ewes Posted January 25, 2014 Posted January 25, 2014 Myślę, że to zmęczenie pospacerowe ;)... szalała dziewczyna dziś na borkach z Sarą, Alfą i Emirem :)... Wszystkie wracały do boksów padnięte :)... Quote
MagdaB Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Zmartwiłam się, mam nadzieję, że ewes ma rację. Quote
Agnieszka.D Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 Mogę prosić o zmianę linku i numeru telefonu na stronie schroniska na mój? (534-877-984) Dziękuję :) Quote
Agnieszka.D Posted January 26, 2014 Author Posted January 26, 2014 [quote name='maciaszek']Zmienione :).[/QUOTE] Dziękuję :) Quote
Patrycja* Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 Coż ja też miałam wrażenie, że Flawia nie była sobą. W ogóle jakby jej sierść tak trochę wypłowiała... Quote
Agnieszka.D Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 [quote name='Patrycja*']Coż ja też miałam wrażenie, że Flawia nie była sobą. W ogóle jakby jej sierść tak trochę wypłowiała...[/QUOTE] No ja też takie wrażenie odniosłam niestety, ale zobaczymy jaka będzie w czwartek. Co do sierści to rozmawiałam z Magdą i okazuje się że na zimę jej sierść zmienia w pewnych miejscach kolor na właśnie taki ;) Quote
Patrycja* Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 [quote name='Agnieszka.D']Co do sierści to rozmawiałam z Magdą i okazuje się że na zimę jej sierść zmienia w pewnych miejscach kolor na właśnie taki ;)[/QUOTE] No to całe szczęście ;) Quote
Romina_74 Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 :( również mam nadzieję, że eweska ma racje, choć przyznam, że Flawka zawsze w soboty szalała bardzo na spacerach i nigdy nie zdarzało się jej być taką osowiałą :( na zdjęciu z języczkiem wygląda przesmutnie :shake: choć zdjęcie śliczne Quote
MagdaB Posted January 27, 2014 Posted January 27, 2014 Aga będzie w schronisku w czwartek i ma zaobserwować czy dalej jest osowiała. Jeśli tak to trzeba będzie to zgłosić. Quote
Agnieszka.D Posted January 27, 2014 Author Posted January 27, 2014 No własnie dlatego też bardzo mnie to zdziwiło, w końcu Flawia nigdy nie ma dość szaleństw. Dam znać w czwartek jak się miewa dziewczynka. Quote
MagdaB Posted January 28, 2014 Posted January 28, 2014 Od piątku nie będę mieć stałego dostępu do neta. Będę wpadać tylko czasami. Nie wiem kiedy to się zmieni. Poprosiłam o przepisanie wątku Flawi do Agnieszki. Quote
Agnieszka.D Posted January 30, 2014 Author Posted January 30, 2014 Dziś Flawia była zdecydowanie sobą :) Mnóóóóstwo energii i radości z wszystkiego dookoła :) Quote
Patrycja* Posted January 30, 2014 Posted January 30, 2014 Potwierdzam :D dziś była Flawka w pełnym wydaniu ;) Quote
MagdaB Posted January 31, 2014 Posted January 31, 2014 Bardzo się cieszę, ucałujcie moją dziewczynkę :loveu: Quote
Agnieszka.D Posted January 31, 2014 Author Posted January 31, 2014 [quote name='MagdaB']Bardzo się cieszę, ucałujcie moją dziewczynkę :loveu:[/QUOTE] Jutro wycałuję i wymiziam :D :loveu: Quote
Agnieszka.D Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 (edited) No i tak kolejny spacer za nami, właściwie to spacery :) Flawia i cała banda tzn: Maniek, Tores, Eliot, Żaba, Żwirek i nowy kolega jeszcze bez imienia hasali sobie dziś razem, później jeszcze z Billem. Ta dwójka bardzo się lubi, chciałyśmy z Patrycją puścić ich razem na wybiegu ale niestety nie dostałyśmy się tam dziś :shock: Na koniec zjadła ze smakiem trochę kurczaka z ryżem i nie mogła uwierzyć że już więcej nie mam :D Ciężko mi ją uchwycić na zdjęciach, straszna z niej wiercipięta :roll: Oto kilka myślę udanych ujęć dziewczynki: :loveu: Tutaj troszkę nam się zniekształciło :shiny: Edited February 1, 2014 by Agnieszka.D Quote
saphira18 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 nie widzę zdjęć... ale to chyba nie tylko ja?:lol: Quote
Agnieszka.D Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 hmm, ja widzę. Załaduję je jeszcze raz. Quote
saphira18 Posted February 1, 2014 Posted February 1, 2014 [quote name='Agnieszka.D']A teraz? ;)[/QUOTE] widać :thumbs: Quote
Agnieszka.D Posted February 1, 2014 Author Posted February 1, 2014 [quote name='choba']na tym pierwszym ślicznie wyszła :loveu:[/QUOTE] Prawda?:loveu: Quote
ania91sc Posted February 2, 2014 Posted February 2, 2014 a ja znowu zakochałam się w tym ostatnim :) Quote
Recommended Posts