Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Berek dzisiaj dał popis pięknej zabawy z Naną przy samej bramce pod nosem Leppera. Potem obydwa przytuliły się do siatki, żeby je głaskać, poklepać, podrapać. Berek zwyczajnie zadowolony, zziajany położył się i spokojnie patrzył na mnie. Jak takie harce sprawiają mu radość, to niech sobie tak egzystuje, żeby tylko mu się nie pogorszyło, bo w końcu opiekunowie stracą cierpliwość i zle się to dla niego skończy.

• Replies 669
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chociaż tyle dobrze, że Berek jest w dobrym schronisku - bo w tym układzie to jest wg mnie pies nieadopcyjny lub BardzoMałoAdopcyjny - jest taka masa psów, młodych, zdrowych i łagodnych, że kto zechce ryzykować? :shake:

Posted

wiewiora1 napisał(a):
Ok ,,powiem To Na Forum,,,,dlugo Sie Przed Tym Wzbranialam,,,,ale,,,,,,
Berek Po Ostatniej Niemilej Akcji Ze Mna,,,zalapal Od Ciotki Wiewiorki Wscieklizne.

Tez o tym myslałam,bo tak nagle,jak tylko sie pojawilas :diabloti:a poza tym,przyznaj sie,chciałas mu zabrac troche groszkow,co? no tak szczerze powiedz!

Posted

No jasne, biedny Berek- on bronił ukochanego jedzenie, to jedyne co ma.
I tak bez szczepień przyjechać, w Londku kwarantanna 6 mies. by była, a tu od razu połączyli z naszymi, tylko czekać na następne przypadki. Pewnie teraz Alaska szału dostanie.

Posted

Jak ją zaraziłaś tą swoją chorobą to nic nie wiadomo. Zresztą nie spodziewałam się tego po Tobie, Wiewiórko. Taka miła, taka kochana.. A tak naprawdę przyjechałaś tylko pozarażać nasze psiaki wścieklizną. Wstyd!

Posted

jestem zdruzgotana tym co wy wyprawiacie:evil_lol:. ludzie sobie flaki wypruwaja dla tych zwierzat, żeby im umozliwic adopcje, a tu przyjedzie taka zagramaniczna i co...
odchodze.
wiewióro sprawiłaś, że odchodzę...:lol:
odchodze z dogo...oschodzę z Sopotu...
Twój brak poszanowania życia psiego, szaleństwa, alergii i polskiej tradycji jak i również oscypków sprawił, że moje pokłady wewnetrznego ja-psiego zostały głęboko urażone i niezdolne są do dalszej egzsystencji....;):evil_lol:

chyba nie powinnam pić tyle kawy z rana...ekhm..no to miłego dnia Bereczku ciocia idzie do pracy;)

Posted

No i coz ja ludzie moge????jak jechalam do afryki,,,to obowiazkowa byla ksiazeczka na wszelkie choroby tropikalne,,,Czy li podeszli do sprawy fachowo,,,,
A jadac do polski nic nie sprawdzali na granicy,,nawet kwarantnny mi nie zrobili,,,nie zapytali czy mam jeszcze wazne szczepienie na wscieklizne,,,,
Wszystko wina rzadu!!!!gluty jedne!!!

Posted

i co ???nikt teraz do berka zagladac nie raczy!!!!gwarantuje ze wscieklizna droga internetowa zarazic sie nie da!!!!wiec drogie panie do klawiatury i dzialamy razem ,,,choc wiemy ze z utrudnionym dzialaniem!!!!

Posted

na gruntowne kontrole na lotnisku to są Bronziu patenty. ja się dwa razy spóźniłam i dwa razy kontroli nie miałam prawie żadnej, bo jak w filmie leciałam przez te bramki pędem. byłam ostatnia na pokładzie:D

a na Berka to ja jestem śmeirtelnie obrażona...no po prostu tak obrażona że nie moge oddychać. zachciało mu sie zdurnieć nagle...

Posted

Kazdy ma swojego czarnuszka,,,,moj wlasnie wrocil ,,,,zaraz sie potne:diabloti:
,,,,,,Zamienie swojego ,,,na kazdego innego,,,(brazowa wie o czym mowie,,,czarny humor)nie rasistka!!!!