Ania+Milva i Ulver Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Dokładnie:) Ja tez mam dwa i osoby które mogły by ja wziąc tez juz maja po 2 a jedna nawet 3.....we wtorek bede w schronie to zobacze co u niej..... W sumie to mogłabym ją zabrac na tymczas ale to za miesiąc bo w kwietniu wyjezdzam.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 A co do allegro Yona -to jak najbardziej!!! Dziekuję:) W tygodniu zrobie jej ładne zdjęcia:) Quote
Yona Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Ciociu Droga, zdjęcia mają być za serce chwytające, a nie ładne :evil_lol: Dopisz Ciociu wszystko co o psince wiesz, a jeszcze nie napisałaś i... namiary na Ciebie, bo dobrze byłoby podać w ogłoszeniach.... Oczywiście ogłaszać będę ją i na innych stronkach... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Kontakt do mnie: ania_evp@wp.pl tel. 0 505 720 937 Jak będę w schronie to zobacze jak teraz z jej zdrowiem i napisze ....a fotki będa słodkie-bo ona sama słodycz:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Oto bazarek na sterylizacje Holy lub innych suczek w schronie w Brodnicy http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4710101#post4710101 Quote
Yona Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Dzisiaj chciałabym napisać ogłoszenie ... Ciociu, od kiedy Holy jest w schronisku i skąd się tam wzięła?... Jaki jest jej stosunek do innych psów? Co jeszcze można o niej powiedzieć?... Ma Ciocia coś ciekawego w rękawie?... :evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Ciociu:) Holy w schronisku jest od od 2 tygodni.Została potracona przez samochód i tak trafiła do schronu. musiała sie błąkać po mieście. Miała połamane łapki, ale już jest dużo lepiej i holy sama biega. Na razie jest w oddzielnym boksie i nie ma kontaktu z innymi zwierzakami. To jest młody psiak, więc może sie wszystkiego nauczyc. Jutro będe w schronie to zobacze czy cos się zmienłio.Suczka jest nauczona czystosci. Quote
Yona Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 No to jeszcze tylko czekam na zdjęcia...:razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Zdjęcia w piątek zostana zrobione-jak nic sie nie zmieni.W sobote wrzucę na dogo. Mam nadzieje,ze sunia jest w schronie...... Quote
Yona Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ciociu, nadzieję to trzeba mieć, żeby jej w schronie już nie było...:evil_lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 Fakt-dziwnie to zabrzmiało:)Ale wiesz o co mi chodzi...... Quote
Iskra73 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 350 zl od suczki - masakra. Ale moze z Ania znajdziemy taniej . Quote
hesia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Iskra73 napisał(a):350 zl od suczki - masakra. Ale moze z Ania znajdziemy taniej . To rzeczywiscie masakra :angryy:. W innych schroniskach robia to po ok. 100-150zl. Taka sume bylabym w stanie pokryc. Popytajcie, moze dla pieska schroniskowego bedzie jakas znizka. Quote
Iskra73 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 tak, mamy taki plan. Jutro i tak musze isc z moja sunia na szczepienie to zapytam mojego weterynarza ile to u niego. Ten, u ktorego byl Ania to chyba oszalal.150 to bylaby cena do przyjecia. i zawsze jakos sie by uzbieralo. Quote
dariaopole Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Trzymam kciuki, kupiłam juz troszke na bazarku i mam nadzieje że pieniążki się uzbierają, sunia jest prześliczna. Aniu jak będziesz u niej to cmoknij ja w nosek ode mne ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 Holy jest tak słodka, że z chęcią bym ją schrupała sama:) Co do kotów-jak ucieka to goni-fajna zabawa, ale jak podeszłam do takiego co sie najeżył to położyła sie przed nim na plecy:) Z innymi psiakami tez bez problemów sie dogaduje-bo biegała dziś z dwoma owczarkami:)To wesoły szczeniak, który cieszy się całym ciałkiem-cała dupka jej lata :) Mówiłam w schronie,że zbieramy na jej sterylkę i maja sie podpytać u weta co ich "obsługuje" ile by to kosztowało. W piatek powinnam wiedzieć...no i w piątek z Iskra robimy zdjęcia:) Daria bardzo dziękujemy!!!!!!!!! Quote
Monika:) Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 witam jestem z pomorza i wlasnie przeczytalam ten watek i postaram sie pomoc w znalezieniu domku dla suni. czekam na wiecej zdjec. niestety nie moge sie teraz dolozyc do suni :( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Jutro zrobimy nowe zdjęcia i wieczorem powinny byc. Quote
Recommended Posts