Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, że do adopcji obu suk - ABRY i SEMI - jeszcze daleko, bo ich stan zdrowia na razie wymaga opieki lekarskiej - ale postanowiłam już umieścić je na stronie adopcyjnej bernardynów - z apelem o wsparcie finansowe Fundacji EMIR w ich ratowaniu - mam nadzieję, że wielbiciele tej rasy pomogą
( www.bernardyny.net - psy do adopcji, na dole strony - apel w czerwonej ramce)

Posted

Marka napisał(a):
Wiem, że do adopcji obu suk - ABRY i SEMI - jeszcze daleko, bo ich stan zdrowia na razie wymaga opieki lekarskiej - ale postanowiłam już umieścić je na stronie adopcyjnej bernardynów - z apelem o wsparcie finansowe Fundacji EMIR w ich ratowaniu - mam nadzieję, że wielbiciele tej rasy pomogą
( www.bernardyny.net - psy do adopcji, na dole strony - apel w czerwonej ramce)

Super. Brawo!

Posted

Marka: brawo !!!
Na forum Beagielków idą cały czas aukcje na Abrę (od samego poczatku kochani beaglomaniacy pomagają finansowo i zbierają też gdzie się da i wogóle są wspaniali:loveu: : przyjęli nawet obie suczki jako ,,honorowe dwa Beagle o rozmiarze XXL" ;) ) a teraz rozpczęły się tam aukcje/zbiórki i dla Semi. Myślę, że forum Bernardynów nie będzie w tyle i tym bardziej powinno pomóc Fundacji Emir w ratowaniu obu suczek. Marka: czekamy na dobre wieści

Posted

ze strony fundacji Emir

23.05.2007:ABRA - dzis zdjęto jej 58 szwów z rany pooperacyjnej; sš też wyniki badań histopatoligicznych usuniętych guzów - jutro konsultacja onkologiczna. Stan Abry cišgle jest okreslany jako poważny.

Posted

23.05.2007:ABRA - dzis zdjęto jej 58 szwów z rany pooperacyjnej; są też wyniki badań histopatoligicznych usuniętych guzów - jutro konsultacja onkologiczna. Stan Abry ciągle jest okreslany jako poważny.

Ze strony Emir

Posted

coroczna majówka dla dzieciaków i zwierzaków z cyklu:
POKOCHAJ SIERŚCIUCHA

27 maja 2007, od godz. 12.00 w pubie LOLEK (Pola Mokotowskie)
W programie:
* występy artystów dorosłych i trochę młodszych *
* loteria fantowa ze wspaniałymi nagrodami *
* pokaz psiej tresury i fryzjerstwa *
* mądre rady od weterynarzy, psich psychologów i właścicieli schronisk *
* super konkursy dla zwierzaków i dzieciaków *
* wybory psich piękności – sędziuje sędzia kynologiczny *
* i wiele innych niespodzianek