__Lara Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 (edited) [FONT=century gothic]Te dwa psiaki doznały wiele ludzkiej krzywdy... Fiona i Rando... Porzucone, możliwe, że pobite, niby za to, że zagryzły króliki (ile w tym prawdy?) [/FONT][FONT=century gothic]Kolejne żywe istoty, na których człowiek-potwór rozładował swoją złość.[/FONT][FONT=century gothic] Kolejne pokaleczone zwierzęta. [/FONT][FONT=century gothic] Potraktowane jak śmieci.[/FONT][FONT=century gothic] Siedzą teraz w nie za ciepłym boksie, w Punkcie Przetrzymań w Pszczynie. Co gorsza, grozi im wywóz do jednego z najgorszych schronisk w Polsce - tam nie przeżyją... Dlatego tak bardzo prosimy dla nich o jakiś kąt... [/FONT][FONT=century gothic]Ciemny -piesek, tricolor - sunia. Psiak kontaktowy, sunia bardzo, bardzo przestraszona. Nawet do nas nie podchodzi.[/FONT][FONT=century gothic] KONTAKT: 798 596 534 / 785 549 189 fundacja@zwierzeca-arkadia.org [/FONT] [FONT=century gothic]Rando niestety odszedł, prawdopodobnie z powodu stresu związanego z wystrzałami sylwestrowymi... [/FONT] Edited January 24, 2013 by __Lara Quote
Avilia Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Dziękuję Laro :) Psiaki naprawdę bardzo wystraszone... Quote
__Lara Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Dzięki, że jesteście. Wrzucę je na jamniki tylko metryczki pouzupełniam. Quote
Isadora7 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Na stronie Fundacji SOS dla Jamników: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1126 Quote
Justa i zwierzaki Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Boże one mają tak mało sierści :(:(:(:(:(:( Quote
ewu Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Do d... to wszystko, ludzie wydali w Polsce 10 miliardów na wczorajsze bale, po klilkaset złotych płacili za petardy, o wódzie nie wspomnę... Tak niewiele trzeba żebyście nie cierpiały...Myślałam całą noc o Was maluszki, pewnie serduszka waliły wczoraj ze strachu....:( Quote
Avilia Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 ewu napisał(a):Do d... to wszystko, ludzie wydali w Polsce 10 miliardów na wczorajsze bale, po klilkaset złotych płacili za petardy, o wódzie nie wspomnę... Tak niewiele trzeba żebyście nie cierpiały...Myślałam całą noc o Was maluszki, pewnie serduszka waliły wczoraj ze strachu....:( Nawet nie chcę myśleć jak one wszystkie się ze strachu trzęsły :( Quote
__Lara Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 [quote name='Isadora7']Na stronie Fundacji SOS dla Jamników: http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1126 Dziękuję bardzo Isadorko!!!! :Rose: [quote name='ewu']Do d... to wszystko, ludzie wydali w Polsce 10 miliardów na wczorajsze bale, po klilkaset złotych płacili za petardy, o wódzie nie wspomnę... Tak niewiele trzeba żebyście nie cierpiały...Myślałam całą noc o Was maluszki, pewnie serduszka waliły wczoraj ze strachu.... Dokładnie kochana! Krew człowieka zalewa ile wczoraj/dzisiaj pieniędzy poszło w niebo..... Quote
Isadora7 Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 __Lara napisał(a): Dokładnie kochana! Krew człowieka zalewa ile wczoraj/dzisiaj pieniędzy poszło w niebo..... U mnie Ganga dała koncert, fruwała, skakała po regałach zeskakiwała i tak w kółko z prędkością światła. Biorąc pod uwagę fakt ze ma wadę genetyczną (wyskakujące rzepki) to masakra. A oczy miała wyłupiaste ze strachu jak żaba. Rambo jest bradzo uczuciowy, ma szczegółną wrażliwość jak padaczkowiec. No to chodził za Gangą całował, przytulał denerwował się. I szczał, szczał, szczał, szczał (poszlo 8 zmian z łóżka 9 teraz piorę, piore, piorę...). Aż w końcu podałam Gandze luminal i Rambiemu dodatkowy. Zrobiło się spokojnie po ~30 minutach. Quote
__Lara Posted January 1, 2013 Author Posted January 1, 2013 Isadora7 napisał(a):U mnie Ganga dała koncert, fruwała, skakała po regałach zeskakiwała i tak w kółko z prędkością światła. Biorąc pod uwagę fakt ze ma wadę genetyczną (wyskakujące rzepki) to masakra. A oczy miała wyłupiaste ze strachu jak żaba. Rambo jest bradzo uczuciowy, ma szczegółną wrażliwość jak padaczkowiec. No to chodził za Gangą całował, przytulał denerwował się. I szczał, szczał, szczał, szczał (poszlo 8 zmian z łóżka 9 teraz piorę, piore, piorę...). Aż w końcu podałam Gandze luminal i Rambiemu dodatkowy. Zrobiło się spokojnie po ~30 minutach. Masakra.... zdrowe zwierzęta głupieją ze strachu, a co dopiero te chore :( Quote
ewu Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 __Lara napisał(a):Masakra.... zdrowe zwierzęta głupieją ze strachu, a co dopiero te chore :( Ptaki rozbijają się o domy, wczoraj jeden uderzył w ścianę nad moją głową, oszalały ze strachu....:( Odleciał na szczęście. Quote
Makila Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Serce pęka :-( Kolejne, trzęsące się maluszki w budach na mrozie :-( Ten czarny piesek wygląda identycznie jak Karlosek. Quote
ewu Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Makila napisał(a):Serce pęka :-( Kolejne, trzęsące się maluszki w budach na mrozie :-( Ten czarny piesek wygląda identycznie jak Karlosek. Cudny jest, do całowania obie malizny przeznaczone. Tak się boję tych Mysłowic,żyć mi się nie chce... Quote
malagos Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 Kolejne mała psiaki.... Zapiszę sobie watek. Quote
ewu Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 malagos napisał(a):Kolejne mała psiaki.... Zapiszę sobie watek. Małgosiu one umrą w Mysłowicach, dziękuję,że jesteś. Quote
malagos Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 A na jamniki w potrzebie to się nie za bardzo nadają, co?................... Quote
ewu Posted January 1, 2013 Posted January 1, 2013 malagos napisał(a):A na jamniki w potrzebie to się nie za bardzo nadają, co?................... Są już, nadają się. Quote
Recommended Posts