Ania W Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Na oficjalną, pełną diagnozę trzeba poczekać.Na razie wiadomo , że stan jest poważny. Na razie można powiedzieć , że to "zarys bernardyna".... Pieniądze jak zwykle można wpłacać na konto fundacji Emir z dopiskiem "leczenie Semi" lub "leczenie Abry" Ja wkrótce wystawię kubki na bazarku na te suki. Quote
solito Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Poprostu tragedia!:placz: Chce się wyć!:placz: :placz: :placz: Quote
Jola_K Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 niesamowite! co za ludzie! ile jeszcze takich przypadkow? Quote
Zmysł Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ania W napisał(a):Na oficjalną, pełną diagnozę trzeba poczekać.Na razie wiadomo , że stan jest poważny. Na razie można powiedzieć , że to "zarys bernardyna".... Pieniądze jak zwykle można wpłacać na konto fundacji Emir z dopiskiem "leczenie Semi" lub "leczenie Abry" Ja wkrótce wystawię kubki na bazarku na te suki. Przy zapłacie za "Bulgota" przekażę Ci dodatkowe 100,00 zł na SEMI. Quote
Hund Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 ile jeszcze jest takich biedaków o których nikt nie wie?? Quote
violka49 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 kara smierci dla wlascicieli takich psow to zbyt lekki wyrok :angryy: Quote
t_kasiek Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 coś ty...kara śmierci to byłoby za dobre dla niech....ja bym im zrobiła dokładnie to samo, co oni swoim zwierzakom !!!!!:angryy::angryy: Quote
evita. Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Trzymam kciuki za zdrowie Abry i Semi :kciuki: :kciuki: :kciuki: . Mam nadzieję, że historie obu bernardynek będą miały swój happy end. Quote
BosiaB_86 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ania W napisał(a):A popatrzcie na to: http://fundacja-emir.org/aktualnosci/semi.htm Płakać się chce.... :placz::placz::placz: straszne, po prostu straszne :placz::placz::placz: Jak tak można?! Nigdy tego nie zrozumiem :shake: Jak bym takiego :zly7: dorwała w swoje ręce to nic by z niego nie zostało!! Rozerwała bym własnoręcznie na strzępy!! :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: Biedna sunia :placz: Niestety finansowo nie dam rady wspomóc...przynajmniej na razie :-( :shake: Ehh dobrze, że z Abrą w miarę wszystko ok :roll: 3mam kciuki za obie sunie... :kciuki: PS a tej drugiej może też warto założyć osobny wątek?! Większa pomoc finansowa na pewno by była... Quote
bea100 Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Wpłaciłam dzisiaj na Abrę. Rany boskie...masz rację AniuW- Semi to ,,zarys Bernardyna"...bosz to wogóle zarys żyjącego stworzenia...co ta suka musiała wycierpieć...zatyka mnie... AniuW: czy wogóle coś o niej wiadomo? Quote
Ada-jeje Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Czy to zdjecie do ktorego podalyscie link tej drugiej bernardynki calkiem bez sierci to Semi? Przeciez to zdjecie nosi date z ubieglego roku z maja, i ona przezyla do tego roku? To chyba jakis cud. Gdzie ona teraz jest i pod czyja opieka i jak wyglada teraz i jakie beda koszty leczenia? Quote
enia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66347 wątek Semi Quote
Dea Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Ada-jeje napisał(a):Czy to zdjecie do ktorego podalyscie link tej drugiej bernardynki calkiem bez sierci to Semi? Przeciez to zdjecie nosi date z ubieglego roku z maja, i ona przezyla do tego roku? To chyba jakis cud. Gdzie ona teraz jest i pod czyja opieka i jak wyglada teraz i jakie beda koszty leczenia? Ada myślę, że po prostu zegar w aparacie nie był ustawiony. Quote
Ania W Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Wszystko o sukach można przeczytać na stronach Emira w aktualnościach. Ja o Semi wiem tylko tyle , że stan jest poważny, rokowania ostrożne a suka jest bardzo agresywna (wczoraj "obezewładniały" ją trzy osoby). Może złagodnieje jak leczenie zacznie przynosić skutki i będzie mniej cierpiała... Quote
asiak Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 jak dzis się miewa Abrunia???? słoneczko kochane ZDROWIEJ NAM :loveu: Quote
t_kasiek Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 kochane suczki....nie mogę przestać o was myśleć .... tak bardzo bym chciała żebyście miały tyle szczęścia co nasza Adka :) Quote
_bubu_ Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 16.05.2007:ABRA czuje sie znacznie lepiej, ale lekarze sš w dalszym cišgu ostrożni w rokowaniach. Kroplówki dostaje nadal oraz antybiotyki. je też samodzielnie ( Royal Canin Intestinal oraz gotowanego kurczaka z ryżem) Quote
ANETTTA Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5475686#post5475686 kolejne cudne oczeta bidulki Quote
BosiaB_86 Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Abruniu i tak 3maj kochana :calus: Oby dalej tak do przodu...kroczek po kroczku :lol: Quote
BosiaB_86 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Czy jest szansa na kolejną (miejmy nadzieje coraz lepszą) porcję wiadomości o Abrze?! :kciuki: Quote
Recommended Posts