anula1959 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [quote name='kasia19']ANULKU TY też masz WIELKIE SERDUCHO I TOBIE RÓWNIEŻ DZIĘKUJEMY:loveu: :loveu: :loveu: Eeeeee tam, to nic takiego :oops: , jak będziesz w psiej potrzebie Kasiu to wal jak w dym , czy to z allegro , czy o kaskę będzie chodziło. Jak będę miała to zawsze chętnie dam, dla psiaków i psolubnych wszystko! Quote
KasiaM Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Dziękuję wszystkim za pomoc;) Już nie długo nowe zdjęcia KORUNI!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :multi: Quote
KamaG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Smutna historia z Happy Endem! Cudownie, że suńka znalazła Własnego Człowieka! Quote
BożenaG Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Korunia będzie miała domek:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
anula1959 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 kasia19 napisał(a):Dziękuję wszystkim za pomoc;) Już nie długo nowe zdjęcia KORUNI!!!!!!!!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :multi: No to czekamy , CZEKAMY na zdjątka Katarzynko! Quote
KasiaM Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Korunia czuję się wspaniale!!!:):) Ale mamy problem musimy wybudować kojec i kupić budę a funduszy nie mamy................. W tym tyg KORĘ musimy przenieść , zrobimy część kojca i możemy ją przenieść ale nie mamy nawet na tą część ..........:( Musimy jakoś zdobyć kasę...... Coś wymyślimy....... Maja nie udzieliła Nam pomocy w sprawie budy " mamy sobie kupić" Maju tylko powiedz za co??????? AFN dla Starachowic?? Tylko nie dla KORY?????????!!!!!!!! Dziękuję Ci bardzo.................. Quote
KasiaM Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Kora zapraszam na pierwszą może ktoś zauważy...............!!!!!!!!!:( Quote
KasiaM Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 KORUNIU jesteś już tak blisko szczęścia.......................... co mamy zrobić??? Quote
KasiaM Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Kora zapraszam na pierwszą!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anula1959 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kasiu , nie martw się , ja tak jak obiecałam wpłacę w tym tygodniu pieniążki dla Korusi . Przeznaczysz je wedle uznania. Natomiast myślę , że trzeba by było zaapelować w tytule wątku do ludzi o pomoc finansową . Ludzie dobrej woli wpłaćcie jakieś pieniążki żeby Korusia mogła mieć swoje M-3!!!!!! Quote
KasiaM Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Anulku dziękuję Ci tak zrobię już zmieniam !! wykorzystam twój tekst jest supeeeeeeeeeeeeer:):):) Quote
anula1959 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kochani , Korusia już tak dużo przeszła , jest po dwóch zabiegach , wydobrzała, jest już tak blisko własnego domeczku tylko potrzeba funduszy na wykonanie budy i kojca , żeby miała gdzie mieszkać . POMOCY!!!!!!!! Quote
anula1959 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kasiu, możeby jeszcze na samym początku wątku napisać taką skrótową informację, coś takiego jak ja napisałam w poście powyżej. No i dodać , że nr konta podasz na PW? Może ktoś ma coś do wystawienia na bazarku? BARDZO PROSIMY ! WIEMY , ŻE JEST WIELE PIESKÓW W POTRZEBIE ALE MOŻE CHOCIAŻ JAKĄŚ SYMBOLICZNĄ KWOTĘ UDA SIĘ KOMUŚ WPŁACIĆ! Quote
anula1959 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Nikt tu nie zajrzy:shake: ? Bardzo , bardzo prosimy!!!!! Quote
