Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja Wam powiem że Abra wygląda pieknie na tych zdjęciach. Tak , wiem co piszę . Kto widział Abrę w schronie ten wie o co mi chodzi. Dziekuję Wam że piesek wraca do życia.

Walcz dziewczynko :)

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Abra :loveu: faktycznie wyglada lepiej, powoli, powoli...... ale wierze ze sie zregeneruje, ma najlepsza opieke, bedzie dobrze!

założyłam wątek na forum muratora

zaraz jeszcze raz przejrze, co tam wczoraj popisalam, zmeczona bylam, moze cos poknocilam? :roll:

link do allegro tez tam podalam

Posted

[quote name='woohoo']Witam, to moj pierwszy post, zarejestrowalam sie dla Abry.
chcialabym tu wkleic linka do bazarku na rzecz Abry na forum e- beagle (robila to juz wczesniej jovanna).
http://www.e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=2541

pozdrawiam!
jestem z ta psina calym sercem od momentu w ktorym sie o niej dowiedzialam!
oby sie udalo...
trzymamy kciuki!!!:loveu:
Zalogowałam się na beaglach żeby wziąść udział w licytacji, ale zanim mi przyślą na maila potwierdzenie, to może się aukacja skończyć:-( Może zalicytuj za mnie? Miałam kilka dni temu urodziny, jakaś kaska wpadła, to sobie kupię w prezencie pierścionek;) zalicytuj 60 złotych i zobaczymy co dalej:cool3:

Posted

[quote name='Dea']Zalogowałam się na beaglach żeby wziąść udział w licytacji, ale zanim mi przyślą na maila potwierdzenie, to może się aukacja skończyć:-( Może zalicytuj za mnie? Miałam kilka dni temu urodziny, jakaś kaska wpadła, to sobie kupię w prezencie pierścionek;) zalicytuj 60 złotych i zobaczymy co dalej:cool3:

juz:) http://www.e-beagle.pl/forum/viewtopic.php?t=2541&postdays=0&postorder=asc&start=15

dziekuje:)

Posted

ABRA - stwierdzono zpalenie dróg moczowych i zapalenie pęcherza; dostaje antybiotyk i leki wspomoagające; przed operacją musi być silniejsza - ale czasu nie mamy zbyt wiele; Abra jest też chora na serce i jeżli czekające ją operacje przeżyje z tą choroba będzie musiała żyć.

Posted

ABRA...JAK ZDROWIE ??

byłam dziś u Twojej "siostry" z Krakowa....nawet imiona macie podobne - byłam u Adki....ona miała więcej szczeście bo ludzie jej nie wyrzucili tylko oddali do schorniska. Dzięki temu nie byłam tak chora i zabiedzona. Jesteście nawet w podobnym wieku !!!

Dlatego wierzę ze tobie też sie Abruniu uda....wyzdrowiec a potem znalesc wspaniały domek, który wynagrodzi ci wszystkie doznane krzywdy !!!!