Justa i zwierzaki Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 O nie :(:(:( Trzeba by mu zrobic sekcje , kto go zabił , tylko ze to jest bardzo drogie i trzeba by sie złozyć na to ... Quote
ewu Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Justa i zwierzaki napisał(a):O nie :(:(:( Trzeba by mu zrobic sekcje , kto go zabił , tylko ze to jest bardzo drogie i trzeba by sie złozyć na to ... Justynko czemu zabił? Wiesz coś, czy przypuszczasz? Quote
Justa i zwierzaki Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 ewu napisał(a):Justynko czemu zabił? Wiesz coś, czy przypuszczasz? Nie wiem nic, ale dziwne że wczoraj sie nic nie działo złego a tu nagle nie zyje, przepraszam może za bardzo przesadzam , ale tak mnie to boli :(:(:( Quote
ewu Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Randuś kochanie moje, tak mi wpadłeś do serca , całego Sylwestra i wczoraj miałam strasznego doła, bałam się o was , czułam coś....:( Quote
Avilia Posted January 2, 2013 Posted January 2, 2013 Prawdopodobnie jego serduszko nie wytrzymało wystrzałów sylwestrowych ;( Quote
ewu Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Avilia napisał(a):Prawdopodobnie jego serduszko nie wytrzymało wystrzałów sylwestrowych ;( Tak myślałam. Boże co on przeżywał. nienawidzę tego zwyczaju...:( Biedny , kochany , malutki:( Quote
Poker Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 [quote name='Klaudus__']nikt go nie zabił!!!! wiesz coś więcej? to napisz Quote
ewu Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Nie umiem przestać myśleć o Rando, całego Sylwestra się martwiłam... Uwielbiam takie pieski jak on, był cudny , bardzo adopcyjny, taki pychol słodki....:( Serce mi pęka z żalu ,młodziutki, piękny...:( Quote
Avilia Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Nie wiem po co jakieś chore domysły są tu wysuwane, że ktoś go zabił czy co. Pierwszą osobą jaka zobaczyła Rando byłam ja - pies leżał w budzie niestety już martwy, leżał wciśnięty w kąt, jakby przerażony, nic nie wskazuje na to, że ktoś zrobił mu krzywdę. Tak jak już pisałam podejrzewamy, że serduszko nie wytrzymało wystrzałów sylwestrowych + obce miejsce, bardzo szkoda psiaka, bo był naprawdę sympatyczny :( Teraz musimy skupić się na suni, która ŻYJE i niestety jest bardzo wycofana i przerażona. Quote
ewu Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 malagos napisał(a):To trzeba wyciągnąć sunię, jej pomóc! Bezwzględnie, co ona przeżywa....:( Quote
ewu Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Avilia napisał(a):Nie wiem po co jakieś chore domysły są tu wysuwane, że ktoś go zabił czy co. Pierwszą osobą jaka zobaczyła Rando byłam ja - pies leżał w budzie niestety już martwy, leżał wciśnięty w kąt, jakby przerażony, nic nie wskazuje na to, że ktoś zrobił mu krzywdę. Tak jak już pisałam podejrzewamy, że serduszko nie wytrzymało wystrzałów sylwestrowych + obce miejsce, bardzo szkoda psiaka, bo był naprawdę sympatyczny :( Teraz musimy skupić się na suni, która ŻYJE i niestety jest bardzo wycofana i przerażona. Tak Olu ale trudno się pogodzić,że przez głupie zwyczaje Rando nie żyje. Nienawidzę tych fajerwerków. Czułam coś złego , pisałam o tym wątku zanim dowiedziałam się o śmierci Rando. Quote
ewu Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Jak możemy pomóc Fionie? Trzeba szukać dt, tylko gdzie????????:( Quote
Justa i zwierzaki Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Jak chodze z psami to cigle pytam o DT ale nikt nie chce .... ona w jakim moze byc wieku Quote
ewu Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Justa i zwierzaki napisał(a):Jak chodze z psami to cigle pytam o DT ale nikt nie chce .... ona w jakim moze byc wieku Wygląda na młodą... Quote
Marlena:) Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 A wielkościowo to taki jamnik standard, czy raczej miniatura? Około 5 kg, czy raczej więcej? Kurcze nie potrafię określić po zdjęciach. Miałyście opcję sprawdzenia jak reaguje na smycz? Jak z człowiekiem? Czy ona się nada do początkującego dt? :roll: Quote
ewu Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Marlena:) napisał(a):A wielkościowo to taki jamnik standard, czy raczej miniatura? Około 5 kg, czy raczej więcej? Kurcze nie potrafię określić po zdjęciach. Miałyście opcję sprawdzenia jak reaguje na smycz? Jak z człowiekiem? Czy ona się nada do początkującego dt? :roll: To napisze Ola , ja nie znam Fionki. Wiem,że rozpaczliwie potrzebuje pomocy.... Quote
Isadora7 Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Zmieniłam na stronie Fundacja SOS dla Jamników profil psiaków http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1126 na profil jamnisia i przeniosłam do TM. A małej zrobiłam nowy - promowany http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1129 Quote
malagos Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Marlena:) napisał(a):A wielkościowo to taki jamnik standard, czy raczej miniatura? Około 5 kg, czy raczej więcej? Kurcze nie potrafię określić po zdjęciach. Miałyście opcję sprawdzenia jak reaguje na smycz? Jak z człowiekiem? Czy ona się nada do początkującego dt? :roll: Czekamy na wieści, ktoś to może sprawdzić i podać? Quote
Avilia Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Suczka się tak panicznie boi, że nie daje do siebie podejść. Nawet jej nie głaskałyśmy w związku z czym nie mamy na razie możliwości sprawdzić ani wieku ani reakcji na smycz. Quote
malagos Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Avilia napisał(a):Suczka się tak panicznie boi, że nie daje do siebie podejść. Nawet jej nie głaskałyśmy w związku z czym nie mamy na razie możliwości sprawdzić ani wieku ani reakcji na smycz. O, to nie cacy........... A często możesz być u niej, zobaczyć, czy robi jakieś postępy, choć trochę przestaje się bać? jak reaguje na widok człowieka, którego widzi często? Co mówi na widok kawałka kiełbaski w ręku odwiedzajacego? Quote
Recommended Posts