KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 oki zaczekajmy:):) Jutro o 18 zabieg.... Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Korunia dzisiaj była na spacerku w lesie z Nami:) Zawsze ją zabieramy!! [SIZE="4"]Mamy jeszcze 2 i pół tyg i DT się kończy!!!!!!!!!!!! Quote
Gamba Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ale z niej fajna dziewczyna jest :loveu: .Faktycznie ma coś z rottka! Jeżeli będzie taka potrzeba z przyjemnością pomogę w ogłoszeniach... Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Gamba śliczna prawda?? hehe:) Dzięki za pomoc.......:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Gamba Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 kasia19 napisał(a):Gamba śliczna prawda?? hehe:) Dzięki za pomoc.......:loveu: :loveu: :loveu: Śliczna to ona jest!A pierwsze zdjęcie prawdziwy rottek :p Jeszcze nic nie zrobiłem a ty już mi dziękujesz hehe;) Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Gamba bo liczę na ładny tekst.......:oops: hehe Quote
Gamba Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 kasia19 napisał(a):Gamba bo liczę na ładny tekst.......:oops: hehe No ale anula1959 zobowiązała się do napisania tekstu, więc się wcinać nie będę ;) .Ale jakby się cos zmieniło to walić do mnie drzwiami i oknami :razz: Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Wiem ,ze anula sie zobowiązała i mam nadzieję , ze w razie problemów jej poradzisz....:):) Quote
KasiaM Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 hehe kochanie życzę powodzenia:):):);) Dzisiaj o 18 jedziemy na operację.....:roll: Quote
anula1959 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Cioteczka Anula równiez trzyma kciukasy za śliczną Korunię:lol: Quote
KasiaM Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 koruniu zapraszam na pierwszą!!!!!!!!!!!!!! Quote
KasiaM Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Mam nadzieję , żę cały zabieg przebiegnie pomyslnie. Zobaczymy od razu jak Kora się znieczula a najważniejsze co się tam w środku dzieje bo coraz bardziaj zaczyna cierpieć:(:( Quote
anula1959 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Jak tam śliczna panienka po operacji się czuje? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [CENTER]Biedna, kochana sunieczka.. co robić, jak skończy się tymczas? Znowu na ulicę? :placz: :placz: :placz: Trzeba będzie na hotel zbierać.malenka :placz: .. dodatkowo to, ze jest mixem asta i rottka nie ulatwi jej znalezienia domu.. niestety.. wrecz przeciwnie..:placz: :placz: RATUUNKU, POMOCY DLA SUNI.. MOZE ALLEGRO ???[/CENTER] Quote
anula1959 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ja wystawię allegro , nie ma sprawy , już obiecałam Kasi . Quote
KasiaM Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Kora po zabiegu była przed 20! miała ogromne ropomacicze:crazyeye:!!!!! Wszystko było ok dopóki po 21 nie zaczęła bardzo krwawić więc z powrotem do lekarza i dopiero wróciliśmy! Podane ma leki i powinno być już bez problemów...... Jesteśmy tak wykończeni , ze głowa mała..... po prostu makabra :shake: :shake: Quote
anula1959 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 O matuniu, Kasiu , przcież ta biedna suńka by umarła w krótkim czasie gdybyście się nad nią nie ulitowali. Jesteście bardzo dzielni , Korunia oczywiście też:multi: . Cieszę się , że już po wszystkim , i że już jest z Korą dobrze. Quote
vanorton_pl Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Dzisiaj rano zaglądałem do Koruni, ogólnie wszystko ok, spała chyba przez całą noc.:) Jak mnie zobaczyła to wyszła z budy i merdała ogonkiem. :loveu: Dałem jej karme z puszki, ale niestety nie miała jeszcze ochoty na jedzonko. Quote
KasiaM Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Kora będzie jeszcze osłabiona. Mam dla niej 2 zastrzyki ; dzisiaj podam przeciwbólowy a jutro antybiotyk;) Kora będzie jeszcze miała operacje związaną z guzem przy narządach rodbych.Guz jest połączony z pochwą więc może być problem..:( Anulko dziękuję za pieniązki dla niej wczoraj już zapłaciliśmy:) Quote
klusek04 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Podnoszę dzielną sunieczkę. Wracaj szybko do zdrowia. Quote
KasiaM Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Dobrze ,że ktoś ze Starachowic się odezwał.....:angryy: [SIZE="4"]Korunia masz jeszcze tylko 2 i pół tygodnia i co dalej??????????!!!!!!:-( :-( :-( Quote
KasiaM Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Koruniu kochanie zapraszam na pierwszą!!!! Quote
KasiaM Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Anulku po świętach to allegro zrobimy napisz jakie zdjęcia;) bedą potrzebna oki??:):):loveu: Quote
Recommended Posts