Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich!chciałabym przygarnąć psa,cały dzień przeglądam różne strony,ogłoszenia i nic...i albo brak kontaktu albo pies jest za daleko...szukam cocker spaniela rudego,najlepiej takiego do dwóch,trzech lat...pomóżcie

Posted

Zapraszam do wątku adopcyjnego spanieli (wystarczy kliknąć banerek w moim podpisie). Na ostatnich stronach tego wątku są aktualne spanielki do adopcji. Poza tymi psiakami mamy jeszcze sporo innych na FB.
Agack masz może konto na Facebooku?

Posted

A musi być spaniel? :P Bo mam do adopcji rudo-białą suczkę w typie spaniela (trochę odbiega wzorcowi, ale charakter ma spanielowaty) - suczka jest spod Krasnegostawu, ma 3 miesiące. Oczywiście możliwy transport.

Posted

nie wiem z jakiego powodu,ale bardzo dużo spanieli jest właśnie na zachodzie Polski a na wschodzie nic...po lublinie się jakaś psina błąkała,ale jak już zadzwoniłam ktoś go wziął...

Posted

znalazłam psiaka,aż pod Zamościem...ma 7 tygodni wabi się Max.szczerze powiem,że to dla mnie będzie spore wyzwanie,poprzedniego spaniela wzięłam jak miał już prawie 2 lata,był nauczony czystości,miał swoje nawyki,ale doszliśmy do porozumienia..a tu szczeniak i już zdążył mi nasikać na dywan...ale dziś zauważyłam,że powoli zaczyna korzystać z kuwety..jutro muszę z nim pojechać do weterynarza na szczepienie..

Posted

dobrze,że udało mi się go znaleźć,bo powoli zaczynałam wariować...tak się zżyłam z poprzednim pieskiem,że nie mogłam sobie miejsca znaleźć po jego śmierci..nawet na dwór nie chciało się wychodzić bo niby po co..

Posted (edited)

agack napisał(a):
znalazłam psiaka,aż pod Zamościem...ma 7 tygodni wabi się Max.szczerze powiem,że to dla mnie będzie spore wyzwanie,poprzedniego spaniela wzięłam jak miał już prawie 2 lata,był nauczony czystości,miał swoje nawyki,ale doszliśmy do porozumienia..a tu szczeniak i już zdążył mi nasikać na dywan...ale dziś zauważyłam,że powoli zaczyna korzystać z kuwety..jutro muszę z nim pojechać do weterynarza na szczepienie..

Trochę młodziutki jak na rozstanie z mamusią i rodzeństwem. Dobrze się domyślam, że pochodzi z pseudohodowli? Tam pozbywają się psiaków jak najszybciej, żeby sobie nie generować kosztów. :-?

Dywany radzę zwinąć na okres szczenięcy, bo psiaki bardzo lubią na nie siusiać, zapach nawet po wyszorowaniu zostaje i zachęca do ponownego załatwienia się. Pomijam już, że plamy czasami też zostają. ;-)

Dbaj o malucha. Powodzenia we wspólnym życiu. ;-)

Edited by Asia & Ginger