Jump to content
Dogomania

Dwie małe psinki w typie jamnika - możliwe, że pobite.... jeden za TM [*], Fiona w ds

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa i zwierzaki napisał(a):
O nie :(:(:( Trzeba by mu zrobic sekcje , kto go zabił , tylko ze to jest bardzo drogie i trzeba by sie złozyć na to ...

Justynko czemu zabił? Wiesz coś, czy przypuszczasz?

Posted

Randuś kochanie moje, tak mi wpadłeś do serca , całego Sylwestra i wczoraj miałam strasznego doła, bałam się o was , czułam coś....:(

Posted

Avilia napisał(a):
Prawdopodobnie jego serduszko nie wytrzymało wystrzałów sylwestrowych ;(

Tak myślałam. Boże co on przeżywał. nienawidzę tego zwyczaju...:(
Biedny , kochany , malutki:(

Posted

Nie umiem przestać myśleć o Rando, całego Sylwestra się martwiłam... Uwielbiam takie pieski jak on, był cudny , bardzo adopcyjny, taki pychol słodki....:(
Serce mi pęka z żalu ,młodziutki, piękny...:(

Posted

Nie wiem po co jakieś chore domysły są tu wysuwane, że ktoś go zabił czy co. Pierwszą osobą jaka zobaczyła Rando byłam ja - pies leżał w budzie niestety już martwy, leżał wciśnięty w kąt, jakby przerażony, nic nie wskazuje na to, że ktoś zrobił mu krzywdę. Tak jak już pisałam podejrzewamy, że serduszko nie wytrzymało wystrzałów sylwestrowych + obce miejsce, bardzo szkoda psiaka, bo był naprawdę sympatyczny :(

Teraz musimy skupić się na suni, która ŻYJE i niestety jest bardzo wycofana i przerażona.

Posted

Avilia napisał(a):
Nie wiem po co jakieś chore domysły są tu wysuwane, że ktoś go zabił czy co. Pierwszą osobą jaka zobaczyła Rando byłam ja - pies leżał w budzie niestety już martwy, leżał wciśnięty w kąt, jakby przerażony, nic nie wskazuje na to, że ktoś zrobił mu krzywdę. Tak jak już pisałam podejrzewamy, że serduszko nie wytrzymało wystrzałów sylwestrowych + obce miejsce, bardzo szkoda psiaka, bo był naprawdę sympatyczny :(

Teraz musimy skupić się na suni, która ŻYJE i niestety jest bardzo wycofana i przerażona.

Tak Olu ale trudno się pogodzić,że przez głupie zwyczaje Rando nie żyje. Nienawidzę tych fajerwerków.
Czułam coś złego , pisałam o tym wątku zanim dowiedziałam się o śmierci Rando.

Posted

Justa i zwierzaki napisał(a):
Jak chodze z psami to cigle pytam o DT ale nikt nie chce .... ona w jakim moze byc wieku

Wygląda na młodą...

Posted

A wielkościowo to taki jamnik standard, czy raczej miniatura? Około 5 kg, czy raczej więcej?
Kurcze nie potrafię określić po zdjęciach. Miałyście opcję sprawdzenia jak reaguje na smycz?
Jak z człowiekiem? Czy ona się nada do początkującego dt? :roll:

Posted

Marlena:) napisał(a):
A wielkościowo to taki jamnik standard, czy raczej miniatura? Około 5 kg, czy raczej więcej?
Kurcze nie potrafię określić po zdjęciach. Miałyście opcję sprawdzenia jak reaguje na smycz?

To napisze Ola , ja nie znam Fionki.
Wiem,że rozpaczliwie potrzebuje pomocy....

Posted

Marlena:) napisał(a):

Czekamy na wieści, ktoś to może sprawdzić i podać?

Posted

Suczka się tak panicznie boi, że nie daje do siebie podejść. Nawet jej nie głaskałyśmy w związku z czym nie mamy na razie możliwości sprawdzić ani wieku ani reakcji na smycz.

Posted

Avilia napisał(a):
Suczka się tak panicznie boi, że nie daje do siebie podejść. Nawet jej nie głaskałyśmy w związku z czym nie mamy na razie możliwości sprawdzić ani wieku ani reakcji na smycz.

O, to nie cacy........... A często możesz być u niej, zobaczyć, czy robi jakieś postępy, choć trochę przestaje się bać? jak reaguje na widok człowieka, którego widzi często? Co mówi na widok kawałka kiełbaski w ręku odwiedzajacego?