Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

UWAGA! Znaleziono West Highland White Terriera na Kosztowach! Psiak jest ogolony i tłuściutki. Niestety nie może u mnie zostać! Jeśli ktoś słyszał o weście uciekinierze proszę o kontakt! Piesek jest u mnie w domku nakarmiony, napojony śpi sobie na kocyku.

mój nr tel: 662618324

Posted

Niestety niedługo. O 10 zadzwonię do schroniska czy nie zgłaszano w ostatnim czasie zagięcia takiego pieska, jeszcze porozwieszam we wśi ogłoszenia i pójdę popytać do domów gdzie takie pieski mieszkają (może któryś zwiał). Mam nadzieję że szybko znajdzie się właściciel!

Posted

udostępniłam na facebooku zdjęcie i ifo na Mysłowice-profil oficjalny,Znalezione-Zagubione i wśród znajomych i nie tylko...
mam nadzieję,że ma czipa

Posted

xamon napisał(a):
Mam dwa domy do sprawdzenia we wsi gdzie mieszkają takie pieski!

maleńki zadbany,zaczyna się wariactwo z petardami,może się wystraszył i zwiał biedaczek
trzymam kciuki,może któryś to właśnie TEN dom

Posted (edited)

psiak miał chipa, niestety nie ma go w bazie danych :( jest u mojej koleżanki na DT i szukamy dalej właścicieli! u mnie niestety nie mógł zostac, ale ma się dobrze u Agi :)

Edited by xamon
Posted

Witam !
Mały ma się dobrze, ogłoszenia już ma w sieci, weterynarz na Brzęczkowicach poinormowany, w poniedziałek obdzwaniam wszystkich weterynarzy w pobliżu tak jak i wszystkich psich fryzjerów :)

Posted

Dzień dobry !

Futro ma się dobrze, całą noc przespał poza małym incydentem :( ugryzł mojego wielkoluda w przyrodzenie :( i zaczyna pokazywac różki na dzieci.
Widac, że był jedynym zwierzakiem w domu i jest okropnie rozpuszczony. Ale i tak kochany. Na Brzęczkowicach powiadomieni zostali właściciele westów, że został znaleziony pisak, może w końcu właściciel się odnajdzie. Jutro czeka nasz szczepienie przeciwko wścielkiźnie i badanie moczu, bo Zgredek ( tymczasowe imie- cały czas buczy i dlatego takie) ma coś z pęcherzem .

Posted

Zgredek został dzisiaj zaszczepiony na wściekliznę :lol:, ma obcięte pazurki. Po nowym roku ide z nim na badania krwi i moczu, bo niepokoi mnie jego częste sikanie i bardzo dużo pije wody. Ale weterynarz mówiła że może to byc ze stresu.
Poszukiwania właścicieli nadal trwają :-(, obdzwonione lecznice w Mysłowicach, ale nigdzie nie było zgłoszenia o zaginięciu psa takiej rasy :-(.

Posted

Witam!

Nadal cisza, ponowiłam ogłoszenia, zadzwoniłam ponownie do weterynarzy i nikt nigdzie nie zgłaszał zaginięcia :-(. Kurcze że też nikogo nie obchodzi co się dzieje z jego psem :shake:. Nie rozumie ludzi.