horcikowata Posted January 10, 2013 Posted January 10, 2013 wygląda na to że nie :shake:, i decyzja została podjęta i Zgredek zostaje u mnie z DT zostajemy DS. Quote
ChElSeA2010 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 znalazłam takie ogłoszenie http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/6791/ może warto sprawdzić Quote
horcikowata Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 ten piesek z ogłoszenia http://www.dogomania.pl/ogloszenia/id/6791/ się odnalazł :) to nie Zgredek :shake: Quote
horcikowata Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 piesek z tego ogłoszenia się już odnalazł :), właściciele umieszczali ogłoszenie na tablicy.pl i wtedy do nich dzwoniłam a w sprawie Zgredka jest nadal cisza :-( Quote
ChElSeA2010 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 po takim czasie to właściciel się nie znajdzie:shake: my się borykamy z beaglem w czerwonej obroży który u Nas biega z wczoraj na dziś miał nocleg a co bedzie dziś to nie wiem:shake: ostatnio jechałam z alaskanem który leżał na sniegu bo zaczep od łańcucha wbił się w tylną łapę a obroża zadziałała jak zacisk kazdy ruch powodował zaciąganie się obrozy na szyi:shake: pies nie mógł chodzić i wył każdy stał i myslał co robić a tu trzeba było działać wsiadłam w auto i do weta na Brzęczki został uspiony cholerstwo wyciągnięte z nogi fv dostałam zapłaciłam na szczęście wieczorem właściciel się odnalazł po zgubę kasę oddał dostał ochrzan Quote
horcikowata Posted January 22, 2013 Posted January 22, 2013 tyle dobrze , że właściciel sie odnalazł a tutaj nadal cisza, Zgredek zaczyna pokazywac różki :diabloti: ale wszystko jest do opanowania, utwierdzam się w przekonaniu że został wyrzucony, zastanawiam się czy w starym domu nie pojawiło sie dziecko i pies nie zaczął przeszkadzac bo domagał się rozpieszczania do jakiego przywykł, niestety nie przepada za dziecmi na szczęście moje smerfy to szanują i nie ma z tym problemu, w końcu przestał na nie warczec za to dużego podgryza ale i ten małemu krzywdy nie robi. Czekamy zobaczymy co los przyniesie. Quote
Joasia808 Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 poszukuję zaginionej suczki rasy West Highland White Terier Numer chipa mojej suni to: 528140000102806 - Coco Quote
horcikowata Posted April 29, 2013 Posted April 29, 2013 niestety Zgredek to pan pies, mam nadzieje że sunia się znajdzie podaj linka do fb lub gdzie dałaś ogłoszenie to porozsyłam :) Quote
Recommended Posts