MagdaB Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Ale super, bardzo się cieszę. Dziękuję :). Quote
MagdaB Posted December 21, 2013 Posted December 21, 2013 Dziś Flawia była na spacerze w towarzystwie Nany i niespodzianka - Bezy. Na początku Beza nie pokazała się z dobrej strony i bałyśmy się z Agatą że spacer będzie tragiczny. Całe szczęście sytuacja się polepszyła. Beza zaakceptowała Flawię, ale Nana dalej jej nie pasuje. Flawik mógł biegać jak to jest w jej zwyczaju koło Bezy, przebiegała pod jej smyczą i w ogóle była sobą. Beza była cierpliwa, nawet chciała się z nią bawić i nie było zgrzytów. Razem jednak nie mogę ich wyprowadzać, bo obie są trochę zazdrosne o mnie i jak wołam jedna to druga przychodzi i odwrotnie. Ale spacer jeśli patrzeć na niego w całości uważam ze udany. Ciocia Agata robiła zdjęcia, może Flawik gdzieś się na nich załapał :). Quote
Romina_74 Posted December 26, 2013 Posted December 26, 2013 [quote name='MagdaB']Dziś Flawia była na spacerze w towarzystwie Nany i niespodzianka - Bezy. Na początku Beza nie pokazała się z dobrej strony i bałyśmy się z Agatą że spacer będzie tragiczny. Całe szczęście sytuacja się polepszyła. Beza zaakceptowała Flawię, ale Nana dalej jej nie pasuje. Flawik mógł biegać jak to jest w jej zwyczaju koło Bezy, przebiegała pod jej smyczą i w ogóle była sobą. Beza była cierpliwa, nawet chciała się z nią bawić i nie było zgrzytów. Razem jednak nie mogę ich wyprowadzać, bo obie są trochę zazdrosne o mnie i jak wołam jedna to druga przychodzi i odwrotnie. Ale spacer jeśli patrzeć na niego w całości uważam ze udany. Ciocia Agata robiła zdjęcia, może Flawik gdzieś się na nich załapał :). moje ulubione, pozostałe na Picasa Quote
MagdaB Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Dziękuję Agatko za zdjęcia. Zapraszam wszystkich na wydarzenie Flawi https://www.facebook.com/events/1406963006213638/ Quote
MagdaB Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Oto moje ulubione z ostatniego wspólnego spacerku: Z Bezikiem: I wspólne harce Quote
MagdaB Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Dziś Flawia była na spacerze z Frędzlem. Spotkaliśmy również Nanę i jej nowego przyjaciela. Flawia jak zwykle szalała i biegała. Ona jest strasznie pocieszna :). Pod koniec spacerku Ala zrobiła jej sesję zdjęciową. Nie było łatwo. Ten mały chochlik ciągle się rucha :). Quote
MagdaB Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Mogę prosić o zmianę zdjęcia na stronie schroniska na to drugie? Quote
choba Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Ślicznotka, oby nowe zdjęcie przyniosło jej szczęście Quote
Patrycja* Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Mimo tego jej adhd zdjęcia się udały :D dziewczyna wyszła na nich super! Quote
MagdaB Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 Właśnie wyróżniłam Flawi ogłoszenie na Tablicy. Czekam na sprawdzenie. Ogłoszenie zostało wyróżnione dzięki pewnej pani. Dziękujemy :). Oby nowe zdjęcia oraz wyróżnienie dało zamierzony efekt. Quote
MagdaB Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 maciaszek napisał(a):Zdjęcie zmienione :). Dziękuję :) Quote
Romina_74 Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Piękna Flawka. Ona jest niesłychanie pocieszna. To taki energiczny, wesoły psiak! No wreszcie musi znaleźć się dla niej domek, ileż można czekać!!! Profil: młodzi, aktywni ludzie. Nie ma takich? ;) E .... Quote
