brazowa1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Termin ADHD stał sie teraz bardzo modny.Pies nie bywa juz nieposłuszny i niewychowany,tylko ma ADHD. Ale Fuks,on naprawde ma ADHD.... malutki piesek,dosłownie fruwajacy! Zrobienie mu tych zdjec to byla ciezka praca. Pierwszy raz do schroniska trafil ponad rok temu.Został adoptowany i oddany po ponad roku.Powodem nawet nie byla jego niepohamowana zywiołowosc,tylko fakt,ze synowie (DOROSLI) sie go bali. Akceptowal tylko swoja ukochana pania i byl dla niej miły.Jednakze ukochana pani zwrocila wybrakowany towar tam,skad go wzieła. Miesiac temu ponownie zaadoptowala go rodzina,ale....oddali po 2 dniach mowiec,ze chcieli mu dac szanse,ale sie nie udało. Nie wiem,czy jest na swiecie ktos,kto pokocha małego,zywiołowego,8miokilowego pieska i nie bedzie sie go bał. w schronisku jest fajnym, zwariowanym psiakiem,nas nie gryzie.... Quote
akucha Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Maleńki pies - spore wyzwanie!!! Kto spróbuje??? Quote
akucha Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Malizna na trójmiejsskich. Pokazuj się Fuksik, może na dogo dom się trafi... Quote
Kasia25 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Jejku może jest taki ktoś dla kogo on będzie właśnie, TYM psem! Quote
Kasia25 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Chodzi za mną i cytuje:crazyeye: Ktoś tu cierpi na "natręctwo":eviltong: Quote
akucha Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 brazowa1 napisał(a):ktos z podobnym problemem? To się sporo potencjalnych domów uzbiera... Fuks czeka... Quote
Betbet Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 o,bratnia dusza, wszyscy mi mówią, że ja mam ADHD... zabierać moją bratnią duszę ze schroniska,pleaseeee! z tkaimi jak my da się żyć, serio! a jak się zmęczymy to spokojni potrafimy być. tylko trzeba nam dużo aktywności, dużo zajęć no. i jak kogoś lubimy to nie ma bata, nie gryziemyyyy!! Quote
akucha Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 W młodym jeszcze :oops: Na starość ADHD przechodzi... Brązowa ile on może mieć??? Quote
Kasia25 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Brazowa na urlopie............. Nie na długo, ściągniemy ją co????? Quote
Celina12 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Fuks musi mieć fuksa...i wydostać sie na wolność do domku!!! Quote
Celina12 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Jestem malutkim nieszczęśliwym psiakiem-chcę już do domku-proszę pokochaj mnie :-( Quote
Betbet Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 przeciwieństwa się przyciagają, to może ktoś spokojny i lekko rozleniwiony weźmie takiego psa, dzięki któremu dostanie takich sił witalnych, że będzie góry przenosił!!!!:cool3: Quote
olenka_f Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ja nie mogę zobaczyć żadnego jego zdjęcia:placz: :placz: Quote
brazowa1 Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Ma ADHD,a przy okazji jest niesamowicie wesołym,lubiacym sie bawic pieskiem. Gdy poklepie sie w ramiona-wskakuje,dosłownie frunie wysoko,zeby go złapac. Slicznie bawi sie piłeczka,sznurkiem,czymkolwiek. I...wszyscy go lubia:) Quote
Betbet Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 To on jest jak supermen;p tak up up and away potrafi w góóóóreeeee;) Kto chce małego fikającego supermenka?:diabloti: Quote
brazowa1 Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 jest słodki,kochany,wesoły,zywotny,mimo swojego rozproszenia-posłuszny-on dziala nie mysli,wiec nie kombinuje ;) Sama radosc,mimo,ze wrzaskliwa i biegajaca. Lubie bardzo tego pieska. w sam raz,dla kogos,kto potrzebuje pozytywnej energii do zycia. Malutki,ale na spacer po lesie chetnie pobiegnie. Dogaduje sie z innymi psami. Smieszny . Quote
Recommended Posts