KasiaM Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 KORA zapraszam na pierwszą!!!!!!!!!!!!:multi: Quote
KasiaM Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 Koruniu zapraszam na górę!!!:multi: Nikt nie jest nią zainteresowany????:-( Quote
KasiaM Posted May 30, 2007 Author Posted May 30, 2007 Kora jeszcze ok tygodnia zostaje w DT i nadal szuka swojego PANA!!!!!!!! Quote
yewcia1 Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 [FONT=Book Antiqua]Wielka prośba bede się opiekować wirtualnie " Waszymi " psiakami w galerii adopcyjnej AFN- u , więc proszę o jeżeli wątek jest złożony o wklejenie foty psiaka np na tym wątku info np biało czarna sunia wiek 5 miesięcy niewysterylizowana i fota.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Kto mi pomoże Wam pomagać?Proszę.[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Zacznę wrzucać psiaki już dziś tylko proszę o pomoc[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Na wątkach złożonych proszę o kopiowanie zdjęć i podpis ( czyli ile ma imię, i czy po sterylce)[/FONT] [FONT=Book Antiqua]U wszystkich pozostałych psów ( suczek tylko info czy po sterylce , fotki sama znajdę) Mam nadzieję, ze coś z mojego myślowego słowotoku zrozumiecie:evil_lol: A i na wszystkich psich wątkach piszcie - te informacje nawet na tych, na których ja nie bywam czyli nie podnoszę - mam plan wstawić wszystkie " Wasze psiaki";-) Już piszę po polsku są wątki gdzie jest parę psiaków ( te starachowickie ) i tam ja nie kojarzę psiaków czyli np wątek świętokrzyskie szukamy pilnie domów nie wiem, który to pies , która suka , jaki wiek i czy po sterylce i pod tym zdjęcie psiaka. a ja jak już zbiorę info to wystawiam psiaki w wątku pojedyńczym tak jak np tutaj napisać tylko dla mnie proszę Layd 1,5 roku sunia po sterylce. Tu akurat wiem, ale na reszcie wątków nie wiem czy są po sterylce. zbowiązałam się zaopiekować wirtualnie wszystkimi psami ze starachowic, poniewaź nie wszyscy bedą mieli dostęp do dodawania psiaków z tego względu, zeby się nie robił bałagan w galerii Jak psiak znajdzie dom bedzie usuwany jego wątek z galerii. Psiaki starachowickie chętnie dodam , ponieważ i tak odwiedzam ich wątki i wiem choć trochę czy są nadal w potrzebie czy już w nowym domu. Mozna dodać też info jak do dzieci i kotów i innych zwierzaków - jak macie takie wieści. Sorki, ze powielam wszędzi to samo , ale bede miała wszystkie psiaki w panelu użytkownika;-) Ps jak przegapię wątek jakiegoś psiaka ze Starachowic to podeślijcie na priva[/FONT] [FONT=Book Antiqua]__________________[/FONT] Quote
BożenaG Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Kora nadal szuka domku. Znajdzmy go jej bo pojedzie do schronu:-( Quote
KasiaM Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 :shake: Tydzień i niestety schronisko............................. Quote
iwop Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 bardzo mi przykro :shake: w naszej okolicy trudno znaleźć kogos kto przygarnie psa...ech... to świętokrzyskie...:placz: Quote
KasiaM Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 W weekend prawdopodobnie pojedziemy zawieźć KORĘ a za chwile zdjęcia sprzed chwili :multi: :multi: Quote
KasiaM Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 [FONT=Times New Roman]CZY ONA NIE JEST PIĘKNA?????????????:cool3: [/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
KasiaM Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 :shake: korunia TY nadal tak daleko!!!!!!!!!!!!! Quote
BożenaG Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Masz rację Kasiu Korunia jest naprawdę piękna. I powinna miec kochający domek. Oby go znalazła. Quote
KasiaM Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Może w schronisku ktoś ją zauważy.....:-( Quote
anula1959 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Czyli to chronisko jednak nieuchronnie się zbliża:-( . ona taka roześmiana na tych zdjęciach , nie wie biedactwo co ją czeka . ........... echhhhh Quote
KasiaM Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Jutro o 5 rano KORa wyjeżdża do schroniska.......Sama ją zawożę SERCE mi PĘKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Nie przeżyję tego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
BożenaG Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Boże w schronisku psy są takie nieszczęśliwe.Czy to nieuniknione??? Quote
KasiaM Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Pojechaliśmy do Meilca i................ wróciliśmy z KORĄ !!! nie mogliśmy jej tego zrobić!!! Aha KORA nie jest u mnie i nigdy nie była ponieważ mam 2 psy w tym jednego agresywnego- do innych psów. Więcej info później bo jestem w złym stanie fizycznym i psychicznym... KORA nadal jest na DT :):multi: Quote
wtatara Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Dziękuję Kasiu. Tak sie cieszę- tak naprawdę miałam nadzieję zże tego nie zrobisz. Może ktoś Korze zrobiłby plakat to rozwieszałabym w Krakowie Quote
Ulka18 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Moze by poprosic dziewczyny z Krakowa o pomoc...ich akcje plakatowe juz niejednemu psu przyniosly domek, moze akurat Korze tez by sie udalo. Prosilyscie Kiwi, Patia, AgaG o pomoc w tej wyjatkowej sprawie? Bo chyba z transportem do Krakowa nie byloby problemu... Quote
iwop Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 ojej :shake: ale mi przykro, ze Kora nie ma się gdzie podziać...:oops: Quote
wtatara Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Uwaga, uwaga [SIZE=2]Bardzo proszę o zrobienie ładnego plakaciku dla pieska. Ja mogę drukować czarno- białe. Będę z Kasią rozklejać w Krakowie. Kora musi znależć domek.Ona jest taka śliczna Quote
anula1959 Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Jutro się tym zajmę . Już raz prosiłam o pomoc w robieniu plakatu i jedna z dogomaniaczek zrobiła mi piękny plakat . Jutro do niej napiszę . Kasiu , nie masz pojęcia jak się cieszę , że jednak w schronisku Kory nie zostawiliście:loveu: . Masz wielkie serducho:loveu: ! Quote
Recommended Posts