Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Holy-ta sunia zapadła w mym sercu bardzo głęboko.
Potrzebny pilnie dom- sunia wpadła pod samochód-przednie łapy miała usztywnione, ale teraz jej to zdjęli, łapki sa bardzo spuchniete....jest w schronisku, wiec nie ma wspaniałej opieki....
Ona ma dopiero ok. 7 miesięcy. Z umaszczenia podobna do husky, bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem-wtula swój pyszczek w ręce i błaga aby ja zabrać. Strasznie piszczy jak sie od niej wychodzi:placz::placz::placz::placz:
Zdjec nie udało sie lepszych zrobic, bo ona jest w małym zamknietym boksie, a z tymi łapkami nie chciałyśmy jej męczyc...:-(

BłAGAM POMóZCIE ZNALEZC DOM!!!!

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nikogo nie obchodzi los tej suni?:(:(:(

Dzis jade do schroniska-az sie boje, bo ona znowu będzie piszczała i chciała wyjść:( Ale zobaczę jak te jej łapki...boje sie,ze w schronie moga sie nie ładnie zrosnac, bo nikt tego nie pilnuje:(

Posted

Rany na Holy goja sie bardzo szybko-dzis byłysmy nawet na spacerku:)Sunia jest piękna i w przyszłym tyg zrobimy ładne zdjęcia:) Sunia nie załatwia się w boksie-trzeba ja wyprowadzac na zewnatrz, czyli była uczona czystości:)
Ma duże łapy i jeszcze urosnie....
Nie wiem tylko dlaczego nikt jej los na dogo nie obchodzi:(

Posted

I tak jest już dużo lepiej-choć jak chodzi to jeszcze kuleje i dupcie jej zarzuca z jednej strony na drugą.....ale jest przesłodka!!!!
Potrzebuje domu, gdzie się nia zaopiekuja dobrze, bo na pewno bedzie jeszcze długo potrzebowała wizyt u weterynarza....

Posted

Mam 16 letniego psiaka identycznego jak ta suczka:) na pewno znajdzie domek te pieski sa niezwykle inteligentne i kochane no i zyja dlugo moj pies ma juz 16 lat. w ktorym schronisku jest ta psina?

Posted

Psinka w brodnickim schronisku-woj, kujawsko-pomorskie, 60km od torunia.
Mam nadzieje,ze szybko znajdzie dom, ale ostatnio mało osób do nas przychodzi i adopcji bardzo mało.....a jak chca szczeniaka , to małego do mieszkania, a ona duza bedzie....

Posted

Widziałam się dziś z Holy-biedna wyrwała sobie paznokcia z przedniej łapki:(ale ma już opatrzone wszystko.
Samopoczucie tez juz dużo lepiej bo nawet zaczeła szczekać tak zaczepnie i kotki ja interesuja:) To wesoły śliczny psiak-w przyszłym tyg zrobimy ładne fotki, to same zobaczycie, że nic nie zmyślam:)

Posted

Pewnie,ze mozna:)-tylko za co????????????
W naszym schronie nie sterylizują żadnych psiaków-tylko koty.....nie ma pieniędzy.
Z własnych środków finansowych nie stać mnie aby to sfinansować...a uzbieranie może potrwać-i to bardzo długo....a nie wiem czy ona wtedy jeszcze będzie....
I tak pewnie będę zbierac-co zrobić.....

Posted

Słuchaj..a jakby wystawić allegro z cegiełkami? Każdy moze dać po 10...12 zł. To nie majątek. A w ten sposób się uzbiera. Czy jak będziesz miała odpowiednią kasę, to załatwisz jej sterylkę?

Posted

Mamy z 2 dziewczynami jeszcze -zamiar coś zacząć robić z tymi sterylkami.... jakieś bazarki, wystawiac własnie cegiełki na allegro....z własnej kieszeni tez cos zawsze uda sie dołożyc.Tylko u nas w małym mieście sterylizacja to jeszcze według 90% ludzi to okaleczanie....więc sama wiesz jak trudno wtedy coś załatwiać.
Ale jak będą finanse to sterylke zrobić nie problem.

Posted

No to najlepiej ruszyć od zaraz... i z cegiełkami na allegro i z bazarkami. Czym więcej suk wysterylizowanych tym lepiej. A ja zawsze też coś tam dorzucę z kieszeni.

Posted

a jakby ją kto na DT mógł zabrać? Wtedy cegiełki na leczenie i sterylkę..no i szukanie nowego domu... Co wy na to? Tylko kto może zabrać tą sunię??