Agnieszka.D Posted March 12, 2014 Author Posted March 12, 2014 Jeśli dobrze pamiętam to reszta stada nadchodziła w stronę wody i nasłuchiwała :) Quote
Agnieszka.D Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 [FONT=lucida grande, tahoma, verdana, arial, sans-serif]Flawia tak jak reszta ekipy (włączając w to również nas-ludzi) była dziś mokrą kurą [/FONT]:cool3: Nie przejmowała się pogodą jakoś specjalnie i szalała jak zawsze, razem z Mańkiem rzecz jasna :) ich miłość kwitnie! Troooszkę go tam dziś wytarmosiła w błotku:eggface: ale deszcz zmył dowody zbrodni:razz: Dziewczynka wracała do schronu zadowolona, wskoczyła na kurczakową przynętę do boksu i ładnie się ze mną pożegnała :) Quote
Agnieszka.D Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 Dobre pytanie :D Zdziwiła mnie w ogóle dzisiejsza frekwencja w schronisku, było wyjątkowo dużo ludzi jak na taką okropną pogodę, rzadko się to zdarza:eviltong: Quote
Patrycja* Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 To ja jeszcze dorzucę kilka zdjęć z dzisiejszej wyprawy :) Flawia na poważnie :D I na koniec moje ulubione :D Quote
Agnieszka.D Posted March 15, 2014 Author Posted March 15, 2014 hahaha, co za kontrast pomiędzy dwoma ostatnimi zdjęciami :D Wariatka :loveu: Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 Haha jak zwykle zdjęcia z Flawkowo-Mańkowych szaleństw świetne! :loveu: Quote
Romina_74 Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Flawia to jest dopiero wulkan energii!!! Jej to nic nie przeszkadza - wiatr, ulewa, zmiecie :) Zdjęcia jak zwykle świetne śmieszne :evil_lol: Quote
Agnieszka.D Posted March 22, 2014 Author Posted March 22, 2014 Grzało nam dzisiaj na spacerze, byliśmy skłonni iść śladem Flawii i wpakować się do wody na Borkach :D Nawet Flawii taka pogoda dała się we znaki, zwolniła tempo w drodze powrotnej do schronu. Oczywiście spacer wykorzystała jak zwykle do granic możliwości :) Porzucała Mańkiem, wymoczyła się we wszystkich kałużach, wytarzała w liściach, na koniec tradycyjnie zjadła kurczaka :) Bardzo nie chciała wchodzić dziś do boksu, wyjątkowo przykro było mi dziś ją tam zostawiać, musiałam ją wsadzić własnoręcznie :( DOMKU PRZYBYWAJ! :-( Kilka zdjęć pstrykniętych przez ciotkę Patrycję i ciotkę Agatę :) PIĘKNA DZIEWCZYNKA:grins: Flawia kangur! :D chłodzimy się ;) Ta poza to już tradycja :) latamy :) (ten punkt w oddali to pędzący w stronę słońca Pan Bill :D) Quote
choba Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Na tym pierwszym zdjęciu słodko wyszła :loveu: Quote
Patrycja* Posted March 22, 2014 Posted March 22, 2014 Ja proponuje to pierwsze na stronę schroniska :loveu: Quote
Romina_74 Posted March 24, 2014 Posted March 24, 2014 :) a mnie się podobają wszystkie!!! ;) i oczywiście Pan Bill jako mistrzowsko oddalający się z II w III i kolejny plan :) Quote
Agnieszka.D Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 Wczoraj Flawia podzieliła się mną z Mieciem, powiedzmy że fajnie prowadziło się ich razem na smyczy :D całe szczęście przez większość czasu obydwoje biegali luzem ;) Jak zwykle dziewczyna szalała ile sił w łapach, wzięła kąpiel na Borkach :) znalazła sobie nawet opakowanie po mleku do kawy, otworzyła i dopiła resztkę :haha:... a co się będzie marnowało :razz: Myślę że spokojnie można ją zaangażować w sprzątanie świata, nie ma butelki, opakowania czy starej szmaty, której Flawia by nie wyczapiła :lol: Quote
Agnieszka.D Posted April 6, 2014 Author Posted April 6, 2014 [quote name='choba']Flawia - ekolog ;)[/QUOTE] Zdecydowanie! :lol: Quote
ania91sc Posted April 6, 2014 Posted April 6, 2014 Hehehe, Flawia niezawodna w każdej sytuacji :D Quote
MagdaB Posted April 11, 2014 Posted April 11, 2014 Ale ja tęsknie za tą mała wariatką. Aguś, wycałuj ją ode mnie :loveu: Quote
Agnieszka.D Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [quote name='MagdaB']Ale ja tęsknie za tą mała wariatką. Aguś, wycałuj ją ode mnie :loveu:[/QUOTE] Oczywiście! :) Quote
Agnieszka.D Posted April 17, 2014 Author Posted April 17, 2014 Flawia zamieszkała w boksie z Mańkiem :) Jak oni się kochają! Cały czas trudno w to uwierzyć, bo początki ich znajomości były trudne! Twardziel Maniek tak się zakochał że mimo swojego charakterku, wobec Flawki jest kompletnie uległy :) Quote
Recommended Posts