Jump to content
Dogomania

Dwie małe psinki w typie jamnika - możliwe, że pobite.... jeden za TM [*], Fiona w ds

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tofikowa napisał(a):
mogę zrobić suni na szybko kilka ogłoszeń, ale czy ona taka wstraszona nadaje się do adopcji?:-(

Pewnie w punkcie jest wystraszona...:(

Posted

[quote name='__Lara']:) Tofikowa - jak będziesz mieć tekst to wklej proszę tutaj to też porobię jakieś ogłoszenia.

napisałam, ale bardzo ogólnie:sad:

Malutka Fiona w typie jamnika bardzo pilnie szuka nowego domu.
Fiona trafiła niedawno do jednego ze śląskich schronisk. Jest bardzo wystraszona. Boi się innych psów, boi się ludzi, boi się żyć. Siedzi w głębi zimnej budy, zagrzebana w słomę, przytulona do ściany. I czeka… na kolejny cios? Na kolejny kopniak wymierzony w mały brzuszek?
Fiona nie może zostać w schronisku, nie poradzi sobie sama. Bardzo pilnie szukamy dla Fiony nowego domku, koniecznie kochającego i ciepłego. Może to Twój dom?

Warunkiem adopcji jest spotkanie przedadopcyjne i podpisanie umowy.
Nie wydajemy psów do kojców ani na łańcuchy.

Posted

Niestety nie zdążyłyśmy już ich lepiej obfocić, udało mi się tylko przez kojec na szybko cyknąć to, co wkleiłam. Postaram się im zrobić następnym razem.

Posted

malagos napisał(a):
Raczej nie jest w ciąży, co?

Raczej ciężko to stwierdzić "na oko" - suka jest wychudzona, żebra na wierzchu, brzucha nie widać...Ale co przyniesie czas? Może to wczesne stadium?
Nie wiemy...