ENDRIUTRACKER Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 mamy w planach wystawę w Bedzinie ....zgłoszenia jeszcze aktywne do 4.I ...wyjazd z Wa-wy http://www.zkwp.bedzin.pl/wystawy.html Quote
Zuza i Noddy Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 (edited) Dzisiaj ostatni dzień zgłoszeń. My już się zgłosiliśmy i nie mogę się doczekać, bo zdecydowanie za długo nas nie było na wystawach. EDIT Zgłoszenia przedłużone do 7 stycznia. Edited January 5, 2013 by Zuza i Noddy Quote
Kyu Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 a ortrzymaliście zwrotnego emaila, bo ja nic nie mam na skrzynce, a teraz jeszcze nie ma mnie w spisie wystawców, no zaraz szlag mnie trafi. nie zapłaciłam, bo nie dostałam potwierdzenia, ale płacić można w dniu wystawy, więc nie rozumiem tego nonsensu! Quote
Zuza i Noddy Posted January 13, 2013 Posted January 13, 2013 Ja jestem w spisie, ale potwierdzenia jeszcze nie dostałam. Quote
Jagoodka Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 Ja też jestem w spisie, ale potwierdzenia nie dostałam jeszcze. Quote
Pysia Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 A ja mam pytanie innego rodzaju. Czy ktoś z Lublina lunb bliskich okolic wybiera się na wystawe? Quote
Mysza2 Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 [quote name='Pysia']A ja mam pytanie innego rodzaju. Czy ktoś z Lublina lunb bliskich okolic wybiera się na wystawe? A jeśli nikt z Was nie jest z Lublina to może znacie kogoś kto jest z Lublina i jeździ na wystawy, Quote
Kyu Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Dzieki za odpowiedzi, juz się wszystko wyjaśniło ;) Miałby ktoś może miejsce dla 2 osób i bardzo grzecznej wyżlicy z Wrocławia? oczywiście zwracamy koszt paliwa. Quote
Aldona z Sosnowca Posted January 15, 2013 Posted January 15, 2013 Uwaga: [FONT=Times New Roman] [/FONT][FONT=Times New Roman]UWAGA[/FONT][FONT=Times New Roman]z przyczyn niezależnych od organizatora, nastąpi zmiana sędziego w grupie V i IX. Niestety nie będzie sędziowaćKari Granaas Hansen (NOR). Rasy: Akita, Akita amerykańska i Siberian Husky sędziować będzie Zdenka Jílková (CZ). Pozostałe rasy gr. V sędziować będzie Leoš Jančík (CZ), który sędziować będzie także ray: Bolończyk, Biszony, Pudle, Lwi Piesek, Cotton de Tuléar, Terier tyb, Spaniel tyb oraz pozostałe rasy gr IX. Za zmiany przepraszamy* http://www.zkwp.bedzin.pl/wystawy.html[/FONT][h=3][/h] Quote
Zuza i Noddy Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='pawelg']moze wpadne porobic wam zdjecia ;))[/QUOTE] Jestem za przyjedź i na baski zajrzyj ;) Quote
Jagoodka Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Przyjeżdżaj :) Miło będzie się spotkać :) Quote
Aldona z Sosnowca Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 I na chiłki zajrzyj :-)One takie biedne,malutkie,zawsze pomijane... Quote
aisa34 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Hihihihi,może przy okazji obfocisz mastify tybetańskie,coś mi się widzi że z chiłkami będziemy sąsiadować na ringi:) Quote
pawelg Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 mam maly problem z noga (kontuzja), jezeli jutro mi sie nie pogorszy, to przyjade ;) Quote
Alojzyna Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 jakby ktoś chciał zdjęcie swojego pupila, to przy ringu 11 (a pewnie też przy innych) będzie się kręcić z aparatem moja córka - śmiało można zaczepiać ;) Cecha charakterystyczna - wygolona głowa ;) [ Quote
jovi Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Chciałabym prosić o stawkę/fotkę stawki z katalogu , Białych Owczarków Szwajcarskich . Z góry serdecznie dziękuję ! Quote
bety Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Czy dobra duszyczka może mi podać dane baby-ków Akit Amerykańskich. Piesek nr kat 669 Suczka nr kat 675 poprosiłabym o imiona, daty urodzenia i rodziców. Z góry dziękuję. Pzdr Quote
Recommended Posts