Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale z niej fajna dziewczyna jest :loveu: .Faktycznie ma coś z rottka!
Jeżeli będzie taka potrzeba z przyjemnością pomogę w ogłoszeniach...

Posted

kasia19 napisał(a):
Gamba śliczna prawda?? hehe:)
Dzięki za pomoc.......:loveu: :loveu: :loveu:

Śliczna to ona jest!A pierwsze zdjęcie prawdziwy rottek :p
Jeszcze nic nie zrobiłem a ty już mi dziękujesz hehe;)

Posted

kasia19 napisał(a):
Gamba bo liczę na ładny tekst.......:oops: hehe

No ale anula1959 zobowiązała się do napisania tekstu, więc się wcinać nie będę ;) .Ale jakby się cos zmieniło to walić do mnie drzwiami i oknami :razz:

Posted

Mam nadzieję , żę cały zabieg przebiegnie pomyslnie. Zobaczymy od razu jak Kora się znieczula a najważniejsze co się tam w środku dzieje bo coraz bardziaj zaczyna cierpieć:(:(

Posted

[CENTER]Biedna, kochana sunieczka.. co robić, jak skończy się tymczas? Znowu na ulicę? :placz: :placz: :placz: Trzeba będzie na hotel zbierać.malenka :placz: .. dodatkowo to, ze jest mixem asta i rottka nie ulatwi jej znalezienia domu.. niestety.. wrecz przeciwnie..:placz: :placz:

RATUUNKU, POMOCY DLA SUNI.. MOZE ALLEGRO ???[/CENTER]

Posted

Kora po zabiegu była przed 20! miała ogromne ropomacicze:crazyeye:!!!!!
Wszystko było ok dopóki po 21 nie zaczęła bardzo krwawić więc z powrotem do lekarza i dopiero wróciliśmy!
Podane ma leki i powinno być już bez problemów......
Jesteśmy tak wykończeni , ze głowa mała..... po prostu makabra :shake: :shake:

Posted

O matuniu, Kasiu , przcież ta biedna suńka by umarła w krótkim czasie gdybyście się nad nią nie ulitowali. Jesteście bardzo dzielni , Korunia oczywiście też:multi: . Cieszę się , że już po wszystkim , i że już jest z Korą dobrze.

Posted

Dzisiaj rano zaglądałem do Koruni, ogólnie wszystko ok, spała chyba przez całą noc.:) Jak mnie zobaczyła to wyszła z budy i merdała ogonkiem. :loveu: Dałem jej karme z puszki, ale niestety nie miała jeszcze ochoty na jedzonko.

Posted

Kora będzie jeszcze osłabiona. Mam dla niej 2 zastrzyki ; dzisiaj podam przeciwbólowy a jutro antybiotyk;)
Kora będzie jeszcze miała operacje związaną z guzem przy narządach rodbych.Guz jest połączony z pochwą więc może być problem..:(

Anulko dziękuję za pieniązki dla niej wczoraj już zapłaciliśmy:)

Posted

Dobrze ,że ktoś ze Starachowic się odezwał.....:angryy:

[SIZE="4"]Korunia masz jeszcze tylko 2 i pół tygodnia i co dalej??????????!!!!!!:-( :-( :-(