Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Emir na pewno coś napisze jak tylko dotrą nie Niej informacje, musimy uzbroić się w cierpliwość ....na stronie fundacji narazie również brak info, pamiętajmy, że taki zabieg nie jest prosty i szybki do zrobienia- to spore guzy i jest nad czym pogłówkować jak to zrobić aby było jak najmniej obciążające dla Abry a zarazem skuteczne w ratowaniu jej życia. Sama rówież bardzo chciałabym przeczytać choć jedno małe słówko żyje a jak wiele znaczące

Posted

Abrę juz wybudzono po operacji, nawet stanęła na nogi. Sytuacja wyglada tak: guzy oraz zmiany obejmowały także jajniki. W trakcie trudnej operacji ( duże guzy i ich ilość) Abra straciła dużo krwi. Jesli lekarze uznają za konieczne - dostanie krew. Wycinki do badań zostały pobrane - ale na wyniki trzeba będzie poczekać. Abra dostaje leki przeciwbólowe aby zmniejszyć jej cierpienie. Pomyślnie przeżyta operacja nie oznacza jednak w jej przypadku sukcesu - każda bowiem godzina może zniweczyć lekarzy i nasze nadzieje. Stan jej jest poważny
EMIR

Posted

Bardzo sie cieszę, że Abra wybudziła sie po operacji i że wszystko w miarę w porządku... :) 3mam nadal za nią mocno kciuki, żeby teraz już było tylko lepiej. Zdrowiej Abrusiu, tyle osób ci kibicuje kochana :calus:

Posted

Aż mnie dreszcze przeszły, nie byłam na forum od wczoraj a tu takie rzeczy się dzieją! Abra bądź silna!!! Przeżyła operację dzielna dziewczynka, byle dalej serce wytrzymało to wszystko:placz: