anula1959 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 kasia19 napisał(a):Anulku po świętach to allegro zrobimy napisz jakie zdjęcia;) bedą potrzebna oki??:):):loveu: W święta się postaram napisać tekst, co do zdjęć to się odezwę . Wybaczcie mi , że tak mało zaglądam ale te święta trochę mi czasu pochłaniają i do tego mój 7 letni dwunożny , kochany adehadowiec;) . W domu same chłopy , pomóc nie ma kto :shake: , ale to nic wszystko połapię tylko spoko. A po świętach Kasiu oczywiście wpłacę jak obiecałam:lol: . A czy mogę spytać dlaczego Korunia ma tak ograniczony czas pobytu w DT? Quote
KasiaM Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 ponioeważ ta pani ma psa jest starsza i takie tam jej tłumaczenia...... zobaczymy co da sie zrobić...:placz: Quote
KasiaM Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Kora zapraszam na pierwszą!!!!!!!!!!!!!!!:multi: !! Quote
Majaa Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 W końcu do Kory dotarłam .... Do góry ślicznotko! A jeśli mogę coś podpowiedzieć, to wystawcie Korę przed Świętami na allegro przed lub w trakcie Świąt. Najwięcej zapytań z allegro o psiaki mam zawsze w Święta i weekendy Ludzie mają wtedy więcej czasu na grzebanie po internecie!;) Quote
KasiaM Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 Kora czemu tak spadłaś???:( zpraszam na pierwsza po domek!!!! Dzisija Korunia zaczęła już jeść ,super:multi: :multi: :multi: Quote
anula1959 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Cieszę się ,że z Korusią z każdym dniem jest lepiej, całuski dla Wszystkihc opiekujących się zwierzętami , Wesołych Swiąt! Quote
anula1959 Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Kasiu spłodziłam tekst i przedstawiam do oceny: To biedactwo znaleźi dobrzy ludzi leżące w trawie przy drodze jadąc z pomocą innemu pieskowi. Zatrzymali się przy niej. Od razu podbiegła rozradowana popiskując i machając ogonkiem. Myślała biedaczka pewnie , że to jej „kochany „ właściciel po nią wrócił………. Podobno siedziała w tym miejscu kilka dni czekając na niego…………. Zaniepokoił ich powiększony brzuch i guz w okolicy narządów rodnych . Zabrali sunię do weterynarza który orzekł iż to początki ropomacicza , zaordynował leczenie jednak okazało się , że to nie wystarczy i trzeba suczkę operować. Ci ludzie o wielkich sercach załatwili suni schronienie w domku tymczasowym w którym obecnie wypoczywa i nabiera sił już po operacji. Nazwali ją Kora . Sunia wydaję się być skrzyżowaniem amstafa i rotwailera ale nie wykazuje żadnej agresaji , jest ufna, przyjacielska i lgnie do ludzi .Musiała jednak wiele w swoim życiu przejść , wnioskujemy to z jej zachowania, Kora boi się podniesionego głosu , przedmiotów które trzyma się w dłoni i starszych mężczyzn , sądzimy , że była bita…………………. Może ktoś z Państwa zechciałby zyskać wiernego przyjaciela takiego jak Korunia? Daj jej dom , poczucie bezpieczeństwa , opiekę i miłość ? Być może wypełnić pustkę po piesku , który odszedł………? Przysłowie mówi że „Pies jest przyjacielem człowieka „ a ja dodam od siebie , że czasami jedynym w życiu…………… Czy może być? A jeżeli tak to na kogo podać kontakt? Quote
KasiaM Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Anulku dobry tekst;) Mój kontak na pw:):) Quote
klusek04 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Podnoszę Korę. Hopaj na p[ierwszą stronę po nowy domek. Quote
anula1959 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Korusia na allegro: www.allegro.pl/show_item.php?item=184045865 Quote
Majaa Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 No to jeszcze na pierwszych stronach dogo się powinna znaleźć ;) Quote
anula1959 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Podnoszę psinkę ! Jak się ma Korunia? Jak się goi po zabiegu ? Kasiu wiesz coś może? Quote
Majaa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 anula1959 napisał(a):Podnoszę psinkę ! Jak się ma Korunia? Jak się goi po zabiegu ? Kasiu wiesz coś może? Czekamy na informacje! Quote
anula1959 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kasieńko , byłaś dziś u Korusi ? Jak się ma? Quote
KasiaM Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Z Korą jest źle..................Wygląda na to , żę cierpi przez tego guza i dzisiaj idziemy do lekarza postanowić co dalej......... tragedia: jak wyjdzie kolejna operacja to skąd My weźniemy kasę a operacja wyjdzie na 98% bo guz połączony jest z pochwą i zaczyna ją to boleć bardzo!! :(:( Wieczorem postaram się więcej informacji przekazać..... Quote
anula1959 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Kasiu nie martw się o pieniążki , jak obiecałam dziś przeleję 50 zł. I w tytule trzeba chyba wpisać , jak już będziesz wiedziała co z sunią , że kasa potrzebna na dalsze leczenie. Mój Boże , źle się czuje , niedobrze, a czemu wet przy okazji tego ropomacicza nie zoperował od razu guza? Quote
KamaG Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 O rany właśnie trafiłam na wątek, a tu takie wieści! Quote
anula1959 Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Kasiu , przed chwilą przelałam kolejne pieniązki na leczenie Korusi . Napisz co z nią , bo się bardzo niepokoję. Quote
KasiaM Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Słuchajcie Kora nie mogła mieć też usówanego guza bo bardzo krwawiła i źle znosiła znieczulenie...........:shake: :shake: We wtorek będzie miała usówanego guza...... A z dzisiaj : Kora ma ciążę urojoną i bardzo cierpi.............. Ok 200 zł będzie potrzeba na operację i dalsze leczenie..................:( Quote
KasiaM Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [SIZE="4"]A najgorsze jest to , że kończy się DT!!!!!!!!!!!!!!! Boże i co dalej???????????:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
KasiaM Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 [SIZE="4"]Koruniu Kochanie zapraszam na pierwsza po domek bo czas ucieka............ Quote
Recommended Posts