Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wizyta pomimo "wiatru w oczy " się odbyła, Państwo Mikusiowi zdali egzamin śpiewająco, sympatyczna, ciepła rodzinka, , domek w spokojnej okolicy, oczywiście ogrodzony, wyprawka juz czeka, jestesmy umówieni około 10 w przytulisku jutro, tak więc trzymajcie kciukasy za drogę, bo jest bardzo ślisko!!!!

Katarzynie jeszcze raz wielkie , wielkie dzięki!!!!!:Rose:

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Katarzyno bardzo, bardzo dziekujemy za wizytę pa. i polecamy sie na przyszłość na naszym terenie.
Malenki Mikuś biedaczek juz nie będzie marzł wiecej, martwi mnie tylko, co teraz z biedną Debi będzie?
Może ją przenieść do kontenerka nowego na te mrozy ?

Posted

a może z Mikim by wzięli Debi w pakiecie ? że się tak lubią, że śpią razem, ze taki drugi maluszek miejsca im dużo nie zajmie...że oczywiscie wczesniej wysterylizujemy. :D

Posted

Miki bardzo chętnie pojechał, w domu jest takich dwóch chłopaczków, Debi została niestety....ale w pierwszej wersji Pani sobie uptrzyła naszego Terrego..chłopcy jednak przegłosowali Mikiego...

Posted

dzwoniłam dzis do Mikusiowego domku, wszystko jest w jak najlepszym porządku, Miki w pierwszy dzień był jeszcze odrobinę " przygaszony" , ale juz w pełni rozwinął skrzydła, bardzo towarzyski, jest w dziesięciu miejscach naraz , oczywiście spi w łóżku, od pierwszej nocki, ciekawe skąd wiedział, że tak się śpi :D Mam obiecane fotki jak będzie wolna chwila :)

Posted

[quote name='majuska'] oczywiście spi w łóżku, od pierwszej nocki, ciekawe skąd wiedział, że tak się śpi [/QUOTE]

nie wiadomo skąd one to wiedzą ale jak widzą wyrko, to prawie wszystkie włażą, nawet te łańcuchowe :D

Posted

Wieści z Mikusiowego domku:

Witamy

W załączeniu przesyłamy kilka fotek Mikiego. Może nie są najlepsze ale to tylko dla tego , że uchwycenir Mikiego na zdjęciach graniczy z cudem. Powiedzieć o nim że ma ADHD to za mało .

Miki jest radosny i wesoły , bardzo szybko zaaklimatyzował się w nowym otoczeniu ( Właśnie w tej chwile wsuwa podręcznik do Matematyki wokół nas do I kl gimnazjum) Poza tym musi być przy każdym jednocześnie - nie ważne czy w dzień czy w nocy.

Przed nami jeszcze wizyta u weterynarza o wyniku której poinformujemy innym razem.

Pozdrawiamy

Mikusiowa Rodzinka

• 1 month later...
Posted

Rozmawiałam dziś z Mikusiowym domkiem, jest "synusiem" i tyle..kochają go z całych sił, a niebawem przekaże Wam jeszcze kolejne i wspaniałe wieści, ale troszke jeszcze cierpliwości, ok?