Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='basia0607']Znalazlam temat o Orzechowskim schronisku. Mordownia .Samowola dyrektorki.Wolontariuszy jak na lekarstwo. O tym miejscu chyba Pan Bóg zapomnial. Wszystkie psy z tamtąd potrzebują pomocy a najbardziej te maleństwa. Horror ! jak jeszcze długo ? Fundacja Emir prowadzi akcję "Stop Okrucieństwu w Schroniskach". Warto byłoby napisać do Pani Krystyny na emir2@interia.pl

Posted

Emir moze zabrac i Pajunia ,jezeli zechcą pomóc. Emir macie bliżej,Pajunia mieszka na Pomorzu /blisko mnie/. Decyzja Emir jest zawsze szybka i zdecydowana.Dysponuje równiez transportem.Pajunia ma ranczo i zwierzęta u niej mają super.Pod opieką Emir jest wiele więcej psow.
Radzę nie zwlekac i poprosić obie panie o pomoc .Może któraś odpowie pozytywnie !

Posted

Jezu , dziewczyny, bardzo bym chciala pomoc, ale na razie jestem w tragicznej sytuacji. Nie mam gdzie ich dac. Trzy przejete przez nas sunie, byly w ciazy i sie oszczenily. Bede sie zastanawiala. Ile by wykup rodzinki w schronisku kosztowal? Czy ktos wie?

Posted

kurcze, nie wiem, co robic? A moze by ktos mial ochote pare dni urlopu w Niemczech zrobic , u mnie i by rodzinke przywiozl? Wiem, ze to prawie nierealne, ale mimo wszystko pytam? Moze akurat.

Posted

[quote name='pajunia']

kurcze, nie wiem, co robic? A moze by ktos mial ochote pare dni urlopu w Niemczech zrobic , u mnie i by rodzinke przywiozl? Wiem, ze to prawie nierealne, ale mimo wszystko pytam? Moze akurat. Pajunia, a gdzie dokładnie stacjonujesz?

Posted

Goniu, kolo Heidelbergu. To sa poludniowe Niemcy, 100 km do Frankfurtu, 30 km do Mannheimu.
Goniu, przyjedz, zapraszam, poznasz piekne okolice, napijemy sie dobrego winka, wysciskam Cie za rodzinke, poznasz moja bande czworonogow i w ogole.

Posted

pajunia napisał(a):
Hm, od Swiecka, gdzies okolo 700 km. Ale to najlepiej wie Ibanez, bo tedy juz do mnie jechal.
Łomatko, strasznie daleko Cię wywiało :placz:

Posted

Oj Goniu, takie zycie, wtedy jeszcze nie bylo choroby dogomaniackiej:evil_lol:
A tak na powaznie. przeciez tak sie wspaniale udalo z Agatka, czy nie moglabys z mezem pare dni wypoczynku sobie u mnie zrobic. Tu sa piekne okolice, teraz sliczna pogoda, a Heidelberg jest jednym z najpiekniejszym miast w Europie. Co o tym myslisz?
Na rancho nie ma jak, jestem naprawde zapchana. Z trzech przejetych sun, nagle sie 21 zrobilo. Nie wiedzialam, ale wszystkie byly szczenne. I tego nie planowalam. Mamy mase psow, i miejsca juz nie ma. Ale u mnie tutaj bym miala dobry tymczas dla calej rodzinki, u kolezanki w domu.

Posted

Goniu, ja rozumiem, wiem, ze to daleko. Kurcze, moze je gdzies na razie na tymczasie ulokowac, ale kto wezmie cala rodzine? Matko, tak bym chciala je stamtad wyciagnac.:placz: Co robic?

Posted

pajunia napisał(a):
Goniu, ja rozumiem, wiem, ze to daleko. Kurcze, moze je gdzies na razie na tymczasie ulokowac, ale kto wezmie cala rodzine? Matko, tak bym chciala je stamtad wyciagnac.:placz: Co robic?
Nie wiem :(
TZ właśne wrócił(szczęśliwie) z Bonn... Nie pojedzie tak szybko :((