figa33 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 majuska poszła pewnie lulu , i będzie nas tak trzymać w niepewności , niedobra kobieta :razz: Quote
Agula99 Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Tak, przez nią nie śpimy, a ja muszę rano wstać!!!:evil_lol: Quote
Becia66 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 nie wiem o co loto ale mam nadzieję, że Państwo chcą dla Mikiego towarzysza z naszego przytuliska. Mówią niby, że nadzieja matka głupich ale pomarzyć można.... Quote
majuska Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Nie Beciu to nie to, poczekajcie do soboty, wtedy będę pewna co piszę Quote
karolciasz28 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Jakie konspiracje :D ;). Może wytrzymam :cool3:. Quote
majuska Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 zaległa dobra nowina.... Mikusiowi Państwo zawzięli się i znaleźli weta, który podjął się zoperowania jego kulejącej łapki, operacja własnie wtedy kiedy taka tajenicza byłam trwała, wszystko sie udało, Miki będzie latał na wszystkich czterech łapach po okresie rekonwalescencji, przy okazji jajek go pozbawiono:eviltong: Poza tym wszystko u nich bardzo dobrze, Państwo się cieszą, że i jego kumpela z ADHD czyli Debi, jest juz w nowym domku, Mikuś ma na prawdę cudowny dom i za to im bardzo dziekuję , to wyjątkowi ludzie:loveu: Quote
figa33 Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 oj potrzeba nam dobrych nowin bardzo się cieszę:loveu: Quote
Recommended Posts