Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie:) Ja tez mam dwa i osoby które mogły by ja wziąc tez juz maja po 2 a jedna nawet 3.....we wtorek bede w schronie to zobacze co u niej.....
W sumie to mogłabym ją zabrac na tymczas ale to za miesiąc bo w kwietniu wyjezdzam....

Posted

Ciociu Droga, zdjęcia mają być za serce chwytające, a nie ładne :evil_lol:
Dopisz Ciociu wszystko co o psince wiesz, a jeszcze nie napisałaś i...
namiary na Ciebie, bo dobrze byłoby podać w ogłoszeniach....

Oczywiście ogłaszać będę ją i na innych stronkach...

Posted

Dzisiaj chciałabym napisać ogłoszenie ...
Ciociu, od kiedy Holy jest w schronisku i skąd się tam wzięła?...
Jaki jest jej stosunek do innych psów?
Co jeszcze można o niej powiedzieć?... Ma Ciocia coś ciekawego w rękawie?... :evil_lol:

Posted

Ciociu:)
Holy w schronisku jest od od 2 tygodni.Została potracona przez samochód i tak trafiła do schronu. musiała sie błąkać po mieście.
Miała połamane łapki, ale już jest dużo lepiej i holy sama biega. Na razie jest w oddzielnym boksie i nie ma kontaktu z innymi zwierzakami. To jest młody psiak, więc może sie wszystkiego nauczyc. Jutro będe w schronie to zobacze czy cos się zmienłio.Suczka jest nauczona czystosci.

Posted

Iskra73 napisał(a):
350 zl od suczki - masakra. Ale moze z Ania znajdziemy taniej .

To rzeczywiscie masakra :angryy:. W innych schroniskach robia to po ok. 100-150zl. Taka sume bylabym w stanie pokryc. Popytajcie, moze dla pieska schroniskowego bedzie jakas znizka.

Posted

tak, mamy taki plan. Jutro i tak musze isc z moja sunia na szczepienie to zapytam mojego weterynarza ile to u niego. Ten, u ktorego byl Ania to chyba oszalal.150 to bylaby cena do przyjecia. i zawsze jakos sie by uzbieralo.

Posted

Holy jest tak słodka, że z chęcią bym ją schrupała sama:)
Co do kotów-jak ucieka to goni-fajna zabawa, ale jak podeszłam do takiego co sie najeżył to położyła sie przed nim na plecy:) Z innymi psiakami tez bez problemów sie dogaduje-bo biegała dziś z dwoma owczarkami:)To wesoły szczeniak, który cieszy się całym ciałkiem-cała dupka jej lata :)
Mówiłam w schronie,że zbieramy na jej sterylkę i maja sie podpytać u weta co ich "obsługuje" ile by to kosztowało. W piatek powinnam wiedzieć...no i w piątek z Iskra robimy zdjęcia:)
Daria bardzo dziękujemy!!!!!!!!!

Posted

witam jestem z pomorza i wlasnie przeczytalam ten watek i postaram sie pomoc w znalezieniu domku dla suni. czekam na wiecej zdjec.

niestety nie moge sie teraz dolozyc do suni :(