Olga132 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=184700306 Quote
Osiolek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Olga132']http://www.allegro.pl/show_item.php?item=184700306 Olga, co tak skromniutko ;-) Ogromna prosba o wspomozenie Emir - ona naprawde ekonomicznie "robi bokami". Wplacajcie chociaz na jedna cegielke - jak ludzie zobacza ze sa wplacajacy to sami tez beda wplacac, to jest troche samonapedzajace, niech aukcja zrobi sie "popularna". Quote
t_kasiek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 zakupiłam pierwsze 4 cegiełki (a dokładnie z konta na allegro mojej mamy, ale już wpłaciłam pieniążki). Wiem, że 4 to niewiele, ale jak będę mogła to jeszcze wpłacę !! :( Quote
Osiolek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 t_kasiek napisał(a):zakupiłam pierwsze 4 cegiełki (a dokładnie z konta na allegro mojej mamy, ale już wpłaciłam pieniążki). Wiem, że 4 to niewiele, ale jak będę mogła to jeszcze wpłacę !! :( Cztery cegielki to bardzo dobry poczatek dla aukcji!!!!! W imieniu Emira - bardzo dziekujemy!!!!!!! :-) Quote
emir Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Abra czuje się lepiej; szczególy na "Aktualnościach" DZIŚ WIECZÓR NAJNOWSZE ZDJĘCIA ABRY Z KLINKi. Dziękuję za każde dobre slowo, każdą dobrą mysl i każdą najmniejszą nawet pomoc EMIR Quote
violka49 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 :multi: aż się serce raduje czytając takie słowa Quote
Olga132 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 sprzedały sie juz 23 cegiełki dzięki za rozpoczęcie aukcji....teraz to juz powinno być z górki:lol: Quote
Ada-jeje Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Zaraz i ja postaram sie pomoc tylko doczytam watek. Quote
ANETTTA Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 witam słuchajcie szukalam tej aukcji na allegro i ciężko byłoby mi ja znajść pomógł mi link znaleziony na forum błagam zmiencie tytuł tej aukcji niech w tytule....jest piękny porusza serce ale niech tez pisze słowo bernardyn duzo ludzi oglada konkretna rase i wtedy moze tez cos ktoś dorzuci ja w twn sposób znalazłam medera i czarok przeglądajac poprostu na allegro bernardyny bo kocham tę rase psa wcale nie chcialam go kupic bo mam juz takiego i w ten sposob tez tafiłam do was na dogomanie przyznam sie ze czasem żąłuje ze tu tafiłam bo byłam szczesliwsza jak o tych wszystkich nieszczesciach mniej wiedziałam .... a z drugiej strony wchodze tu do was ........? dużo razy bardzo duzo i nie raz zdarzyło mi s ie :placz: ja proponuje wpisac w tresci slowo bernardyn Quote
wtatara Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 bernardyny to kochane psiaki- też uwielbiam tę rasę Quote
Olga132 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='ANETTTA'] ja proponuje wpisac w tresci slowo bernardyn jest mały problem - ja juz nie mogę dokonac zmiany tego tytułu - bo juz ludzie licytowali. te zmiany można wprowadzać zanim ktoś zalicytuje - teraz to okienko juz się nie wyświetla jak klikam na zmiany. Quote
Osiolek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Ada-jeje']Zaraz i ja postaram sie pomoc tylko doczytam watek. Na www.fundacja-emir.org/aktualnosci/abra.htm masz wszystko zebrane, wazne cytaty z watku plus informacje z pierwszej reki :-) I zdjecia ktorych nie ma na watku Quote
GoniaP Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Kopiuję ze strony Emira 11.04.2007: Stan ogólny Abry sie poprawia; jest b. zywotna; dobrze je; cały czas jest nawadniana i "stawiana na nogi" pozajelitowo, aby bezpiecznie można było przeprowadzić badania w sedacji; w dalszym ciągu ma cewnik, pęcherz nie opróżnia się prawidłowo; dzis konsultacja położnika. Quote
Ada-jeje Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Przeczytalam watek od dechy do dechy. Piekna i szybka akcja. Podziekowania dla wszystkich poczawszy od Emir poprzez pania kierownik schronu, pania wet i was wszyskich ktorzy przyczyniliscie sie do ratowania sunki. Brawo! Suni zycze szybkiego powrotu do zdrowia a najwazniejsze ze juz nie cierpi bo ma podawane srodki przeciw bolowe. A teraz pomocy! zaden link z tego watku mi sie nie otwiera. Dlatego tez nie wiem w jaki sposob moge wplacic grosza na konto. Quote
Dea Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Ada-jeje wystarczy, że wejdziesz sobie na stronę fundacji Emir i w dziale Informacje znajdziesz numer konta. Dopisz na przelewie, że to dla bernardynki Abry z Żywca, na pewno dojdzie. Jak ci się nie otwiera ten link http://www.fundacja-emir.org/index1.htm to po prostu wpisz w wyszukiwarce Fundacja Emir na pewno ci znajdzie. Abra jak się cieszę, że już lepiej! Quote
Benia-b Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Konto Fundacji: Bank Śląski O / Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056 Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola Fundacja dla ratowania zwierząt bezdomnych "Emir" Quote
Ania W Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wydaje mi się, że dobrze zmienić tytuł wątku. Może... Bernardynkę w tragicznym stanie czeka ją długie leczenie. Prosimy o wsparcie ! Może ktoś wymyśli coś lepszego? Quote
ANETTTA Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 nic sie nie martw nastepna aukcje bo napewno bedzie zmieni sie tytuł ,,,,'a może ten bedzie bardzo szczesliwy i wpłynie troche kasy na konto abry Quote
Osiolek Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Na stronie fundacji w aktualnosciach www.fundacja-emir.org sa zdjecia z kliniki Quote
medar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Dea']Dzielnie walczy o życie dziewczynka!!! Jeszcze niedawno tak , a może być tak te kilka złotówek od każdego... Pomyśl zanim kupisz paczkę papierosów, piwo, gumę do żucia, lizaka etc .... Quote
allcia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='ANETTTA']witam słuchajcie szukalam tej aukcji na allegro i ciężko byłoby mi ja znajść pomógł mi link znaleziony na forum błagam zmiencie tytuł tej aukcji niech w tytule....jest piękny porusza serce ale niech tez pisze słowo bernardyn duzo ludzi oglada konkretna rase i wtedy moze tez cos ktoś dorzuci ja w twn sposób znalazłam medera i czarok przeglądajac poprostu na allegro bernardyny bo kocham tę rase psa wcale nie chcialam go kupic bo mam juz takiego i w ten sposob tez tafiłam do was na dogomanie przyznam sie ze czasem żąłuje ze tu tafiłam bo byłam szczesliwsza jak o tych wszystkich nieszczesciach mniej wiedziałam .... a z drugiej strony wchodze tu do was ........? dużo razy bardzo duzo i nie raz zdarzyło mi s ie :placz: ja proponuje wpisac w tresci slowo bernardyn zgadzam sie z przedmowczynia Bernardyn w nazwie aukcji to podstawa- tak jak Anetta trafilam na Medara-pozniej Emir a teraz Dogomanie Quote
Recommended Posts