Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na oficjalną, pełną diagnozę trzeba poczekać.Na razie wiadomo , że stan jest poważny.
Na razie można powiedzieć , że to "zarys bernardyna"....
Pieniądze jak zwykle można wpłacać na konto fundacji Emir z dopiskiem "leczenie Semi" lub "leczenie Abry"
Ja wkrótce wystawię kubki na bazarku na te suki.

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania W napisał(a):
Na oficjalną, pełną diagnozę trzeba poczekać.Na razie wiadomo , że stan jest poważny.
Na razie można powiedzieć , że to "zarys bernardyna"....
Pieniądze jak zwykle można wpłacać na konto fundacji Emir z dopiskiem "leczenie Semi" lub "leczenie Abry"
Ja wkrótce wystawię kubki na bazarku na te suki.

Przy zapłacie za "Bulgota" przekażę Ci dodatkowe 100,00 zł na SEMI.

Posted

Ania W napisał(a):
A popatrzcie na to:
http://fundacja-emir.org/aktualnosci/semi.htm

Płakać się chce....

:placz::placz::placz: straszne, po prostu straszne :placz::placz::placz: Jak tak można?! Nigdy tego nie zrozumiem :shake: Jak bym takiego :zly7: dorwała w swoje ręce to nic by z niego nie zostało!! Rozerwała bym własnoręcznie na strzępy!! :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: Biedna sunia :placz: Niestety finansowo nie dam rady wspomóc...przynajmniej na razie :-( :shake:

Ehh dobrze, że z Abrą w miarę wszystko ok :roll: 3mam kciuki za obie sunie... :kciuki:

PS a tej drugiej może też warto założyć osobny wątek?! Większa pomoc finansowa na pewno by była...

Posted

Wpłaciłam dzisiaj na Abrę.

Rany boskie...masz rację AniuW- Semi to ,,zarys Bernardyna"...bosz to wogóle zarys żyjącego stworzenia...co ta suka musiała wycierpieć...zatyka mnie...
AniuW: czy wogóle coś o niej wiadomo?

Posted

Czy to zdjecie do ktorego podalyscie link tej drugiej bernardynki calkiem bez sierci to Semi? Przeciez to zdjecie nosi date z ubieglego roku z maja, i ona przezyla do tego roku? To chyba jakis cud. Gdzie ona teraz jest i pod czyja opieka i jak wyglada teraz i jakie beda koszty leczenia?

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Czy to zdjecie do ktorego podalyscie link tej drugiej bernardynki calkiem bez sierci to Semi? Przeciez to zdjecie nosi date z ubieglego roku z maja, i ona przezyla do tego roku? To chyba jakis cud. Gdzie ona teraz jest i pod czyja opieka i jak wyglada teraz i jakie beda koszty leczenia?

Ada myślę, że po prostu zegar w aparacie nie był ustawiony.

Posted

Wszystko o sukach można przeczytać na stronach Emira w aktualnościach.
Ja o Semi wiem tylko tyle , że stan jest poważny, rokowania ostrożne a suka jest bardzo agresywna (wczoraj "obezewładniały" ją trzy osoby). Może złagodnieje jak leczenie zacznie przynosić skutki i będzie mniej cierpiała...

Posted

16.05.2007:ABRA czuje sie znacznie lepiej, ale lekarze sš w dalszym cišgu ostrożni w rokowaniach. Kroplówki dostaje nadal oraz antybiotyki. je też samodzielnie ( Royal Canin Intestinal oraz gotowanego kurczaka z ryżem)