Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ostatni weekend jadąc z Bożeną po suczkę na zdjęcie szwów przypadkiem zauważyłam leżącą suczkę przy drodze w trawie!!!!!!
Na trasie do Wąchocka!!W drodze powrotnej zatrzymałyśmy się do niej. Jak tylko zobaczyła zatrzymujący się samochód z radości zaczęła popiskiwać i machać ogonkiem!!!!!!!!!!!!
Suczka okazała się być mixem amstafa i rotka ( ale zero agresywności )!!!!
Zaniepokoił mnie guz przy nażądach rodnychi rozpalony , powiększony brzuch!!!!!!:placz:
Zabraliśmy ją do Weta gdzie okazało się , zę ma początki ropomacicza:(
Dostała antybiotyki, ale nie mieliśmy DT i musiałam ją odwieźć z powrotem!!Wyobrażacie sobie jak goniła samochód i płakała jak odjeżdżaliśmy z Michałem?????!!!!!!!!!!:placz: :placz: :placz: Po prostu makabra!!
W ciągu 2 dni udało się nam załtwić DT na 3 tyg u sąsiadki Michała(vanorton_pl). Sunia codziennie przebywa z nami po 3 , 4 godziny i jest taka kochana!!!!!!!!!!!

Kora podbiegała do każdego samochodu , który zatrzymał sie koło niej i tak płakała....:(:(
Boi się podniesionego głosu, różnego rodzaju gałęzi itp oraz starszych mężczyzn:angryy:
Jakiś k......... ją wyrzucił bo myślał , że jestw ciązy!!!!!:mad: :mad: :mad: na pewno ją bił.....
Kora siedziała w jednym miejscu 2 dni i czekała, czekała na swojego oprawcę , którego kochała..............
Boże kochany daj jej domek najwspanialszy na świecie!!!!!!!!!!!!!

ŚLICZNA JESTEM PRAWDA????

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wieczorem będą zdjęcia i zobaczycie jaka jest śliczna........
Dzisiaj może jeszcze będzie miała operację bo jest coraz gorzej z nią...........:(:(:(:placz:

Posted

anula siupeeeeeeeeeer to odwiedź wątek wieczorem albo podaj mi maila na PW a j aCi wyślę zdjecia:):)
Podnosze psiuńkę do góry!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Ropomacicza nie leczy sie antybiotykiem! zazwyczej jest to jałowe (nie bakteryjne) zapaleni macicy i antybiotyk nie ma tu nic do roboty! Tylko zabieg chirurgiczny. chyba, ze lekarz podał antybiotyk, bo jeszcze coś innego bakterynego się dzieje z suczką. Co nie zmienia postaci rzeczy, ze domek polnie potrzebny!

Posted

malagos w początkowym stanie mona zadziałać antybiotykami ale teraz jest już gorzej za późno na to ,jutro zabieg!!
Iwop ona jest u sąsiadki Michałą i ma supeeeeeeeeeeeer!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :lol:

Posted

[quote name='kasia19']Anulko dziękuję bardzo w imieniu KORUNI:loveu: :loveu: :loveu:

MAMY NOWĄ MAMĘ CHRZESTNĄ!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
Kasiu:oops: , przecież to nic takiego , ja to dla piesków.............. i bardzo się
cieszę , że dostąpiłam takiego zaszczytu :lol:

Posted

anulku a proszę bardzo!:)
Ona ma ok 2 może mniej wiosenek ale zęby ma zniszczone bo jakieś g..... musiałą jeść :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

Posted

Kasiu , a może z allegro wstrzymamy się do czasu jak Korusia będzie po operacji i roszkę dojdzie do siebie?
A ja oczywiście tekst w tak zwanym międzyczasie spłodzę i dam do recenzji:lol: , O.k.?