BosiaB_86 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Abra kochanie 3maj sie dzielnie!! Będzie dobrze...MUSI BYĆ DOBRZE!! Myślami jestem z tobą kochana i 3mam mocno :kciuki: Quote
Hund Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Emir dzięki za wiadomości. Piesku wytrzymaj bedzie lepiej!! Quote
basiagk Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Abrusiu Daj z siebie wszystko!!! MUSI SIĘ UDAC!!!! Quote
violka49 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Emir na pewno coś napisze jak tylko dotrą nie Niej informacje, musimy uzbroić się w cierpliwość ....na stronie fundacji narazie również brak info, pamiętajmy, że taki zabieg nie jest prosty i szybki do zrobienia- to spore guzy i jest nad czym pogłówkować jak to zrobić aby było jak najmniej obciążające dla Abry a zarazem skuteczne w ratowaniu jej życia. Sama rówież bardzo chciałabym przeczytać choć jedno małe słówko żyje a jak wiele znaczące Quote
Hund Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 poza tym musimy dać czas Abrze na wybudzenie. Trzymamy kciuki :) Quote
Hund Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Brak słów . Nic ująć i nic dodać. dziękuję że dałaś jej szansę. Quote
emir Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Abrę juz wybudzono po operacji, nawet stanęła na nogi. Sytuacja wyglada tak: guzy oraz zmiany obejmowały także jajniki. W trakcie trudnej operacji ( duże guzy i ich ilość) Abra straciła dużo krwi. Jesli lekarze uznają za konieczne - dostanie krew. Wycinki do badań zostały pobrane - ale na wyniki trzeba będzie poczekać. Abra dostaje leki przeciwbólowe aby zmniejszyć jej cierpienie. Pomyślnie przeżyta operacja nie oznacza jednak w jej przypadku sukcesu - każda bowiem godzina może zniweczyć lekarzy i nasze nadzieje. Stan jej jest poważny EMIR Quote
Hund Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Trzymam mocno i wierzę że powoli dojdzie do stanu kiedy będzie mogła cieszyć się trawką i słońcem. Quote
BosiaB_86 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Bardzo sie cieszę, że Abra wybudziła sie po operacji i że wszystko w miarę w porządku... :) 3mam nadal za nią mocno kciuki, żeby teraz już było tylko lepiej. Zdrowiej Abrusiu, tyle osób ci kibicuje kochana :calus: Quote
_bubu_ Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Brawo Abrusiu! Dzielna psinka. Walcz o zdrowie. Trzymam kciuki za dobre wyniki . Quote
Jola_K Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 uffffffffff, dobre wiesci kciuki nadal trzymamy, by kolejne godziny po operacji przezyla bez komplikacji jestesmy przy tobie Abra Quote
bea100 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 ABRA TRZYMAJ SIĘ DZIELNIE!!! Tyle czekała na operację. Musi być dobrze i coraz lepiej. Czekamy na dobre wieści... Quote
Dea Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Aż mnie dreszcze przeszły, nie byłam na forum od wczoraj a tu takie rzeczy się dzieją! Abra bądź silna!!! Przeżyła operację dzielna dziewczynka, byle dalej serce wytrzymało to wszystko:placz: Quote
violka49 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 :multi: :multi: kochana sunieczka....teraz przed Tobą trudne najbliższe trzy doby i musisz być silna i dzielna Quote
ANETTTA Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 EMIR i cała załoga jestescie super .......a co z tym konkursem juz rozstrzygniety ....... bo ja wierze ze EMIR wygrała lub wygra Quote
woohoo Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 SUPER!!! kochana Abrusia chce zyc!! i dostanie 130 zl za pierscionek, ktory wygral MEDAR:))) gratulacje:p Quote
Recommended Posts