Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='kasia19']ANULKU TY też masz WIELKIE SERDUCHO I TOBIE RÓWNIEŻ DZIĘKUJEMY:loveu: :loveu: :loveu:
Eeeeee tam, to nic takiego :oops: , jak będziesz w psiej potrzebie Kasiu to wal jak w dym , czy to z allegro , czy o kaskę będzie chodziło. Jak będę miała to zawsze chętnie dam, dla psiaków i psolubnych wszystko!

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Korunia czuję się wspaniale!!!:):)

Ale mamy problem musimy wybudować kojec i kupić budę a funduszy nie mamy................. W tym tyg KORĘ musimy przenieść , zrobimy część kojca i możemy ją przenieść ale nie mamy nawet na tą część ..........:(
Musimy jakoś zdobyć kasę...... Coś wymyślimy.......

Maja nie udzieliła Nam pomocy w sprawie budy " mamy sobie kupić" Maju tylko powiedz za co???????
AFN dla Starachowic?? Tylko nie dla KORY?????????!!!!!!!!
Dziękuję Ci bardzo..................

Posted

Kasiu , nie martw się , ja tak jak obiecałam wpłacę w tym tygodniu pieniążki dla Korusi . Przeznaczysz je wedle uznania.
Natomiast myślę , że trzeba by było zaapelować w tytule wątku do ludzi o pomoc finansową .
Ludzie dobrej woli wpłaćcie jakieś pieniążki żeby Korusia mogła mieć swoje M-3!!!!!!

Posted

Kochani , Korusia już tak dużo przeszła , jest po dwóch zabiegach , wydobrzała, jest już tak blisko własnego domeczku tylko potrzeba funduszy na wykonanie budy i kojca , żeby miała gdzie mieszkać . POMOCY!!!!!!!!

Posted

Kasiu, możeby jeszcze na samym początku wątku napisać taką skrótową informację, coś takiego jak ja napisałam w poście powyżej. No i dodać , że nr konta podasz na PW?
Może ktoś ma coś do wystawienia na bazarku?
BARDZO PROSIMY ! WIEMY , ŻE JEST WIELE PIESKÓW W POTRZEBIE ALE MOŻE CHOCIAŻ JAKĄŚ SYMBOLICZNĄ KWOTĘ UDA SIĘ KOMUŚ WPŁACIĆ!

Posted

[quote name='kasia19']Korunia czuję się wspaniale!!!:):)

Ale mamy problem musimy wybudować kojec i kupić budę a funduszy nie mamy................. W tym tyg KORĘ musimy przenieść , zrobimy część kojca i możemy ją przenieść ale nie mamy nawet na tą część ..........:(
Musimy jakoś zdobyć kasę...... Coś wymyślimy.......

Maja nie udzieliła Nam pomocy w sprawie budy " mamy sobie kupić" Maju tylko powiedz za co???????
AFN dla Starachowic?? Tylko nie dla KORY?????????!!!!!!!!
Dziękuję Ci bardzo..................
Kasiu Możesz się w końcu przestać mnie czepiać?
1. Z AFN leczymy i szczepimy psy, a na Korę sama z własnej nieprzymuszonej woli postanowiłaś kasę na konto prywatne poza AFN, o czym zresztą dowiedzieliśmy się z tego wątku
2. Skarpeta AFN jest na minusie i mimo, że tam jest obecnie ok. 180 złotych to u weterynarza już czeka faktura na ok. 300 złotych, a tu jeszcze 9 suk do sterylek czeka .... Więc to ja się Ciebie pytam za co mamy budę kupować?
3. Budy wszystkie, jakie są w DT zostały prze mnie kupione prywatnie podobnie jak zresztą buda kupiona w piątek dla Morusa
4. Nagle się okazuje, że masz pretensje o brak kasy na kojec i budę, nie informując nikogo, że dom, do którego ma trafić Kora stawia wymaganie postawienia na Wasz koszt kojca i budy !

Posted

Maju zastanów się co mówisz nie znasz sytuacji!! I nikt z Domku Stałego nie stawia wymagań.........
Kojec trzeba postawić nawet prowizoryczny ze względu na bezpieczeństwo KORY a ta dziewczyna , która ją bierze za tydzień rodzi....
Jak ona ma sama to zrobić i za co skoro nie pracuje??????

Maju przepraszam jeśli Cię uraziłam, nie wiedziałam i tyle!!!

WYSTARCZY SYMBOLICZNA SUMKA, ŻEBYŚMY CHOCIAŻ NA JEDNĄ ŚCIANĘ KOJCA MIELI.............

Aniu dziękuję za pomoc:):)

Posted

Jeżeli ktoś jest zainteresowany pomocą dla KORY proszę o kontakt na PW podam nr konta..........

Nawet symboliczna złotówka się przyda. Ja chcę dla tej suczki , która tyle przeżyła i o mało nie przeszła za TM jak najlepiej!!!!!!!!!!!!!!

P.S
Sprawa jest bardzo nagląca!!!!

Posted

Kasieńko , a czy ta dziewczyna która bierze Korę sobie poradzi? Bo wiesz, jak za tydzień rodzi ............a potem opieka nad noworodkiem /bardzo czasochłonna/, pies po przejściach , do tego z pieniążkami u Niej pewnie też niewesoło .........
Ja nie chcę niczego sugerować , tylko się po prostu martwię...... Tak sobie głośno myślę.........

Posted

anulko spokojnie ona mieszka z rodizcami i bratem;) a w dodatku jeszce ja jej pomogę:)
Kora będzie mieszkać w kojcu na podwórku i będzie miała sporo miejsca więcej niż ma teraz, czasami Ania chce ją brac do domu:cool3:
Ważne jest to , że dziewczyny już się pokochały!!!:loveu: :loveu: :loveu:

Nie oddałabym KORY w ręce kogoś kto sobie nie poradzi z Anią znam sie lata i znam jej podejście do psów a w szczególności do swoich!:loveu: :loveu:

Tylko sama rozumiesz, że ona nie zbuduje kojca a My ( ja i Michał) tak to będzie taka doraźna pomoc.Kora w tym tyg będzie szczepiona bo wcześniej nie mogliśmy przeszła w końcu 2 ciężkie operacje więc Ania będzie ją tylko karmić i kochać!!!!:loveu:

Posted

Dzisiaj wieczorem jedziemy z Michałem zorientować się ile będą kosztowały materiały na jedną ścianę kojca;)
Jak tylko kojec powstanie od razu będą zdjęcia:):)