nubijka7 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 (edited) Wiadomość z dn.01.01.2013: Jakby ktoś jeszcze się wahał nad adopcją Reksia, to niech obejrzy zdjęcia :) : Wiadomość z dn.30.12.2012: Reksio ma znaleziony DT, ale nadal szuka DOMU STAŁEGO. Jest kochanym, przesympatycznym psiakiem, mimo bólu podchodzi do człowieka i domaga się głaskania, pomerdując przy tym ogonem. Świetnie sobie radzi na trzech łapkach, tylko widać, że nie rozumie dlaczego tak jest.... Wiadomość z dn. 29.12.2012: Psiak trafił do lecznicy na ul.Śreniawitów . Prawdopodobnie po wypadku komunikacyjnym. To przemiłe , ufne i przyjacielskie zwierzę . Tak bardzo sie cieszył z powodu odwiedzin i prosił całym sobą o pomoc . W niedzielę- 30 grudnia psiak ma jechać na Paluch ( umowa z miastem) . Psiaczek jest pozbawiony agresji. Wazy maksymalnie 8 kg. Jest malutki . Kilka dni temu miał amputowaną łapkę - nie można juz było jej uratować . POMOCY!!! KONTAKT : 608 839 495 ewuleczka1@wp.pl albo do mnie na PW Edited January 3, 2013 by nubijka7 Quote
PACZEK Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Znalazłem wątek. Może ktoś będzie miał pomysł? Idę "po prośbie". Quote
bric-a-brac Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Na Paluchu, to... :( Trochę mało czasu do jutra... Quote
PACZEK Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 bric-a-brac napisał(a):Na Paluchu, to... :( Trochę mało czasu do jutra... Dzięki że jesteś:lol: Czasu bardzo mało ale może w Wawie lub okolicach jakiś DT choć na parę dni się znajdzie zanim coś sensownego się nie wymyśli. Quote
mari23 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 PACZEK napisał(a):Dzięki że jesteś:lol: Czasu bardzo mało ale może w Wawie lub okolicach jakiś DT choć na parę dni się znajdzie zanim coś sensownego się nie wymyśli. koniecznie choć na parę dni...... :( biedny psiaczek nie może przecież do schronu trafić Quote
bric-a-brac Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ufny, malutki, świeży-trójłapek... na Paluchu... DT choćby na te kilka dni, dokładnie... Quote
PACZEK Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 mari23 napisał(a):koniecznie choć na parę dni...... :( biedny psiaczek nie może przecież do schronu trafić Mari dziękuję za obecność! Tak bardzo chcę uwierzyć że ktoś jednak się znajdzie bo Paluch zwłaszcza teraz w zimie, po świętach, przed i po sylwestsze to koszmar dla takiej biedy. Quote
mari23 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 PACZEK napisał(a):Mari dziękuję za obecność! Tak bardzo chcę uwierzyć że ktoś jednak się znajdzie bo Paluch zwłaszcza teraz w zimie, po świętach, przed i po sylwestsze to koszmar dla takiej biedy. napisałam do kogoś, kto może mieć znajomych w Warszawie, tylko czy aż tak dobrych znajomych ? ech, bezsilność to straszne uczucie :( Quote
Marycha35 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Dziewczynki z wątku Beci jestem, jasny szlag jaka to bida trójłapkowa kochana! Podeślę do osób z Wawy, może ktos, coś... Quote
PACZEK Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Marycha35 napisał(a):Dziewczynki z wątku Beci jestem, jasny szlag jaka to bida trójłapkowa kochana! Podeślę do osób z Wawy, może ktos, coś... Dziękuję w imieniu psinki:lol: Oby ktoś się znalazł ..... ! Quote
bric-a-brac Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Nubijka, warto by było napisać, na ile sama możesz temu psu pomóc... Osoby zaglądające, które ewentualnie rozważają chwilowe DT, zwykle potrzebują wiedzieć na czym stoją, bo wiemy jak to bywa z początkowo "kilkudniowym" DT ;) Ja mogę się dorzucić finansowo, ale też bez fajerwerków... symbolicznie niestety. Quote
Marycha35 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 PACZEK no co Ty:) Oby ktoś pomógł jednak, szkoda smoczka, pewnie obolały, przestraszony! Rozsyłam po Dogo gdzie się da! Quote
maarit Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 bric-a-brac napisał(a):Ufny, malutki, świeży-trójłapek... na Paluchu... DT choćby na te kilka dni, dokładnie... Zaglądam do maluszka... Nie może trafić do schroniska... Quote
Marlena:) Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 (edited) Miałam dla niego awaryjny DT, ale dowiedziałam się, że maluch ma już DT zaklepany :) EDIT: Przepraszam, nie zaznaczylam, że DT jest też awaryjny, więc szukany jest też ten docelowy! Edited December 29, 2012 by Marlena:) Quote
bric-a-brac Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Marlena:) napisał(a):Miałam dla niego awaryjny DT, ale dowiedziałam się, że maluch ma już DT zaklepany :) Uchyl rąbka tajemnicy! Świetna wiadomość!!! Quote
tymuś Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 zapisuje biedaka , niestety u mnie fuullll nie dam rady , chociaż ja właśnie takie biedy stare chore łagodne biore na DS ale .......mam fuuullll:-( Quote
PACZEK Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Marlena:) napisał(a):Miałam dla niego awaryjny DT, ale dowiedziałam się, że maluch ma już DT zaklepany :) Super wieści! Napisz gdzie proszę! A ja spruję nubijkę zlokalizować! Quote
maarit Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Marlena:) napisał(a):Miałam dla niego awaryjny DT, ale dowiedziałam się, że maluch ma już DT zaklepany :) Super wiadomość :) Quote
PACZEK Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Marlena:) napisał(a):Miałam dla niego awaryjny DT, ale dowiedziałam się, że maluch ma już DT zaklepany :) Ponieważ nie mogę teraz zlokalizować nubijki to informacja którą uzyskałem pod nr. tel wskazanym w pierwszym poście jest taka: DT jest ale bardzo awaryjny i jeśli to możliwe szukajmy dalej bo to naprawdę "chwilówka". Quote
Marlena:) Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Dziewczyny, przepraszam, nie podkreśliłam, że jest to też dt awaryjny, tak jak ten, który ja miałam dla malucha! :razz: Quote
maarit Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Ale jest, to najważniejsze ;) przynajmniej jest więcej czasu żeby szukać dalej. Quote
Marlena:) Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Dlatego napisałam, coby jutro wszyscy nie rozłożyli rąk, że już po wszystkim. Trzeba pomóc maluchowi! Quote
PACZEK Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 maarit napisał(a):Ale jest, to najważniejsze ;) przynajmniej jest więcej czasu żeby szukać dalej. Tak to da chwilkę czasu :lol: ale szukamy dalej! Rozmawiałem z założycielką wątku jest "poza netem" jak tylko będzie to możliwe zaraz się odezwie:lol: Quote
Recommended Posts