Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam Cię Kasiu:lol: . W porządku jeżeli chodzi o Anię ja tylko tak głośno myslałam:oops: ..........
A jeżeli chodzi o kojec ,to dlaczego będziecie pytać o koszt tylko jednej ściany?

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu nie tylko o jednej;)
po prostu najpierw jedną zrobimy żeby szybciej przenieść Korę bo DT już się komplikuje....:(:(
Bo jedna strona ma ogrodzenie (płot) a z drugiej otwarte podwórko dlatego na razie wystaraczy jedna ściana:)
Żeby KORA nie wybiegła na ulicę a druga strona będzie zrobiona żeby własnie zamknąć kojec:)

Teraz potrzebna są nam 2 drewniane , grubie kołki 2,20 m i 3 m siatki oraz potężna zasówka do futki , którą też trzeba zrobić .... mamy na to 3 dni a kasy prawdę mówiąc nie ma......

P.S
Anulko jeżeli chodzi o Anię to masz prawo pisać i pytać na wszystkie pytania Ci odpowiem;)

Posted

Kora bardzo mi przykro , przez wyrażanie swojego zdania nikt ze Starachowic do Ciebie nie zajry i grosza nie wpłaci!!!!!:shake:

A podobno psy są najważniejsze a nie zatargi ( jedna Pani tak mówiła) no ale kłamstwo lepiej przez gardło przechodzi...................

Posted

Anulku dziękuję Ci bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi:
Za te 80 zł już zrobimy jedną ścianę i KORUSIĘ przenosimy!!!!!!!!!!!
Tak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!!

Kochanie KORUSIA ma się wspaniale ! w tym tygodniu jedziemy ją zaszczepić i już KORUNIA szczęśliwa będzie!!!! Zdjęcia dzisiaj wstawimy:loveu:
Korusia ma nowego przyjaciela!Ania ma jeszcze 2 miesięcznego szczeniaczka TOTUSIA!!! Taki słodzik zdjęcia też będą!!!!!!!!!

Posted

Katarzynko , nie ma sprawy. Przepraszam , że sprawa przeciągnęła się w czasie ale miała trochę perypetii finansowych nie mniej już jest wszystko O.K.
Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia szczęśliwej psinki!

• 2 weeks later...
Posted

anulko jest problem wynikł wczoraj!! wieczorem wszystko napiszę!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz:
jestem bezsilna!!!!!!!!!!!!!

Ania już urodzila i niestety jej babcia u , której mieszka zakazała kojca dla KORY!!!!!!!!!!!!! Chociaż wcześniej nie protestowala!!!!! Ania już nic nie mogła zrobić:shake::shake:

Znaleźliśmy jej nowy dom w Łodzi bardzo dobry ale pani się rozmyślila tłumacząc co się stanie jak ona umrze?? kto zajmie się psem????:shake::shake:tragedia

Pieniądze na Korunię w dalszym ciągu mamy i możemy przekazać każdemu kto tylko znowu da nam nadzieję na nowy dom dla KORUNI!!!!

Teraz mamy 2 tygodnie na znalezienie jej domu bo inaczej będziemu musieli ją zawieźć do schroniska................:-(:-(

Od kilku dni ja ledwie kontaktuję przez tą sytuację i naprawdę szukam wszędzie domu Warszawa, Lublin, Starachowice i okoliczne wsie.....................

Anulko taka jest prawda a ja nie moglam naisać bo nie byam w stanie i nie mam tymczasowo neta............
Całe dnie schodzą na szukanie domku i nic.................
A suka już taka fajowa się zrobila...................
Więcej wieczorem napiszę.................

POMOCY

Posted

aha ta pani , która ma KORĘ na tymczasie jest bardzo pomocna ale miała tam być 3 tyg a jest .....................ponad miesiąć !!
POROSZĘ ją jeszcze o czas....................

Posted

Niestety:-( ale Pani u której jest Kora jest już bardzo zniecierpliwiona, bo myslała, że Kora będzie 3 tygodnie a jest juz ponad miesiąc. Kojec mieliśmy stawiać, już nawet rozeznawaliśmy się gdzie co kupic itd, wszystko było przygotowane, ale ..... to nie od nas zależy - nie możemy kojca u Ani postawić:( Myśleliśmy, że może uda się w Łodzi, ale też lipa (mieliśmy ją zawozić w sobotę). Razem z Kasią aktywnie szukamy domku, dzwonimy do kogo tylko się da. Zrobilismy suczce komplet szczepień oraz odrobaczylismy i odpchlilismy. obdzwoniłem dzisiaj swoich znajomych z Kielc, część z nich obiecała, że będzie szukać domu (dostali zdjęcia Koruni MMS ). Niestety czasu coraz mniej :((

Posted

Kurcze , no nie wiem co powiedzieć :shake: .Myślałam , że sprawa załatwiona a tu klops .Na Was biedaki teraz spoczywa odpowiedzialnośc za nią , co ja jeszcze mogę zrobić:shake: ............... nie wiem ................
Trzymam kciuki..........

Posted

anulko wiem , że klops ja też myśałam , że wszystko załatwione.........:placz:
A teraz mamy jakiś czas na znalezienie domku............. może się uda...!!!!!!

Anulko przepraszam , że tak wyszło.... nie miałam wpływu:-(

Posted

Dzisiaj Pani z DT praktycznie wywaliła nas z KORĄ na ulicę!!!!!!!!!!!!!!!

Dała nam czas do niedzieli a potem ...........
co mamy zrobić????

Dlaczego dogomaniacy ze Starachowic się nie odzywają??!!!Przecież tu chodzi o dobro psa !!!!!!Ludzie co z WAMI?????????????????????