Kasia25 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 W domu w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: Quote
Yona Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Za 2 godziny kończy się jego allegro, więc Ciocie Drogie, piszcie mi tu zaraz, co z tym domem. Mam sierotę, którą mogę wstawić zamiast niego :-( Quote
Kasia25 Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Ciociu droga:lol: Brazowa zmieniła już tytuł, więc on w domu siedzi. Niech poszczęści się sierotce! Quote
Yona Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 [quote name='Kasia25']Ciociu droga:lol: Brazowa zmieniła już tytuł, więc on w domu siedzi. Niech poszczęści się sierotce! No to liczę, że Ciocia napisze nam tutaj coś więcej, Ciociu brazowa :razz: Quote
brazowa1 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 tak,tak,napisze :) to ludzie od maila,podobno mlodzi,ale pełnoletni.Mnie nie bylo,ale wydawala MIllarca. Ciotka Akuszka ma maila i moze udaloby sie do nich cos skrobnac? I przypomniec o identyfikatorze itd? Piesio wykastrowany,wiec to juz nam nie bedzie spedzało snu z oczu. Niech to bedzie jego szczesliwy dom! Quote
olenka_f Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 bedzie szczęśliwy- musi być :multi: :multi: :multi: Quote
akucha Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: A jednak, to on teraz w Rumii mieszka!!!! Kasiu, Ty się tam rozgladaj bacznie!!!! Wiolu, to domek z Allegro jest. Znalazła go cioteczka Yona :loveu:, to ona ma maila do tych ludzi!!!! Yona, dziękujemy!!!!!!!!! :buzi: :Rose: :Rose: :Rose: :buzi: Twoje konto nadmorskie to: Atos, Dexter... i teraz będzie Wigor, musi!!!!!! Zaproś dom na dogo, prosimy!!!! Quote
brazowa1 Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 przepraszam,pomieszało mi sie :oops: Ciotko Yono,zapraszamy na wątek,do swiętowania!!! :loveu: Quote
Yona Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 A wiecie ile mam dzisiaj świetowania?... :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Dexter już w domku :loveu: A dzisiaj wyjaśniły się sprawy nowych domków dla aż 5 psów, które ogłaszam... :loveu: Takiego dnia to jeszcze nie miałam i chyba już miała nie będę :loveu: Mam nadzieję, że zakończy się to pomyślnie, a wszystko na to wskazuje :loveu: Quote
akucha Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 GRATULACJE Yona, cieszymy się z Tobą :B-fly: :B-fly: :B-fly: :B-fly: Quote
Yona Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 Tak, świeci... Lato minęło, czas adopcji nadszedł :) Quote
deedee77 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 :multi::multi::multi: :laola::knajpa::cunao::laola: Hurrrrrrrrra!!!!!!!!!!Ale masz szczęśliwą rękę!!!!!!!!Prosimy o więcej:loveu: I bardzo bzrdzo dziękujemy!!!!:loveu::loveu::loveu: Quote
akucha Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Kasiu, nie spotkałaś gdzieś Dextera??? Quote
brazowa1 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Yonko,a moze podeslesz mi maila tego pana,chciałabym sie dopytac,jak Dexio. Quote
Yona Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No to podeślę... Mam nadzieję, że to ten :) Quote
Kasia25 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Yona gratuluje szczęśliwej ręki, tyle radości!!!!!!!!! Nie spotkałam Dextera on pewnie po drugiej stronie torów mieszka, a my tam nie chadzamy.:roll: Chybaże, zmienimy trasy spacerowe:lol: Quote
akucha Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Kasiu, raz możesz, śledztwo poadopcyjne musisz przeprowadzić :razz: Quote
Yona Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Naszukałam się tego namiaru na pana Dextera... Już myślałam, że wykasowałam, ale... znalazłam... :) A co do szczęśliwej reki, to nie ręka, a koniec wakacji... :) W ten weekend 3 kolejne wymiotło :loveu: Tylko Wigor coś się nie rusza... Quote
Kasia25 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Pięknie, niech przed zimą jak najwięcej biedaków wyjdzie! Jakby była potrzeba jakieś wizyty albo co, to pamiętajcie jestem pod ręką;) Quote
brazowa1 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Yona napisał(a): Tylko Wigor coś się nie rusza... Wigor nie jest miarodajny-on juz 8,5 roku siedzi w schronie i nie jest najlatwiejszym psem do adopcji. Quote
Kasia25 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Brązek a Ty nie możesz, zaprosić, zmusić, czy coś, domku żeby na dogo zajrzał?:gent: Quote
deedee77 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Kasia Ciebie na wizytę najlepiej, na żywo to najfajniej i fotki z nowego domku... rozmarzyłam się....:lol::loveu: Quote
Recommended Posts