majuska Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Wizyta pomimo "wiatru w oczy " się odbyła, Państwo Mikusiowi zdali egzamin śpiewająco, sympatyczna, ciepła rodzinka, , domek w spokojnej okolicy, oczywiście ogrodzony, wyprawka juz czeka, jestesmy umówieni około 10 w przytulisku jutro, tak więc trzymajcie kciukasy za drogę, bo jest bardzo ślisko!!!! Katarzynie jeszcze raz wielkie , wielkie dzięki!!!!!:Rose: Quote
karolciasz28 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Super, super!:multi: Trzymam nieustająco za te "formalności". Quote
Becia66 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Katarzyno bardzo, bardzo dziekujemy za wizytę pa. i polecamy sie na przyszłość na naszym terenie. Malenki Mikuś biedaczek juz nie będzie marzł wiecej, martwi mnie tylko, co teraz z biedną Debi będzie? Może ją przenieść do kontenerka nowego na te mrozy ? Quote
majuska Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 No pewnie, że do kontenerka, z dziadkiem Magikiem se będą siedzieć ;) Quote
Becia66 Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 a może z Mikim by wzięli Debi w pakiecie ? że się tak lubią, że śpią razem, ze taki drugi maluszek miejsca im dużo nie zajmie...że oczywiscie wczesniej wysterylizujemy. :D Quote
majuska Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 zobaczymy ....nie omieszkam jej powciskać:eviltong: Quote
figa33 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 jes , jes , jes !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi::multi::smilecol::cunao::cunao: Quote
Becia66 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 chciał jechać czy się zapierał ? Fajnie że tam taki chłopczyk jest, to sie będą razem bawić. A Debi widzę w pakiecie nie chcieli :diabloti:. Quote
majuska Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Miki bardzo chętnie pojechał, w domu jest takich dwóch chłopaczków, Debi została niestety....ale w pierwszej wersji Pani sobie uptrzyła naszego Terrego..chłopcy jednak przegłosowali Mikiego... Quote
Becia66 Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 wielka szkoda, wolałabym żeby to Terry pojechał bo Miki ma dużo większe szanse na adopcje. Ale i tak bardzo sie cieszę... Quote
majuska Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 NO nawet nie wiesz Beciu jak mi serce stanęło jak się dowiedziałam o tym... Quote
karolciasz28 Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Super!:multi::multi: A na Terrego też przyjdzie pora... Quote
majuska Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 dzwoniłam dzis do Mikusiowego domku, wszystko jest w jak najlepszym porządku, Miki w pierwszy dzień był jeszcze odrobinę " przygaszony" , ale juz w pełni rozwinął skrzydła, bardzo towarzyski, jest w dziesięciu miejscach naraz , oczywiście spi w łóżku, od pierwszej nocki, ciekawe skąd wiedział, że tak się śpi :D Mam obiecane fotki jak będzie wolna chwila :) Quote
Becia66 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 [quote name='majuska'] oczywiście spi w łóżku, od pierwszej nocki, ciekawe skąd wiedział, że tak się śpi [/QUOTE] nie wiadomo skąd one to wiedzą ale jak widzą wyrko, to prawie wszystkie włażą, nawet te łańcuchowe :D Quote
karolciasz28 Posted January 21, 2013 Posted January 21, 2013 Kanapy, te sprawy, czyli norma ;) :D. :loveu::loveu: Ściągam ogłoszenia. Quote
Agula99 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 Żyj szczęsliwie Mikuniu, to co zmieniam tytuł, a zamiast jego majuska może wrzucisz na pierwszą Debi? Quote
majuska Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Wieści z Mikusiowego domku: Witamy W załączeniu przesyłamy kilka fotek Mikiego. Może nie są najlepsze ale to tylko dla tego , że uchwycenir Mikiego na zdjęciach graniczy z cudem. Powiedzieć o nim że ma ADHD to za mało . Miki jest radosny i wesoły , bardzo szybko zaaklimatyzował się w nowym otoczeniu ( Właśnie w tej chwile wsuwa podręcznik do Matematyki wokół nas do I kl gimnazjum) Poza tym musi być przy każdym jednocześnie - nie ważne czy w dzień czy w nocy. Przed nami jeszcze wizyta u weterynarza o wyniku której poinformujemy innym razem. Pozdrawiamy Mikusiowa Rodzinka Quote
Becia66 Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 ale mu się fartnęło nie z tej ziemi, tylko pozazdrościć. :loveu: Quote
majuska Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Wypaśną kanapę ma :D...ale ponoć w łóżku śpi Quote
majuska Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Rozmawiałam dziś z Mikusiowym domkiem, jest "synusiem" i tyle..kochają go z całych sił, a niebawem przekaże Wam jeszcze kolejne i wspaniałe wieści, ale troszke jeszcze cierpliwości, ok? Quote
Agula99 Posted February 28, 2013 Author Posted February 28, 2013 Matko majuska, jakie wieści, czyżbyśmy zostały ciotkami??? ;) matko aż sie nie mogę doczekać, ty chcesz nas do zawału doprowadzić!!! Quote
Recommended Posts