Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Termin ADHD stał sie teraz bardzo modny.Pies nie bywa juz nieposłuszny i niewychowany,tylko ma ADHD.

Ale Fuks,on naprawde ma ADHD....
malutki piesek,dosłownie fruwajacy! Zrobienie mu tych zdjec to byla ciezka praca.
Pierwszy raz do schroniska trafil ponad rok temu.Został adoptowany i oddany po ponad roku.Powodem nawet nie byla jego niepohamowana zywiołowosc,tylko fakt,ze synowie (DOROSLI) sie go bali. Akceptowal tylko swoja ukochana pania i byl dla niej miły.Jednakze ukochana pani zwrocila wybrakowany towar tam,skad go wzieła.
Miesiac temu ponownie zaadoptowala go rodzina,ale....oddali po 2 dniach mowiec,ze chcieli mu dac szanse,ale sie nie udało.

Nie wiem,czy jest na swiecie ktos,kto pokocha małego,zywiołowego,8miokilowego pieska i nie bedzie sie go bał.
w schronisku jest fajnym, zwariowanym psiakiem,nas nie gryzie....

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o,bratnia dusza, wszyscy mi mówią, że ja mam ADHD...
zabierać moją bratnią duszę ze schroniska,pleaseeee! z tkaimi jak my da się żyć, serio! a jak się zmęczymy to spokojni potrafimy być. tylko trzeba nam dużo aktywności, dużo zajęć no. i jak kogoś lubimy to nie ma bata, nie gryziemyyyy!!

Posted

przeciwieństwa się przyciagają, to może ktoś spokojny i lekko rozleniwiony weźmie takiego psa, dzięki któremu dostanie takich sił witalnych, że będzie góry przenosił!!!!:cool3:

Posted

Ma ADHD,a przy okazji jest niesamowicie wesołym,lubiacym sie bawic pieskiem.
Gdy poklepie sie w ramiona-wskakuje,dosłownie frunie wysoko,zeby go złapac.
Slicznie bawi sie piłeczka,sznurkiem,czymkolwiek.
I...wszyscy go lubia:)

Posted

jest słodki,kochany,wesoły,zywotny,mimo swojego rozproszenia-posłuszny-on dziala nie mysli,wiec nie kombinuje ;)
Sama radosc,mimo,ze wrzaskliwa i biegajaca.
Lubie bardzo tego pieska.
w sam raz,dla kogos,kto potrzebuje pozytywnej energii do zycia.
Malutki,ale na spacer po lesie chetnie pobiegnie.
Dogaduje sie z innymi psami.
Smieszny .