Hund Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 ja Wam powiem że Abra wygląda pieknie na tych zdjęciach. Tak , wiem co piszę . Kto widział Abrę w schronie ten wie o co mi chodzi. Dziekuję Wam że piesek wraca do życia. Walcz dziewczynko :) Quote
Jola_K Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Abra :loveu: faktycznie wyglada lepiej, powoli, powoli...... ale wierze ze sie zregeneruje, ma najlepsza opieke, bedzie dobrze! założyłam wątek na forum muratora zaraz jeszcze raz przejrze, co tam wczoraj popisalam, zmeczona bylam, moze cos poknocilam? :roll: link do allegro tez tam podalam Quote
t_kasiek Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Boże, jaka ona smutna, wychudzona.... :( :( :( :( Ale dobrze, że z nią coraz lepiej, zaczyna chodzić an spacerki....a jak z jej zdrowiem ?? Quote
Dea Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='woohoo']Witam, to moj pierwszy post, zarejestrowalam sie dla Abry. chcialabym tu wkleic linka do bazarku na rzecz Abry na forum e- beagle (robila to juz wczesniej jovanna). http://www.e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=2541 pozdrawiam! jestem z ta psina calym sercem od momentu w ktorym sie o niej dowiedzialam! oby sie udalo... trzymamy kciuki!!!:loveu: Zalogowałam się na beaglach żeby wziąść udział w licytacji, ale zanim mi przyślą na maila potwierdzenie, to może się aukacja skończyć:-( Może zalicytuj za mnie? Miałam kilka dni temu urodziny, jakaś kaska wpadła, to sobie kupię w prezencie pierścionek;) zalicytuj 60 złotych i zobaczymy co dalej:cool3: Quote
woohoo Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 [quote name='Dea']Zalogowałam się na beaglach żeby wziąść udział w licytacji, ale zanim mi przyślą na maila potwierdzenie, to może się aukacja skończyć:-( Może zalicytuj za mnie? Miałam kilka dni temu urodziny, jakaś kaska wpadła, to sobie kupię w prezencie pierścionek;) zalicytuj 60 złotych i zobaczymy co dalej:cool3: juz:) http://www.e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=2541&postdays=0&postorder=asc&start=15 dziekuje:) Quote
Ania W Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ABRA - stwierdzono zpalenie dróg moczowych i zapalenie pęcherza; dostaje antybiotyk i leki wspomoagające; przed operacją musi być silniejsza - ale czasu nie mamy zbyt wiele; Abra jest też chora na serce i jeżli czekające ją operacje przeżyje z tą choroba będzie musiała żyć. Quote
Dea Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Zeby tylko przeżyła te operacje, żeby serducho wytrzymało:placz: woohoo dzięki! Quote
wtatara Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 pieseczku wierzę że wszystko będzie dobrze, musi być dobrze Quote
allcia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Abrusia trzymaj sie! wirtualnie ale jestesmy caly czas z Toba Quote
ANETTTA Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 my tu juz tylko zagladamy ...stalo bywalcy pozdrawiam was i abrusie Quote
Dea Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Abra podnosimy i przypominamy o aukcjach na jej leczenie!!! Quote
basiagk Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Dea napisał(a):Abra podnosimy i przypominamy o aukcjach na jej leczenie!!! A jest na dogo bazarek dla Abry? Quote
Dea Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 na dogo nie ma, jest na beaglach (link klika stron wcześniej) piękny pierścionek z białego złota:cool3: Quote
t_kasiek Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ABRA...JAK ZDROWIE ?? byłam dziś u Twojej "siostry" z Krakowa....nawet imiona macie podobne - byłam u Adki....ona miała więcej szczeście bo ludzie jej nie wyrzucili tylko oddali do schorniska. Dzięki temu nie byłam tak chora i zabiedzona. Jesteście nawet w podobnym wieku !!! Dlatego wierzę ze tobie też sie Abruniu uda....wyzdrowiec a potem znalesc wspaniały domek, który wynagrodzi ci wszystkie doznane krzywdy !!!! Quote
Recommended Posts