anula1959 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Witam Cię Kasiu:lol: . W porządku jeżeli chodzi o Anię ja tylko tak głośno myslałam:oops: .......... A jeżeli chodzi o kojec ,to dlaczego będziecie pytać o koszt tylko jednej ściany? Quote
KasiaM Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Aniu nie tylko o jednej;) po prostu najpierw jedną zrobimy żeby szybciej przenieść Korę bo DT już się komplikuje....:(:( Bo jedna strona ma ogrodzenie (płot) a z drugiej otwarte podwórko dlatego na razie wystaraczy jedna ściana:) Żeby KORA nie wybiegła na ulicę a druga strona będzie zrobiona żeby własnie zamknąć kojec:) Teraz potrzebna są nam 2 drewniane , grubie kołki 2,20 m i 3 m siatki oraz potężna zasówka do futki , którą też trzeba zrobić .... mamy na to 3 dni a kasy prawdę mówiąc nie ma...... P.S Anulko jeżeli chodzi o Anię to masz prawo pisać i pytać na wszystkie pytania Ci odpowiem;) Quote
KasiaM Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 zapraszam w takim razie na pierwszą:shake: Quote
KasiaM Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 tak jak myślałam KORA zapraszam na pierwszą :) Wstępnie potrzeba nam ok 80 zł na kojec ............... Quote
KasiaM Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 :shake: KORA zapraszam na pierwszą................. Quote
KasiaM Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 Czy przysłowiową złotówkę ktoś wpłaci??????????????? Quote
KasiaM Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Kora bardzo mi przykro , przez wyrażanie swojego zdania nikt ze Starachowic do Ciebie nie zajry i grosza nie wpłaci!!!!!:shake: A podobno psy są najważniejsze a nie zatargi ( jedna Pani tak mówiła) no ale kłamstwo lepiej przez gardło przechodzi................... Quote
KasiaM Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Kora zapraszam na pierwszą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
iwop Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 kasiu i co u Koruni? Nie zagladałam bo miałam straszny tydzieN... ja moge dac tylko pare złoty na bude... Quote
anula1959 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Kasiu , przed chwilą przelałam 80 zł dla Korusi na kojec . Mam nadzieję , że na początek chociaż taka skromna kwota Wam pomoże. Jak się dziewczynka czuje?Pozdrawiam Anula Quote
KasiaM Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 Anulku dziękuję Ci bardzo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: Za te 80 zł już zrobimy jedną ścianę i KORUSIĘ przenosimy!!!!!!!!!!! Tak bardzo się cieszę!!!!!!!!!!!! Kochanie KORUSIA ma się wspaniale ! w tym tygodniu jedziemy ją zaszczepić i już KORUNIA szczęśliwa będzie!!!! Zdjęcia dzisiaj wstawimy:loveu: Korusia ma nowego przyjaciela!Ania ma jeszcze 2 miesięcznego szczeniaczka TOTUSIA!!! Taki słodzik zdjęcia też będą!!!!!!!!! Quote
anula1959 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Katarzynko , nie ma sprawy. Przepraszam , że sprawa przeciągnęła się w czasie ale miała trochę perypetii finansowych nie mniej już jest wszystko O.K. Czekamy z niecierpliwością na zdjęcia szczęśliwej psinki! Quote
KasiaM Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 A oto KORUNIA i jej nowy przyjaciel TOTO!!!:multi: :multi: :loveu: Quote
anula1959 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Cudne , cudne fotki , Korusia taka błyszcząca i szczęśliwa :multi: , widać , że odżyła bidusia! A Toto przecudny:multi: :multi: :multi: ! Quote
anula1959 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 M-3 Korusi już przygotowane ? A Pańcia się"rozsypała" czy jeszcze kica "podwójna"? Quote
BożenaG Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Kora wciaż szuka domku. Jak to mozliwe ze jeszcze go nie znalazła:shake: Quote
