KasiaM Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 W ostatni weekend jadąc z Bożeną po suczkę na zdjęcie szwów przypadkiem zauważyłam leżącą suczkę przy drodze w trawie!!!!!! Na trasie do Wąchocka!!W drodze powrotnej zatrzymałyśmy się do niej. Jak tylko zobaczyła zatrzymujący się samochód z radości zaczęła popiskiwać i machać ogonkiem!!!!!!!!!!!! Suczka okazała się być mixem amstafa i rotka ( ale zero agresywności )!!!! Zaniepokoił mnie guz przy nażądach rodnychi rozpalony , powiększony brzuch!!!!!!:placz: Zabraliśmy ją do Weta gdzie okazało się , zę ma początki ropomacicza:( Dostała antybiotyki, ale nie mieliśmy DT i musiałam ją odwieźć z powrotem!!Wyobrażacie sobie jak goniła samochód i płakała jak odjeżdżaliśmy z Michałem?????!!!!!!!!!!:placz: :placz: :placz: Po prostu makabra!! W ciągu 2 dni udało się nam załtwić DT na 3 tyg u sąsiadki Michała(vanorton_pl). Sunia codziennie przebywa z nami po 3 , 4 godziny i jest taka kochana!!!!!!!!!!! Kora podbiegała do każdego samochodu , który zatrzymał sie koło niej i tak płakała....:(:( Boi się podniesionego głosu, różnego rodzaju gałęzi itp oraz starszych mężczyzn:angryy: Jakiś k......... ją wyrzucił bo myślał , że jestw ciązy!!!!!:mad: :mad: :mad: na pewno ją bił..... Kora siedziała w jednym miejscu 2 dni i czekała, czekała na swojego oprawcę , którego kochała.............. Boże kochany daj jej domek najwspanialszy na świecie!!!!!!!!!!!!! ŚLICZNA JESTEM PRAWDA???? Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Wieczorem będą zdjęcia i zobaczycie jaka jest śliczna........ Dzisiaj może jeszcze będzie miała operację bo jest coraz gorzej z nią...........:(:(:(:placz: Quote
anula1959 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Trzymam kciuki za sunię , jakby była potrzeba , mogę ją wystawić na allegro i innych portalach , inaczej niestety nie mogę pomóc:placz: Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 anula dziękuję slicznie!jasne zdjęcia będą wieczorem , mogę liczyć na Ciebie???? Quote
anula1959 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 kasia19 napisał(a):anula dziękuję slicznie!jasne zdjęcia będą wieczorem , mogę liczyć na Ciebie???? Że tak powiem , wal jak w dym ! Oczywiście ! Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 anula siupeeeeeeeeeer to odwiedź wątek wieczorem albo podaj mi maila na PW a j aCi wyślę zdjecia:):) Podnosze psiuńkę do góry!!!!!!!!!!!!!!! Quote
iwop Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 jeju wyobrazam sobie co czułaś jak ja zostawiałas z powrotem:placz: Boje sie mysleć:shake: Quote
malagos Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ropomacicza nie leczy sie antybiotykiem! zazwyczej jest to jałowe (nie bakteryjne) zapaleni macicy i antybiotyk nie ma tu nic do roboty! Tylko zabieg chirurgiczny. chyba, ze lekarz podał antybiotyk, bo jeszcze coś innego bakterynego się dzieje z suczką. Co nie zmienia postaci rzeczy, ze domek polnie potrzebny! Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 malagos w początkowym stanie mona zadziałać antybiotykami ale teraz jest już gorzej za późno na to ,jutro zabieg!! Iwop ona jest u sąsiadki Michałą i ma supeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :lol: Quote
anula1959 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 No to czekam cierpliwie na kontakt Kasiu;) . Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 szybciej niż myślisz odpisałam hehe !!! wieczorkiem będą zdjęcia!!:) Jutro zabieg trzymany kciuki , będę przy niej ..,..:loveu: Quote
anula1959 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kasiu, do przelewu potrzebuję jeszcze Twoje dane , imię i nazwisko i adres:mad: Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Już podałam adres vanorton_pl :):) przepraszam za zamieszanie:oops: :oops: Quote
anula1959 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kasiu, przelew poszedł , reszta jak obiecałam, po wypłacie. Zaglądnę wieczorkiem na wątek w sprawie zdjątek:lol: Pozdr.Anula Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Anulko dziękuję bardzo w imieniu KORUNI:loveu: :loveu: :loveu: MAMY NOWĄ MAMĘ CHRZESTNĄ!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Korunia do góry moje miłośći!!!!:loveu: :multi: Quote
anula1959 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='kasia19']Anulko dziękuję bardzo w imieniu KORUNI:loveu: :loveu: :loveu: MAMY NOWĄ MAMĘ CHRZESTNĄ!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Kasiu:oops: , przecież to nic takiego , ja to dla piesków.............. i bardzo się cieszę , że dostąpiłam takiego zaszczytu :lol: Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 anulku a proszę bardzo!:) Ona ma ok 2 może mniej wiosenek ale zęby ma zniszczone bo jakieś g..... musiałą jeść :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
anula1959 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Jak tam zdjęciu Kasiu? Nie miałaś pewnie jeszcze czasu biedulko? Quote
KasiaM Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 PROSZĘ BARDZO OTO KORUNIA!!:):) ŚLICZNA JESTEM PRAWDA???? Quote
anula1959 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ojej, sliczna jest, jaka uśmiechnięta a jak jej z tą bandaną do .......pyska:lol: ! Quote
anula1959 Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Kasiu , a może z allegro wstrzymamy się do czasu jak Korusia będzie po operacji i roszkę dojdzie do siebie? A ja oczywiście tekst w tak zwanym międzyczasie spłodzę i dam do recenzji:lol: , O.k.? Quote
Recommended Posts