MagdaB Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Dziś był bardzo smutny dzień dla mnie. Oddałam Flawie pod opiekę Agnieszki. Ja niedługo musze zrobić sobie przerwe w wolontariacie, a chciałam żeby Flawka trafiła do odpowiedzialnej osoby. Agnieszka wyadoptowała swojego psiaka, więc zgodziła się zając moją kochaną dziewczynką. Mam nadzieję, że moja śliczna nie będzie mi miała tego za złe. Quote
Hmmm Posted January 11, 2014 Posted January 11, 2014 Widziałam dzisiaj Flawie na spacerze i właśnie się zdziwiłam, że nie z Tobą. Quote
Agnieszka.D Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 MagdaB napisał(a):Dziś był bardzo smutny dzień dla mnie. Oddałam Flawie pod opiekę Agnieszki. Ja niedługo musze zrobić sobie przerwe w wolontariacie, a chciałam żeby Flawka trafiła do odpowiedzialnej osoby. Agnieszka wyadoptowała swojego psiaka, więc zgodziła się zając moją kochaną dziewczynką. Mam nadzieję, że moja śliczna nie będzie mi miała tego za złe. Ona zawsze będzie Twoja :) Gdy Cię widziała z daleka jak przechodziłaś z Bezą to piszczała za Tobą. Na spacerze jednak była już bardzo wesoła i szalała jak zawsze :) Po sobotnim wolontariacie to ja chyba byłam bardziej wykończona niż Flawia :D Muszę jeść w soboty rano porządne śniadania żeby mieć wystarczająco dużo siły i energii na wolontariat :shiny: Quote
Agnieszka.D Posted January 12, 2014 Author Posted January 12, 2014 A tak swoją drogą to nie pojmuję dlaczego taki pies jak Flawia wciąż mieszka w schronie. Przecież ona ma w sobie tyle miłości do człowieka, gdyby tylko ktoś ją poznał i mógł się o tym przekonać... Quote
MagdaB Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Agnieszka.D napisał(a):A tak swoją drogą to nie pojmuję dlaczego taki pies jak Flawia wciąż mieszka w schronie. Przecież ona ma w sobie tyle miłości do człowieka, gdyby tylko ktoś ją poznał i mógł się o tym przekonać... Zawsze powtarzamy z Agatą, że gdyby ktoś zechciał ją zabrać na spacer albo iść z nami to pokochałby ją. Ona uwielbia ludzi, praktycznie nie ma problemu z psami (no chyba że włączy jej się pilnowanie) i jest mądra i śliczna. Quote
MagdaB Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 Aguś, może dasz swój nr żeby zmienić na stronie schroniska? Będzie również trzeba zmienić nr na jej firmówce i w ogłoszeniach. Quote
Romina_74 Posted January 15, 2014 Posted January 15, 2014 MagdaB napisał(a):Aguś, może dasz swój nr żeby zmienić na stronie schroniska? Będzie również trzeba zmienić nr na jej firmówce i w ogłoszeniach. zmieńcie też nazwisko opiekuna w nazwie albumu Picasa, tylko podajcie maciaszkowi nowy link do albumu, żeby podmieniła na stronie schroniska Quote
Agnieszka.D Posted January 25, 2014 Author Posted January 25, 2014 (edited) Weszłam dziś do schroniska, Pani Ani nie było. Flawii też nie, została wydana na spacer komuś innemu... Wzięłam na spacer Szilę. Później spotkałam Flawię gdy wracała ze spacerku, wzięłam ją jeszcze na krótki spacer z Patrycją i Billem. Muszę powiedzieć że była dziwna, taka jakaś mało flawkowa... Bez energii, kuśtykała sobie powolutku, czasem kulała i musiałam wyciągac jej śnieg, który wgniatał się między poduszki. Nie wiem czy poprzedni spacerek ją tak wykończył (co byłoby bardzo dziwne bo przecież ona zdaje się nigdy nie mieć dość biegania i szaleństw), czy może nienajlepiej się czuła... Zobaczymy co będzie w czwartek. A tutaj dzisiejsze zdjęcie dziewczynki :) Edited January 25, 2014 by Agnieszka.D Quote
Recommended Posts