Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Myślę, że to zmęczenie pospacerowe ;)... szalała dziewczyna dziś na borkach z Sarą, Alfą i Emirem :)... Wszystkie wracały do boksów padnięte :)...

• Replies 587
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patrycja*']Coż ja też miałam wrażenie, że Flawia nie była sobą. W ogóle jakby jej sierść tak trochę wypłowiała...[/QUOTE]
No ja też takie wrażenie odniosłam niestety, ale zobaczymy jaka będzie w czwartek.
Co do sierści to rozmawiałam z Magdą i okazuje się że na zimę jej sierść zmienia w pewnych miejscach kolor na właśnie taki ;)

Posted

[quote name='Agnieszka.D']Co do sierści to rozmawiałam z Magdą i okazuje się że na zimę jej sierść zmienia w pewnych miejscach kolor na właśnie taki ;)[/QUOTE]

No to całe szczęście ;)

Posted

:( również mam nadzieję, że eweska ma racje, choć przyznam, że Flawka zawsze w soboty szalała bardzo na spacerach i nigdy nie zdarzało się jej być taką osowiałą :( na zdjęciu z języczkiem wygląda przesmutnie :shake: choć zdjęcie śliczne

Posted

Od piątku nie będę mieć stałego dostępu do neta. Będę wpadać tylko czasami. Nie wiem kiedy to się zmieni. Poprosiłam o przepisanie wątku Flawi do Agnieszki.

Posted (edited)

No i tak kolejny spacer za nami, właściwie to spacery :)
Flawia i cała banda tzn: Maniek, Tores, Eliot, Żaba, Żwirek i nowy kolega jeszcze bez imienia hasali sobie dziś razem, później jeszcze z Billem. Ta dwójka bardzo się lubi, chciałyśmy z Patrycją puścić ich razem na wybiegu ale niestety nie dostałyśmy się tam dziś :shock:
Na koniec zjadła ze smakiem trochę kurczaka z ryżem i nie mogła uwierzyć że już więcej nie mam :D
Ciężko mi ją uchwycić na zdjęciach, straszna z niej wiercipięta :roll:
Oto kilka myślę udanych ujęć dziewczynki:

:loveu:

Tutaj troszkę nam się zniekształciło :shiny:

Edited by Agnieszka.D