Ania+Milva i Ulver Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Holy-ta sunia zapadła w mym sercu bardzo głęboko. Potrzebny pilnie dom- sunia wpadła pod samochód-przednie łapy miała usztywnione, ale teraz jej to zdjęli, łapki sa bardzo spuchniete....jest w schronisku, wiec nie ma wspaniałej opieki.... Ona ma dopiero ok. 7 miesięcy. Z umaszczenia podobna do husky, bardzo pragnie kontaktu z człowiekiem-wtula swój pyszczek w ręce i błaga aby ja zabrać. Strasznie piszczy jak sie od niej wychodzi:placz::placz::placz::placz: Zdjec nie udało sie lepszych zrobic, bo ona jest w małym zamknietym boksie, a z tymi łapkami nie chciałyśmy jej męczyc...:-( BłAGAM POMóZCIE ZNALEZC DOM!!!! Quote
mama_Dorota Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Maleństwo! :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Nikogo nie obchodzi los tej suni?:(:(:( Dzis jade do schroniska-az sie boje, bo ona znowu będzie piszczała i chciała wyjść:( Ale zobaczę jak te jej łapki...boje sie,ze w schronie moga sie nie ładnie zrosnac, bo nikt tego nie pilnuje:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Rany na Holy goja sie bardzo szybko-dzis byłysmy nawet na spacerku:)Sunia jest piękna i w przyszłym tyg zrobimy ładne zdjęcia:) Sunia nie załatwia się w boksie-trzeba ja wyprowadzac na zewnatrz, czyli była uczona czystości:) Ma duże łapy i jeszcze urosnie.... Nie wiem tylko dlaczego nikt jej los na dogo nie obchodzi:( Quote
Emila Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 podnosze malenstwo mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 I tak jest już dużo lepiej-choć jak chodzi to jeszcze kuleje i dupcie jej zarzuca z jednej strony na drugą.....ale jest przesłodka!!!! Potrzebuje domu, gdzie się nia zaopiekuja dobrze, bo na pewno bedzie jeszcze długo potrzebowała wizyt u weterynarza.... Quote
nata od jadzi Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Bidulko,oby Ci się udało szybko znaleźć dom! Quote
Lilith20 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Mam 16 letniego psiaka identycznego jak ta suczka:) na pewno znajdzie domek te pieski sa niezwykle inteligentne i kochane no i zyja dlugo moj pies ma juz 16 lat. w ktorym schronisku jest ta psina? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Psinka w brodnickim schronisku-woj, kujawsko-pomorskie, 60km od torunia. Mam nadzieje,ze szybko znajdzie dom, ale ostatnio mało osób do nas przychodzi i adopcji bardzo mało.....a jak chca szczeniaka , to małego do mieszkania, a ona duza bedzie.... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Widziałam się dziś z Holy-biedna wyrwała sobie paznokcia z przedniej łapki:(ale ma już opatrzone wszystko. Samopoczucie tez juz dużo lepiej bo nawet zaczeła szczekać tak zaczepnie i kotki ja interesuja:) To wesoły śliczny psiak-w przyszłym tyg zrobimy ładne fotki, to same zobaczycie, że nic nie zmyślam:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Holy tak nisko..............:( Ona jest piękna i boje sie, ze zabierze ja ktos kto potem będzie ja rozmnażał na prawo i lewo-no bo mogą być ładne szczeniaki....... Quote
Hala Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A jak dojdzie do siebie, to nie mozna wysterylizować? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Pewnie,ze mozna:)-tylko za co???????????? W naszym schronie nie sterylizują żadnych psiaków-tylko koty.....nie ma pieniędzy. Z własnych środków finansowych nie stać mnie aby to sfinansować...a uzbieranie może potrwać-i to bardzo długo....a nie wiem czy ona wtedy jeszcze będzie.... I tak pewnie będę zbierac-co zrobić..... Quote
Hala Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Słuchaj..a jakby wystawić allegro z cegiełkami? Każdy moze dać po 10...12 zł. To nie majątek. A w ten sposób się uzbiera. Czy jak będziesz miała odpowiednią kasę, to załatwisz jej sterylkę? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 Mamy z 2 dziewczynami jeszcze -zamiar coś zacząć robić z tymi sterylkami.... jakieś bazarki, wystawiac własnie cegiełki na allegro....z własnej kieszeni tez cos zawsze uda sie dołożyc.Tylko u nas w małym mieście sterylizacja to jeszcze według 90% ludzi to okaleczanie....więc sama wiesz jak trudno wtedy coś załatwiać. Ale jak będą finanse to sterylke zrobić nie problem. Quote
Hala Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 No to najlepiej ruszyć od zaraz... i z cegiełkami na allegro i z bazarkami. Czym więcej suk wysterylizowanych tym lepiej. A ja zawsze też coś tam dorzucę z kieszeni. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 8, 2007 Author Posted April 8, 2007 :)Dziekuję za ewentualna pomoc:) Holy na górę hop!!!!! Quote
Yona Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 A tak a propos allegro... Mogę ją wystawić... Co Ciocia założycielka wątku na to?...:razz: Quote
Hala Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 a jakby ją kto na DT mógł zabrać? Wtedy cegiełki na leczenie i sterylkę..no i szukanie nowego domu... Co wy na to? Tylko kto może zabrać tą sunię?? Quote
Yona Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hala, MARZYCIELKO NIEPOPRAWNA, DT Ci się zamarzył?..:roll: No właśnie trudno znaleźć chętnego... Quote
Yona Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Hala, a może Ty masz trochę miejsca w domku?...:evil_lol: Quote
Hala Posted April 8, 2007 Posted April 8, 2007 Miejsce mam, ale psa zabrać nie mogę... :shake: A Ty Yona? :cool3: Quote
Recommended Posts