brazowa1 Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 (edited) W schronisku juz od dwoch lat. Niesamowicie przylepny pies,co przy tej wielkosci robi wrazenie :) jest duuuzy,szorstkowłosy,przytulasty i wybacza mu sie w zwiazku z tym drobne mankamenty np: nie lubi innych samcow.Z suczkami sie dogaduje. Cierpi na alergie (teraz zaleczona) Jest małym wypłochem,tzn nie grzeszy odwaga,ale kto w to uwierzy,patrzac na jego posture :) Zawsze pierwszy przy bramce,gdy na horyzoncie pojawia sie CZŁOWIEK.kocha ludzi;kazda chwile schroniskowego zycia poswieca na sledzenie,gdzie jest czlowiek i porusza sie tak,zeby ciagle miec go na oku i w odpowiedniej chwili załapac sie na chwile glaskania lub pogadania. Ma około 8 lat.Nienajlepszy wiek do adopcji.....ludzie boja sie brac psy w tym wieku. Wykastrowany. Edited January 31, 2012 by brazowa1 Quote
brazowa1 Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Berek byl przez kogos ,kiedys uczony wlasciwego zachowania-gdy chce chrupka-siada-wie,ze własnie to zachowanie działa :) Dzis nie moglam robic przez niego fot innym psem;gdy tylko kucnełam-miałam Berka na kolanach... Quote
AniaB Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 jakie smutne oczyska:-( berku, berku - śliczny jestes.. Quote
Betbet Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 śliczne oczy,pełne zadumy. komu psa siadającego na widok chrupka?;) podbijam Cię kolego!! Quote
AniaB Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 brązowa - on stoi w jakimś korytarzyku czy ma taki wąski boks???? bo ta siatka z boków to jakoś tak blisko i ciasno psiaka...:-o Quote
akucha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 To przejście między boksami chyba jest... Berek czeka na dom!!! Pokochajcie olbrzymka-przylepkę!!! Quote
brazowa1 Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 AniaB napisał(a):brązowa - on stoi w jakimś korytarzyku czy ma taki wąski boks???? bo ta siatka z boków to jakoś tak blisko i ciasno psiaka...:-o Berek i jego towarzyszka maja najwiekszy wybieg w schronisku i tylko wyłacznie dla nich dwoch.Przestrzeni im nie brakuje.Udało im sie :) To waskie to korytarzyk. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Berek był na 21 stronie na Pwp :crazyeye: Przecież tak daleko nikt go nie zauważy :shake: Quote
wiewiora1 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 oooo Berek ktos musi dac sie zlapac temu ktory gania,,,,czyli jemu na te piekne oczyska!!!! to jest na prawde wspanialy pies ,,przekochany i pieszczoch nie z tej planety,,, jejku on juz ma 8 lat a ja zawsze mam go przed oczami jako mlodego szalonego Berka z luzu!!! ej nie wierzcie ,,,,to mlody pies duchem,,,skacze ,bawi sie lasi jka kot zeby go wyglaskac!!! jest piekny taki obskubaniec jakie lubie ,,przypomina mi mojego trola gdynskiego ,,,z wyglady,,,piekny ,,,wiekszawy,,,kudlaty szarawy,,,sama brzydka slodycz!!!! tego psa musi ktos szybko zauwazyc,,,no niech ten ktos tak szybko nie ucieka i da sie zlapac berkowi,,,on nie chce juz dlugo liczyc do 10!!!! Wierzcie mi to wspanialy pies,,, Brazowa jestes wspaniala ze go dalas!!!! na razie to tylko ty dajesz sie jemu zlapac na te piekne oczyska ,,,,ale niedlugo inny bedzie lapany przez ganianego lapacza!!!! Quote
Kasia25 Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 wiewiórko uwielbiam Twoje opisy psiaków. Smutne to wszystko, bardzo. Czeka i czeka wciąż........... Quote
AniaB Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 kochany, przytulasty berek czeka w schronisku...:-( Quote
akucha Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Wesoły wielkopies sopocki - do pokochania od już!!! Quote
brazowa1 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 wielkopies jest w schronisku od 2005 roku,miał wtedy 5-6 lat. Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Tosz to Berek ma tyle zalet :loveu: I dlaczego nie chcą takiego pieska :shake: :-( :placz: ? Quote
brazowa1 Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 napatrz sie Kasia,na jego futro.........:diabloti: Quote
Kasia25 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Nie dobijaj mnie dziś, co???? Wystarczy, że od rana deszcz leje! Jakbym, dorwała tego Pinokia, co tak naobiecywał, że świąteczne dni, taaaaaaaakie słoneczne będą, to bym mu nochala urwała! W góre Berek! Quote
kaLOlina Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 bosh on jest jak wieksza wersja Micha!!! cudowny!!!! juz go kocham!!!! skacz po domek!!!! Quote
Recommended Posts