Majaa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 [quote name='kasia19']Korunia czuję się wspaniale!!!:):) Ale mamy problem musimy wybudować kojec i kupić budę a funduszy nie mamy................. W tym tyg KORĘ musimy przenieść , zrobimy część kojca i możemy ją przenieść ale nie mamy nawet na tą część ..........:( Musimy jakoś zdobyć kasę...... Coś wymyślimy....... Maja nie udzieliła Nam pomocy w sprawie budy " mamy sobie kupić" Maju tylko powiedz za co??????? AFN dla Starachowic?? Tylko nie dla KORY?????????!!!!!!!! Dziękuję Ci bardzo.................. Kasiu Możesz się w końcu przestać mnie czepiać? 1. Z AFN leczymy i szczepimy psy, a na Korę sama z własnej nieprzymuszonej woli postanowiłaś kasę na konto prywatne poza AFN, o czym zresztą dowiedzieliśmy się z tego wątku 2. Skarpeta AFN jest na minusie i mimo, że tam jest obecnie ok. 180 złotych to u weterynarza już czeka faktura na ok. 300 złotych, a tu jeszcze 9 suk do sterylek czeka .... Więc to ja się Ciebie pytam za co mamy budę kupować? 3. Budy wszystkie, jakie są w DT zostały prze mnie kupione prywatnie podobnie jak zresztą buda kupiona w piątek dla Morusa 4. Nagle się okazuje, że masz pretensje o brak kasy na kojec i budę, nie informując nikogo, że dom, do którego ma trafić Kora stawia wymaganie postawienia na Wasz koszt kojca i budy ! Quote
KasiaM Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Maju zastanów się co mówisz nie znasz sytuacji!! I nikt z Domku Stałego nie stawia wymagań......... Kojec trzeba postawić nawet prowizoryczny ze względu na bezpieczeństwo KORY a ta dziewczyna , która ją bierze za tydzień rodzi.... Jak ona ma sama to zrobić i za co skoro nie pracuje?????? Maju przepraszam jeśli Cię uraziłam, nie wiedziałam i tyle!!! WYSTARCZY SYMBOLICZNA SUMKA, ŻEBYŚMY CHOCIAŻ NA JEDNĄ ŚCIANĘ KOJCA MIELI............. Aniu dziękuję za pomoc:):) Quote
KasiaM Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Jeżeli ktoś jest zainteresowany pomocą dla KORY proszę o kontakt na PW podam nr konta.......... Nawet symboliczna złotówka się przyda. Ja chcę dla tej suczki , która tyle przeżyła i o mało nie przeszła za TM jak najlepiej!!!!!!!!!!!!!! P.S Sprawa jest bardzo nagląca!!!! Quote
anula1959 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Kasieńko , a czy ta dziewczyna która bierze Korę sobie poradzi? Bo wiesz, jak za tydzień rodzi ............a potem opieka nad noworodkiem /bardzo czasochłonna/, pies po przejściach , do tego z pieniążkami u Niej pewnie też niewesoło ......... Ja nie chcę niczego sugerować , tylko się po prostu martwię...... Tak sobie głośno myślę......... Quote
KasiaM Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 anulko spokojnie ona mieszka z rodizcami i bratem;) a w dodatku jeszce ja jej pomogę:) Kora będzie mieszkać w kojcu na podwórku i będzie miała sporo miejsca więcej niż ma teraz, czasami Ania chce ją brac do domu:cool3: Ważne jest to , że dziewczyny już się pokochały!!!:loveu: :loveu: :loveu: Nie oddałabym KORY w ręce kogoś kto sobie nie poradzi z Anią znam sie lata i znam jej podejście do psów a w szczególności do swoich!:loveu: :loveu: Tylko sama rozumiesz, że ona nie zbuduje kojca a My ( ja i Michał) tak to będzie taka doraźna pomoc.Kora w tym tyg będzie szczepiona bo wcześniej nie mogliśmy przeszła w końcu 2 ciężkie operacje więc Ania będzie ją tylko karmić i kochać!!!!:loveu: Quote
KasiaM Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Znowu cisza u Ciebie!!!!!!!! eh STARACHOWICZANIE:angryy: :angryy: Quote
KasiaM Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Dzisiaj wieczorem jedziemy z Michałem zorientować się ile będą kosztowały materiały na jedną ścianę kojca;) Jak tylko kojec powstanie od razu będą zdjęcia:):) Quote
Recommended Posts