ewatr Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 musicie malcy trzymać sie góry :-( moze ktos bedzie mógł pomóc .............. Quote
GoniaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='basia0607']Znalazlam temat o Orzechowskim schronisku. Mordownia .Samowola dyrektorki.Wolontariuszy jak na lekarstwo. O tym miejscu chyba Pan Bóg zapomnial. Wszystkie psy z tamtąd potrzebują pomocy a najbardziej te maleństwa. Horror ! jak jeszcze długo ? Fundacja Emir prowadzi akcję "Stop Okrucieństwu w Schroniskach". Warto byłoby napisać do Pani Krystyny na emir2@interia.pl Quote
BIANKA1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 A może do Pajuni , która chciala zabrać szczeniaczki mixy jamnka s tego wątku?http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=55052&page=2 Quote
basia0607 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Emir moze zabrac i Pajunia ,jezeli zechcą pomóc. Emir macie bliżej,Pajunia mieszka na Pomorzu /blisko mnie/. Decyzja Emir jest zawsze szybka i zdecydowana.Dysponuje równiez transportem.Pajunia ma ranczo i zwierzęta u niej mają super.Pod opieką Emir jest wiele więcej psow. Radzę nie zwlekac i poprosić obie panie o pomoc .Może któraś odpowie pozytywnie ! Quote
pajunia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jezu , dziewczyny, bardzo bym chciala pomoc, ale na razie jestem w tragicznej sytuacji. Nie mam gdzie ich dac. Trzy przejete przez nas sunie, byly w ciazy i sie oszczenily. Bede sie zastanawiala. Ile by wykup rodzinki w schronisku kosztowal? Czy ktos wie? Quote
BIANKA1 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Nie mam pojęcia ile oni tam biorą za wykup . Ja z wrocka jestem :cool1: Quote
anula1959 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 To pytanie do Beci66 , ona ma najświeższe informacje na ten temat. Quote
Becia66 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Za pieski ,,panie'' biorą od 30 zł w górę. Licząc najtaniej to ok.200 zł za rodzinkę. :shake: Quote
pajunia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 kurcze, nie wiem, co robic? A moze by ktos mial ochote pare dni urlopu w Niemczech zrobic , u mnie i by rodzinke przywiozl? Wiem, ze to prawie nierealne, ale mimo wszystko pytam? Moze akurat. Quote
GoniaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='pajunia'] kurcze, nie wiem, co robic? A moze by ktos mial ochote pare dni urlopu w Niemczech zrobic , u mnie i by rodzinke przywiozl? Wiem, ze to prawie nierealne, ale mimo wszystko pytam? Moze akurat. Pajunia, a gdzie dokładnie stacjonujesz? Quote
pajunia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Goniu, kolo Heidelbergu. To sa poludniowe Niemcy, 100 km do Frankfurtu, 30 km do Mannheimu. Goniu, przyjedz, zapraszam, poznasz piekne okolice, napijemy sie dobrego winka, wysciskam Cie za rodzinke, poznasz moja bande czworonogow i w ogole. Quote
GoniaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 pajunia napisał(a):Goniu, kolo Heidelbergu. To sa poludniowe Niemcy, 100 km do Frankfurtu, 30 km do Mannheimu. Łomatko, a od Świecka? Quote
pajunia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Hm, od Swiecka, gdzies okolo 700 km. Ale to najlepiej wie Ibanez, bo tedy juz do mnie jechal. Quote
GoniaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 pajunia napisał(a):Hm, od Swiecka, gdzies okolo 700 km. Ale to najlepiej wie Ibanez, bo tedy juz do mnie jechal. Łomatko, strasznie daleko Cię wywiało :placz: Quote
pajunia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Oj Goniu, takie zycie, wtedy jeszcze nie bylo choroby dogomaniackiej:evil_lol: A tak na powaznie. przeciez tak sie wspaniale udalo z Agatka, czy nie moglabys z mezem pare dni wypoczynku sobie u mnie zrobic. Tu sa piekne okolice, teraz sliczna pogoda, a Heidelberg jest jednym z najpiekniejszym miast w Europie. Co o tym myslisz? Na rancho nie ma jak, jestem naprawde zapchana. Z trzech przejetych sun, nagle sie 21 zrobilo. Nie wiedzialam, ale wszystkie byly szczenne. I tego nie planowalam. Mamy mase psow, i miejsca juz nie ma. Ale u mnie tutaj bym miala dobry tymczas dla calej rodzinki, u kolezanki w domu. Quote
GoniaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Pajuniu, dzięki za zaproszenie. Będę miała je na uwadze w związku z jamniczą sforą. Ale nie sądzę by sie nadarzyło prędzej niż w maju :shake: Quote
pajunia Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Goniu, ja rozumiem, wiem, ze to daleko. Kurcze, moze je gdzies na razie na tymczasie ulokowac, ale kto wezmie cala rodzine? Matko, tak bym chciala je stamtad wyciagnac.:placz: Co robic? Quote
GoniaP Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 pajunia napisał(a):Goniu, ja rozumiem, wiem, ze to daleko. Kurcze, moze je gdzies na razie na tymczasie ulokowac, ale kto wezmie cala rodzine? Matko, tak bym chciala je stamtad wyciagnac.:placz: Co robic? Nie wiem :( TZ właśne wrócił(szczęśliwie) z Bonn... Nie pojedzie tak szybko :(( Quote
Recommended Posts