Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No tak Yona :):):) Niestety nie mogę wziąć więcej psiaków do siebie i mówie to z pełną świadomością chociaż z ogromną przykrościa również:(
sasiedzi juz mają psiaki i tez niewiele wskóram u nich:shake:
poza tym jakoś nie moge wyrzucić z mojej głowy 3 innych psiaków, które widziałem w ogłoszeniach:
Łódź
http://allegro.pl/item185270060_melanz_w_glebokiej_depresji_szukamy_mu_domu.html, Toruń
http://allegro.pl/item183915904_zdzis_prawie_jak_mis_czeka_na_swego_pana_dzis_.html,
Lubań http://allegro.pl/item184334720_kasia_owczarek_niem_stracila_lapke_i_.html

Żeby było jasne wejżcie tam sobie i przeczytajcie!!!
Próbuję coś dla nich znaleźć ale wiadomo jak z tym jest.
Porozsyłałem te linki do dobrych ludzi i próbuję, gdybym tylko mógł...:placz:

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pierwszy z tych psów to Melanż, ja go ogłaszam.
Dzisiaj pojechał do domu tymczasowego do Warszawy :-)
A tutaj jego wątek:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38418

A w ostatnich postach co zobaczyć można...
On już pierwszego dnia piłeczką się bawi :-)

Oczywiście dom na stałe poszukiwany jest nadal, choć dziewczyna, która go przyjęła nie wyklucza, że może Melanż zostanie na zawsze...:-)

Posted

Oto mail jaki otrzymałam od nowej rodzinki Holly i zdjątka:)

Ta panienka o imieniu Holly zjednuje sobie wszystkich!!!
Uwielbia przesiadywac na podwórku i oczywiście jest dobrze poinformowana, co to kanapa:):):)
Lubi tez zabawy z piłką!!!:)
Wykapana i wyczesana Holly na fotkach w załącznikach:)
pozdrawiam

P.S.
Wszystkie nasze Kotki miały dzisiaj tajne zebranie w garażu w sprawie bliżej niewyjaśnionej :0!!!

:):) Zdjęcia wrzuce wieczorem bo zaraz zmykam do miasta i do Kasi do Babe:):)

Posted

Trzeba bylo wrzucic fotki Aniu juz rano. To moja ulubienica :) zeszta nie jedna :loveu: Jak sie ciesze , ze bez problemu Panstwo ja wykapali i chce ja koniecznie zobaczyc jak najszybciej po kapaniu.:lol:

Posted

:multi: Yona słyszałaś już? A nie mówiłem, że Ona go juz nie odda!?:):):):)
Melanż ma DOM na stałe!!!:multi: :multi: :multi: strasznie się cieszę:):):):):):):):)

Posted

Słyszałam :-)
Wczoraj miałam baaaardzo przyjemny dzień, bo kasowałam ogłoszenia psów, które pojechały do domu, między innymi Melanża. :cool2:

Na dzisiaj zostało mi jeszcze kilka ostatnich :-)
Oj, jak ja lubię niszczyć swoją pracę :evil_lol:

Posted

Holly była już u pana doktora na kontroli:) Wszystko gra!!! MA DOBRE SAMOPOCZUCIE I PAN DOKTOR STWIERDZIŁ, ŻE DOBRE PSISKO, MA DOBRY CHARAKTER:):):) Dostała 5 w jednym, czyli taką szczepionkę dla piesków i zniosła ją super:) Ma również swoje kropelki na sierść, coby jej się kleszcze i inne pchły nie imały:) Holly pozdrawia wszystkich:happy1::bye:

Posted

Baaaaaaaardzo dziekujemy za wiesci o naszej kochanej psince. Czekalam z niecierpliwoscia na newsy o Holly. Ciesze sie ogromnie, ze trafila wlasnie do Was. Tak bardzo balam sie ze trfi gdzie do kogos na lancuch. Wiem ,ze ma dobry charakter, to juz bylo widac. Wisadomo , ze jest troche niesforna i pewnie jeszcze niejednego psikusa Wam wywinie:evil_lol: , ale w koncu to szczeniak. A wlasnie czy Pan doktor okrelslil wiek Holly i jak z siusianie i koopa. Czy ona zachowuje sie w tej kwestii jak dama ?:)

Posted

Z tym siusianiem i koopą, to prawie jak dama:lol: Potrafi zrobic to gdzie jej się podoba, mimo tego, że wiekszość czasu spędza na dworze w ogrodzie z dziećmi. No ale uczy sie szybko i pewnie niedługo będzie już damą w 100%;) Cóż szczeniak jak mówisz. Musi sie jeszcze troszkę nauczyć - norma. Bedzie dobrze:)
pozdrawiamy

• 2 weeks later...
Posted

Witam w imieniu Holly:) Pewnie, że rozrabia jak 100 diabłów:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: ale na wesoło:lol: Usiłowała wychodzic poza ogrodzenie ale ku jej ogromnemu zdziwieniu nagle nie mogła sie przecisnąć pomiędzy betonowym ogrodzeniem:evil_lol: Założylisjmy dodatkowe siatki coby bestia nie wylazła:):):):)Hehehe ale to dla jej bezpieczeństwa. Co jeszcze Wam napisać. Rośnie, bawi się i obszczekuje inne psiaki:evil_lol: Rządzi i tyle:painting: . Duzo czasu spedza na dworze, jeżdzi z nami w odwiedziny itp. Poza tym ostatnio była dwa razy z nami na rodzinnej wycieczce nad morzem i..........tam też rządziła innymi psami:megagrin: Jest bardzo towarzyska i milusińska, a kiedy cos nabroi w domu, to od razu wie, że niebardzo jej poszło ale cóż - cała Holly;) Jest dobrze. Nie musicie sie martwić o nic.
Holly pozdrawia wszystkich!!!:Cool!: :loveu:

Posted

Tak, skąd ja to znam?...:hmmmm:
Jak bierze się psa ze schroniska, to taki biedny, tak oczami przewraca żałośnie, a do domu wprowadź taką chorobę człowieku... Od razu maniery wielkopańskie i rozbójnickie ujawnia :diabloti:

Posted

taaaa.... co prawda , to prawda:diabloti:
artmusic dziekujemy za wspaniale wiesci. Napisz cos czasem , nie mowie zeby codziennie ,a le raz na dobe :razz: :razz: :razz:
Pozdrawiam Holly serdecznie, ucalujcie ja ode mnie i niech Wam sie cudnie i zdrowo chowa:multi: :multi: :multi:

• 1 year later...
Posted

Witam serdecznie:)
Wiem, ze długo mnie tu nie bylo, ale jakos tak wyszlo. W ramach programu "Holly News" informuje iż nasza panienka ma sie dobrze. Troszke urosła i jakos szczuplejsza sie zrobila - po prostu wyzsza:) Koty juz sie przyzwyczaiły, a ona ma niezły ubaw. Jak kociska chcą sie wydostac na podworko, to Holly "pomaga" im (hehehe) wyprowadzając je za kark:) Taka jej nowa zabawa. Jakos sie dogaduje z czterema naszymi kmotkami:) Jest niemilosierną przylepa i uwielbia sie bawic. Nie wiem co jeszvcze mozna napisać. PSINA JEST ZDROWA I M ASIE SUPER - POZDRAWIAM.

Posted

Bardzo dziekujemy za wiadomosci:multi::multi::multi::multi:
Nie powiem, ze nie czekalam:razz: Bardzo sie cieszymy , ze wszystko ok.
Juz niedlugo bedzie 2 lata jak Holly mieszka u Was:)
Zdjatka jakies by sie przydaly ;)