malagos Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Melduje się - mam zajęte miejsce tymczasowe przez dość dużą sunię od nas ze wsi. Quote
PACZEK Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 malagos napisał(a):Melduje się - mam zajęte miejsce tymczasowe przez dość dużą sunię od nas ze wsi. :lol: Bardzo dziękujemy za przybycie!:lol: Quote
krakowianka.fr Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Wklejcie i tu wydarzenie i na pierwsza strone!!!! Quote
pucka69 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 nubijka wkleiła na nasze świnkowe forum i podobno jest DT ale nie można się z podaną osobą skontaktować. cyt :"[FONT=Lucida Grande]Nubijko od wczoraj dobija się do Ciebie w sprawie psiaka Monika z Warszawy i Lecznica "Uprzejmy Łoś" [/FONT][FONT=Lucida Grande] [/FONT] [FONT=Lucida Grande]Jeśli sprawa jest aktualna odezwij się [/FONT] Quote
nubijka7 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Już jestem- żadnej wiadomości na świnkowym forum nie dostałam :( Psiak ma tymczasowo- tymczasowy dom- nadal szukamu DT albo DS :( Quote
nubijka7 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Psiak ma DT- teraz szukamy DS :) (u mnie do Nowego Roku, a potem u Moniki :) ) Quote
Nutusia Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Przepraszam - dotarłam dopiero dziś. Wczoraj cały dzień spędziłam z przyszłym DS naszej Chmurki i odwiozłam na dworzec dopiero na 23cią. Ja nie mogę dać DT chłopaczkowi - mój Lesio nie zniesie konkurencji. Na szczęście zrobił wyjątek dla 8-tygodniowego dzieciaczka z zaspy. Tym bardziej się cieszę, że Maluszkowi nie grozi Paluch :) Quote
PACZEK Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Nutusia napisał(a):Przepraszam - dotarłam dopiero dziś. Wczoraj cały dzień spędziłam z przyszłym DS naszej Chmurki i odwiozłam na dworzec dopiero na 23cią. Ja nie mogę dać DT chłopaczkowi - mój Lesio nie zniesie konkurencji. Na szczęście zrobił wyjątek dla 8-tygodniowego dzieciaczka z zaspy. Tym bardziej się cieszę, że Maluszkowi nie grozi Paluch :) A za co Ty przepraszasz Nutusiu:loveu: Wspaniale że jesteś! Wiemy że Lesio tak już ma:lol: co oczywiście mentalnie czyni go 100% macho! Będziemy czekać na wieści z DT i chyba zmianę tytułu wątku bo ten mrozi krew w żyłach! Quote
Marycha35 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Serdecznie dziękuje Wszystkim za odzew:):):) Psiak bezpieczny, ufff! A jak on się czuje???? Quote
nubijka7 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Pierwsze co zrobił jak przyjechał do mnie, to pomerdał ogonkiem i rzucił się na jedzenie i picie :( Potem pokręcił się po mieszkaniu, kładł się w różnych miejscach, w różnych pozycjach, aż wreszcie zasnął i śpi kamiennym snem ;) Widać, że brak łapki jest dla niego czymś niezrozumiałym- ale radzi sobie. Quote
Marycha35 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Kochana bidula!!! Będzie jeszcze brykał, przyzwyczai się:) Dobrze, że jest bezpieczny! Quote
bric-a-brac Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Czasu mu trochę trzeba i będzie brykał na trzech łapinach :) Piszcie co u niego, zdjęcia w pierwszym poście są ujmujące. Quote
nubijka7 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Reksio musiał być psiakiem mieszkającym w domu, bo uwielbia spać na łóżku. Mimo braku łapki wskakuje na nie jak koza ;) Już wkupił się w łaski wielu osób na spacerze- tego merdającego ogonka nie sposób obojętnie ominąć ;) Quote
maarit Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 nubijka7 napisał(a):Reksio musiał być psiakiem mieszkającym w domu, bo uwielbia spać na łóżku. Mimo braku łapki wskakuje na nie jak koza ;) Kochane psisko:loveu: Quote
mari23 Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 nubijka7 napisał(a):Pierwsze co zrobił jak przyjechał do mnie, to pomerdał ogonkiem i rzucił się na jedzenie i picie :( Potem pokręcił się po mieszkaniu, kładł się w różnych miejscach, w różnych pozycjach, aż wreszcie zasnął i śpi kamiennym snem ;) Widać, że brak łapki jest dla niego czymś niezrozumiałym- ale radzi sobie. te zdjęcia w 1 poście wzruszające.... jak on się wtula !!! Quote
tutajwkrakowie Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Smerf tez mial roznie z lapka i w sumie czasem nie uzywal tej czwartej, a Reksio da rade, pozdrawiam Quote
nubijka7 Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Pewnie, że da :) tylko musi mieć "SWOJEGO CZŁOWIEKA", bo we dwoje raźniej :( Quote
Marycha35 Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 Jasna sprawka, znajdziemy mu:) Ważne, że jest teraz z człowiekiem, miziany, przytulany, nie w schronie zimnym... Quote
nubijka7 Posted December 31, 2012 Author Posted December 31, 2012 Oj, przytulak to on jest ;) w nocy wskoczył na łózko i obudziłam się z jego pycholem na moim ramieniu :) jest niesamowity ! Quote
Recommended Posts