Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasiu , to co w końcu Kora miała operowane ? Bo jak tam wymieniasz narządy wewnętrzne psiny to wydaje mi się , że coś mało miała tego powycinego . Przecież ona miała ropomacicze , to nie usuwa się wtedy macicy suce? Przepraszam , że zadaję takie pytania ale ja się za bardzo nie znam na tym no i mam psa i tylko tym się tłumaczę:oops:

Posted

Trzymamy kciuki i czekamy na wieści .....

Kasiu także o pozostałych psiakach, co do których miałaś nas poinformować. Rozumiem, że Kora bardzo Cię absorbuje obecnie, ale może wygospodarujecie troche czasu z Michałem żeby dowiedzieć się co u suniek Soni i SoniM

Posted

Kora miała dzisiaj zabieg ! Wszystko jest ok:multi:

Anulku przy ropomaciczu miała wycięte jajniki , jajowody i macicę a teraz guza przy pochwie(dużżżżżżżżżżżżego guza :shake: ) . Przepraszam za pomyłkę , mogłam coś źle napisać :oops:

Anulku dziękuję za 100 zł , które już sa dawno zapłacone ;)
W tym tyg. Kora zostaje jeszcze w DT:):multi:

Maju Kora mnie nie absorbuje aż tak jak myślisz ja po prostu mam inne zajęcia i nie moge już pomagać tak jak kiedyś! Przeczytaj post na Bajce!

Posted

Kora po zabiegu popiskiwała i szczekała ale mama Michała dała Nam znać i zaraz tam byliśmy:)
Pogłaskaliśmy. przytulilyśmy i owinęliśmy kocykiem a potem KORUNIA grzeczniutko poszła spać.....:loveu: :loveu: :loveu:

W weekend zrobimy zdjęcia prawda Michał?;)

Posted

Oki porobimy zdjatka:)

Anulko bardzo bardzo dziekujemy za pomoc finansową, to nam bardzo pomogło:multi: :multi:

Teraz jak wprowadzalem samochod do garazu Korunia spala, mysle ze wszytsko jest ok, jutro rano dam jej cos do jedzonka.

Posted

Nie ma sprawy ludziska! Kasa będzie ale w terminie o którym pisałam wcześniej. Cieszę się , że psina już po zabiegu , a co mówił wet , na co Mu ten guz wygląda? Trzymam kciuki , żeby to nie było...........bleeeee , to na pewno nie to o czym myślę ......napewno nie.......
Tylko niech DT da więcej czasu Koruni , bo wiecie , takie pieski co to nie są szczeniątkami i do tego schorowane trudniej znajduja domki. Michał , czy to Twoja mama użyczyła miejsca Korusi?

Posted

Moja kochana dziewczynka :lol: , tak się stara być grzeczną i żeby ją ludzie pokochali:lol: ! Musimy ją wyleczyć i znaleźć jej jaknajlepszy domeczek /nie na łańcuch i nie do budy:shake: /. A jak się goi rana po zabiegu?

Posted

Witam serdecznie!:loveu:
Dzisiaj KORUNIA bardzo dobrze się czuła, zachowuje się tak jakby wczoraj nie miała żadnego zabiegu:crazyeye:
Ma taki apetyt , że masakra hi hi :multi:

Kora ma DT od ok 4 tygodni ;) Iwonko

A jeśli chodzi o bude to KORA tylko ją kocha i uwielbia , nie lubi przebywać w domu !!! Kojec ma otwarty a ona tylko wychodzi na siu i kupkę a później do swojego królestwa;) Jest taka kochana.....

Aha zapomniałabym...............
[SIZE="4"]KORA w tym lub w przyszłym tyg przenosi się do swojego domku!!!!!:multi: :multi: :loveu:

KORĘ przygarnie moja przyjaciółka , miłośniczka psów:loveu: !!!!!!!!!
Już Korunia ją pokochała.............

Posted

Kasiu , nie masz pojęcia jak się cieszę . Ze wszystkiego co napisałaś, mam nadzieję , że wszystko co złe ma już za sobą , teraz ją czeka NOWE,SZCZĘŚLIWE ŻYCIE u boku ukochanej Pańci:multi: :multi: :multi: :multi: .
Dziękuję stokrotnie Tobie i koledze za opiekę nad psinką , macie WIELKIE SERDUSZKA!!!!!!