akucha Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 I co? Nikt nawet nie zajrzał... :shake: Wystawiony dziś! Quote
Yona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 akucha napisał(a):I co? Nikt nawet nie zajrzał... :shake: Wystawiony dziś! Czy to znaczy, że nie tylko ja go wystawiam?...:razz: Quote
Yona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 O, to całe szczęście :) Bo już myślałam, że mój osobisty donosiciel znowu doniesie na allegro o niezgoności mojej aukcji z regulaminem. NIechybnie wylecę stamtąd przez niego... Nie wiem tylko kiedy :mad: Quote
Yona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Taki wielbiciel to niech no... hmmm... tego :mad: Quote
akucha Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Słyszałam, że najwięcej takich przyjaciół rekrutuje się z dogo... Smutne to, co? Konkurencja... Quote
Yona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ja raczej myślałam o pseudohodowcach. Jak wystawiam psa podobnego do jakiejś rasy, to jakoś tak nie mogę się powstrzymać :diabloti: No, muszę im trochę przygadać (a raczej przypisać). Ale konkurencja z dogo?... To byłoby już dziwne jakieś. Choć spotkałam się już z taką sytuacją... Żeby "pomóc" jednemu psu, szkodzono innemu. Quote
Yona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Za to, że robię aukcje charytatywne, a na allegro można tylko sprzedawać. Za to, że używam wyrażeń "w stylu" i tym podobnych, które są zabronione. Niezłe... Quote
Yona Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Aha, no i oczywiście zdejmowane są aukcje podwójne. Dlatego pytałam, czy nie tylko ja wystawiam Dextera... Quote
olenka_f Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :painting: :painting: :painting: :painting: :painting: Quote
Yona Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Gabryjella napisał(a):A to już nie można napisać "w stylu" :crazyeye: Jeśli napiszesz, że masz jamnika bez rodowodu, to na allegro jest OK, ale jeśli napiszesz, że masz psa "w typie" (vel "w stylu", "prawie jak") jamnika, to już niestety jest allegrowe przestępstwo. No a jak kilka razy zwrócą Ci uwagę, usuwając przy okazji aukcje (a robią to tylko wtedy, gdy ktoś doniesie na konkretną, sobie wybraną i znienawidzoną), bo nadal będziesz łamać regulamin, to wywalą Cię... i tyle :placz: Quote
olenka_f Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 w niedzielę w deszcz na spacerek idziemy Quote
Kasia25 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 poniedziałek, też deszczowy, jemu dobrze by byłu w pańciowym łóżku a nie budzie. Quote
brazowa1 Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 Dexter do ludzi bardzo,bardzo przyjazny,tulacy sie.Do pieskow taki sobie. Quote
olenka_f Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 iiiiiiiiiiiiiii hoooooooooooooooop :multi: Quote
Recommended Posts