Jump to content
Dogomania

Dwie małe psinki w typie jamnika - możliwe, że pobite.... jeden za TM [*], Fiona w ds

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=century gothic]Te dwa psiaki doznały wiele ludzkiej krzywdy... Fiona i Rando...

Porzucone, możliwe, że pobite, niby za to, że zagryzły króliki (ile w tym prawdy?)

[/FONT]
[FONT=century gothic]Kolejne żywe istoty, na których człowiek-potwór rozładował swoją złość.[/FONT][FONT=century gothic]

Kolejne pokaleczone zwierzęta.
[/FONT]
[FONT=century gothic]
Potraktowane jak śmieci.[/FONT]
[FONT=century gothic]

Siedzą teraz w nie za ciepłym boksie, w Punkcie Przetrzymań w Pszczynie.

Co gorsza, grozi im wywóz do jednego z najgorszych schronisk w Polsce - tam nie przeżyją...

Dlatego tak bardzo prosimy dla nich o jakiś kąt...

[/FONT]
[FONT=century gothic]Ciemny -piesek, tricolor - sunia. Psiak kontaktowy, sunia bardzo, bardzo przestraszona. Nawet do nas nie podchodzi.[/FONT][FONT=century gothic]

KONTAKT:
798 596 534 / 785 549 189
fundacja@zwierzeca-arkadia.org

[/FONT]

[FONT=century gothic]Rando niestety odszedł, prawdopodobnie z powodu stresu związanego z wystrzałami sylwestrowymi...
[/FONT]

Edited by __Lara
  • Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do d... to wszystko, ludzie wydali w Polsce 10 miliardów na wczorajsze bale, po klilkaset złotych płacili za petardy, o wódzie nie wspomnę...
Tak niewiele trzeba żebyście nie cierpiały...Myślałam całą noc o Was maluszki, pewnie serduszka waliły wczoraj ze strachu....:(

Posted

ewu napisał(a):
Do d... to wszystko, ludzie wydali w Polsce 10 miliardów na wczorajsze bale, po klilkaset złotych płacili za petardy, o wódzie nie wspomnę...
Tak niewiele trzeba żebyście nie cierpiały...Myślałam całą noc o Was maluszki, pewnie serduszka waliły wczoraj ze strachu....:(

Nawet nie chcę myśleć jak one wszystkie się ze strachu trzęsły :(

Posted

[quote name='Isadora7']Na stronie Fundacji SOS dla Jamników:
http://jamniki.eadopcje.org/psiak/1126

Dziękuję bardzo Isadorko!!!! :Rose:

[quote name='ewu']Do d... to wszystko, ludzie wydali w Polsce 10 miliardów na wczorajsze bale, po klilkaset złotych płacili za petardy, o wódzie nie wspomnę...
Tak niewiele trzeba żebyście nie cierpiały...Myślałam całą noc o Was maluszki, pewnie serduszka waliły wczoraj ze strachu....

Dokładnie kochana! Krew człowieka zalewa ile wczoraj/dzisiaj pieniędzy poszło w niebo.....

Posted

__Lara napisał(a):

Dokładnie kochana! Krew człowieka zalewa ile wczoraj/dzisiaj pieniędzy poszło w niebo.....

U mnie Ganga dała koncert, fruwała, skakała po regałach zeskakiwała i tak w kółko z prędkością światła. Biorąc pod uwagę fakt ze ma wadę genetyczną (wyskakujące rzepki) to masakra. A oczy miała wyłupiaste ze strachu jak żaba. Rambo jest bradzo uczuciowy, ma szczegółną wrażliwość jak padaczkowiec. No to chodził za Gangą całował, przytulał denerwował się. I szczał, szczał, szczał, szczał (poszlo 8 zmian z łóżka 9 teraz piorę, piore, piorę...). Aż w końcu podałam Gandze luminal i Rambiemu dodatkowy. Zrobiło się spokojnie po ~30 minutach.

Posted

Isadora7 napisał(a):
U mnie Ganga dała koncert, fruwała, skakała po regałach zeskakiwała i tak w kółko z prędkością światła. Biorąc pod uwagę fakt ze ma wadę genetyczną (wyskakujące rzepki) to masakra. A oczy miała wyłupiaste ze strachu jak żaba. Rambo jest bradzo uczuciowy, ma szczegółną wrażliwość jak padaczkowiec. No to chodził za Gangą całował, przytulał denerwował się. I szczał, szczał, szczał, szczał (poszlo 8 zmian z łóżka 9 teraz piorę, piore, piorę...). Aż w końcu podałam Gandze luminal i Rambiemu dodatkowy. Zrobiło się spokojnie po ~30 minutach.

Masakra.... zdrowe zwierzęta głupieją ze strachu, a co dopiero te chore :(

Posted

__Lara napisał(a):
Masakra.... zdrowe zwierzęta głupieją ze strachu, a co dopiero te chore :(

Ptaki rozbijają się o domy, wczoraj jeden uderzył w ścianę nad moją głową, oszalały ze strachu....:( Odleciał na szczęście.

Posted

Makila napisał(a):
Serce pęka :-(

Kolejne, trzęsące się maluszki w budach na mrozie :-(

Ten czarny piesek wygląda identycznie jak Karlosek.

Cudny jest, do całowania obie malizny przeznaczone.
Tak się boję tych Mysłowic,żyć mi się nie chce...