Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest przed 23, wiec nie mam gdzie jechac do weterynarza, a troche się martwię o moją akitę który miał biegunkę na wieczornym spacerze jest osowiały, ciągle odbija mu się, moze 3 razy przy mnie ulał mu sie pokarm i słychac że w jego brzuchu odbywaja sie niezle rewolucje. JAk mogę mu pomóc?? czy grozi mu coś?

Posted

raczej ma taki apetyt jak zawsze, sucha karma bee a cos lepszego tak, dziś zjadł rano suchą karmę a popołdniu sucha karme wymieszana z kurczakiem

Posted

Jeśli miał biegunkę raz i go nie "gania", niema wymiotów tylko bekanie to do rana poczekaj, jak jutro będzie tak samo albo się nasili to idź do weta. Może zjadł coś "na mieście" i ma niestrawność, jak masz w domu kefir, jogurt naturalny to możesz dać mu trochę.

Posted

sytuacja opanowana, przeszlo mu o 2 w nocy, dziś już lata jak szalony. Trochę spanikowałam bo naczytałam się w internecie o skręcie żołądka który kończy się smiercią :placz:

Posted

Cieszę się:smile: Naszego też niedawno bolał brzuszek bo wciągną dużą szyję indyczą jak makaron ale brzucho wymasowane, porządne beknięcie i było wsio ok;) Skręt żołądka byś pewnie rozpoznała, byłoby widać zdeformowany brzuch i pies by mocno cierpiał (przynajmniej ja tak to zapamiętałam z dzieciństwa:-()