masdamerka Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Witam :D Założyłam ten temat, bo chciałabym się dowiedzieć czy gdzieś w Poznaniu, najlepiej na Ratajach, jest dobry weterynarz pracujący w soboty/niedziele (tak jakby był nagły wypadek) lub 24h? "Na co dzień" chodzę do MyPet (którą to klinikę serdecznie polecam :cool3:), ale wiem, że dostać się tam w sobotę graniczy z cudem... P.S. U nas w domu od tygodnia grasuje przeziębienie, Luna czasami kichała, ale z rana miała problem z oddychaniem (przez 5 minut tak charczała nosem, jakby nie mogła normalnie oddychać), ale teraz zachowuje się normalnie, chociaż troszkę ospale :roll: Iść z nią do weta? Nie chcę być przewrażliwiona i latać z byle czym.. :shake: Quote
Wiktor z Warszawy Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Nie radze korzystać z kliniki na ul.Mieszka I.Wręcz przestrzegam!!:angryy::angryy::angryy: Quote
ewa01 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 A w Poznaniu jak widać nadal nie wiadomo gdzie znależc pomoc . Quote
rafalweblider Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Witam, również ponawiam pytanie z prośbą o dobrego weterynarza w Poznaniu. Ciężko jest niestety znaleźć dobrego i solidnego weterynarza. Proszę o pomoc. Quote
masdamerka Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Jeśli chodzi o weterynarzy pracujących w tygodniu, to klinika MyPet na Tysiąclecia i Na Polance są godne polecenia :) Quote
Recommended Posts