anula1959 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Jak to wciąż szuka domu:shake: , nic nie rozumiem ............Przecież podobo znalazła go u Ani wraz z innym pieskiem , szczeniaczkiem?????:shake: :shake: Quote
KasiaM Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 anulko jest problem wynikł wczoraj!! wieczorem wszystko napiszę!!!!!!!!!!!!!!:placz::placz::placz::placz: jestem bezsilna!!!!!!!!!!!!! Ania już urodzila i niestety jej babcia u , której mieszka zakazała kojca dla KORY!!!!!!!!!!!!! Chociaż wcześniej nie protestowala!!!!! Ania już nic nie mogła zrobić:shake::shake: Znaleźliśmy jej nowy dom w Łodzi bardzo dobry ale pani się rozmyślila tłumacząc co się stanie jak ona umrze?? kto zajmie się psem????:shake::shake:tragedia Pieniądze na Korunię w dalszym ciągu mamy i możemy przekazać każdemu kto tylko znowu da nam nadzieję na nowy dom dla KORUNI!!!! Teraz mamy 2 tygodnie na znalezienie jej domu bo inaczej będziemu musieli ją zawieźć do schroniska................:-(:-( Od kilku dni ja ledwie kontaktuję przez tą sytuację i naprawdę szukam wszędzie domu Warszawa, Lublin, Starachowice i okoliczne wsie..................... Anulko taka jest prawda a ja nie moglam naisać bo nie byam w stanie i nie mam tymczasowo neta............ Całe dnie schodzą na szukanie domku i nic................. A suka już taka fajowa się zrobila................... Więcej wieczorem napiszę................. POMOCY Quote
KasiaM Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 aha ta pani , która ma KORĘ na tymczasie jest bardzo pomocna ale miała tam być 3 tyg a jest .....................ponad miesiąć !! POROSZĘ ją jeszcze o czas.................... Quote
vanorton_pl Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Niestety:-( ale Pani u której jest Kora jest już bardzo zniecierpliwiona, bo myslała, że Kora będzie 3 tygodnie a jest juz ponad miesiąc. Kojec mieliśmy stawiać, już nawet rozeznawaliśmy się gdzie co kupic itd, wszystko było przygotowane, ale ..... to nie od nas zależy - nie możemy kojca u Ani postawić:( Myśleliśmy, że może uda się w Łodzi, ale też lipa (mieliśmy ją zawozić w sobotę). Razem z Kasią aktywnie szukamy domku, dzwonimy do kogo tylko się da. Zrobilismy suczce komplet szczepień oraz odrobaczylismy i odpchlilismy. obdzwoniłem dzisiaj swoich znajomych z Kielc, część z nich obiecała, że będzie szukać domu (dostali zdjęcia Koruni MMS ). Niestety czasu coraz mniej :(( Quote
anula1959 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Kurcze , no nie wiem co powiedzieć :shake: .Myślałam , że sprawa załatwiona a tu klops .Na Was biedaki teraz spoczywa odpowiedzialnośc za nią , co ja jeszcze mogę zrobić:shake: ............... nie wiem ................ Trzymam kciuki.......... Quote
KasiaM Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 anulko wiem , że klops ja też myśałam , że wszystko załatwione.........:placz: A teraz mamy jakiś czas na znalezienie domku............. może się uda...!!!!!! Anulko przepraszam , że tak wyszło.... nie miałam wpływu:-( Quote
KasiaM Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Dzisiaj Pani z DT praktycznie wywaliła nas z KORĄ na ulicę!!!!!!!!!!!!!!! Dała nam czas do niedzieli a potem ........... co mamy zrobić???? Dlaczego dogomaniacy ze Starachowic się nie odzywają??!!!Przecież tu chodzi o dobro psa !!!!!!Ludzie co z WAMI????????????????????? Quote
KasiaM Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Proszę o pomoc!!!!!!!!!!:placz: :placz: :placz: Quote
KasiaM Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Kora zapraszam na pierwsza może się uda!!!! Quote
Recommended Posts