Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Wiadomość z dn.01.01.2013:
Jakby ktoś jeszcze się wahał nad adopcją Reksia, to niech obejrzy zdjęcia :) :

Wiadomość z dn.30.12.2012:
Reksio ma znaleziony DT, ale nadal szuka DOMU STAŁEGO.
Jest kochanym, przesympatycznym psiakiem, mimo bólu podchodzi do człowieka i domaga się głaskania, pomerdując przy tym ogonem. Świetnie sobie radzi na trzech łapkach, tylko widać, że nie rozumie dlaczego tak jest....

Wiadomość z dn. 29.12.2012:

Psiak trafił do lecznicy na ul.Śreniawitów .
Prawdopodobnie po wypadku komunikacyjnym. To przemiłe , ufne i przyjacielskie zwierzę .
Tak bardzo sie cieszył z powodu odwiedzin i prosił całym sobą o pomoc .
W niedzielę- 30 grudnia psiak ma jechać na Paluch ( umowa z miastem) .

Psiaczek jest pozbawiony agresji.
Wazy maksymalnie 8 kg.
Jest malutki .
Kilka dni temu miał amputowaną łapkę - nie można juz było jej uratować .

POMOCY!!!

KONTAKT : 608 839 495 ewuleczka1@wp.pl albo do mnie na PW

Edited by nubijka7
  • Replies 111
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Na Paluchu, to... :(
Trochę mało czasu do jutra...

Dzięki że jesteś:lol:
Czasu bardzo mało ale może w Wawie lub okolicach jakiś DT choć na parę dni się znajdzie zanim coś sensownego się nie wymyśli.

Posted

PACZEK napisał(a):
Dzięki że jesteś:lol:
Czasu bardzo mało ale może w Wawie lub okolicach jakiś DT choć na parę dni się znajdzie zanim coś sensownego się nie wymyśli.

koniecznie choć na parę dni...... :( biedny psiaczek nie może przecież do schronu trafić

Posted

mari23 napisał(a):
koniecznie choć na parę dni...... :( biedny psiaczek nie może przecież do schronu trafić

Mari dziękuję za obecność!
Tak bardzo chcę uwierzyć że ktoś jednak się znajdzie bo Paluch zwłaszcza teraz w zimie, po świętach, przed i po sylwestsze to koszmar dla takiej biedy.

Posted

PACZEK napisał(a):
Mari dziękuję za obecność!
Tak bardzo chcę uwierzyć że ktoś jednak się znajdzie bo Paluch zwłaszcza teraz w zimie, po świętach, przed i po sylwestsze to koszmar dla takiej biedy.

napisałam do kogoś, kto może mieć znajomych w Warszawie, tylko czy aż tak dobrych znajomych ?
ech, bezsilność to straszne uczucie :(

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziewczynki z wątku Beci jestem, jasny szlag jaka to bida trójłapkowa kochana! Podeślę do osób z Wawy, może ktos, coś...

Dziękuję w imieniu psinki:lol:
Oby ktoś się znalazł ..... !

Posted

Nubijka, warto by było napisać, na ile sama możesz temu psu pomóc...
Osoby zaglądające, które ewentualnie rozważają chwilowe DT, zwykle potrzebują wiedzieć na czym stoją, bo wiemy jak to bywa z początkowo "kilkudniowym" DT ;)
Ja mogę się dorzucić finansowo, ale też bez fajerwerków... symbolicznie niestety.

Posted

bric-a-brac napisał(a):
Ufny, malutki, świeży-trójłapek... na Paluchu... DT choćby na te kilka dni, dokładnie...

Zaglądam do maluszka... Nie może trafić do schroniska...

Posted (edited)

Miałam dla niego awaryjny DT, ale dowiedziałam się, że maluch ma już DT zaklepany :)

EDIT: Przepraszam, nie zaznaczylam, że DT jest też awaryjny, więc szukany jest też ten docelowy!

Edited by Marlena:)
Posted

Marlena:) napisał(a):
Miałam dla niego awaryjny DT, ale dowiedziałam się, że maluch ma już DT zaklepany :)

Super wieści!
Napisz gdzie proszę!
A ja spruję nubijkę zlokalizować!

Posted

Marlena:) napisał(a):

Ponieważ nie mogę teraz zlokalizować nubijki to informacja którą uzyskałem pod nr. tel wskazanym w pierwszym poście jest taka:
DT jest ale bardzo awaryjny i jeśli to możliwe szukajmy dalej bo to naprawdę "chwilówka".

Posted

maarit napisał(a):
Ale jest, to najważniejsze ;) przynajmniej jest więcej czasu żeby szukać dalej.

Tak to da chwilkę czasu :lol: ale szukamy dalej!
Rozmawiałem z założycielką wątku jest "poza netem" jak tylko będzie to możliwe zaraz się odezwie:lol: