od zainteresowanej osoby. Quote
anula1959 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Becia , napisz maila do tej osoby a nie do mnie :eviltong: , ja już mam jamniczka co prawda ma 14 lat a nie parę miesięcy ale i tak kocham go najbardziej na świecie:lol: Quote
Becia66 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jeśli przeżyją ten najtrudniejszy okres...:-( Quote
fizia Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Napisała do mnie Pani chętna do pomocy, ale jest z Warszawy... "witam, była bym zainteresowana przygarnieńciem szczeni±t jjednak jestem z warszawy i niejestem w stanie dojchać po nie na miejsce ,,,,bardzo mi przykro z tego powodu pozdrawiam chodziło mi o szczeniaczki jamniczków które trfiły do schroniska wraz z mamusią;(" Quote
Recommended Posts