Dea Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Witaj Abra, widzę, że spacery już trochę pewniejsze:loveu: Medar aukcja chyba się wczoraj miała zakończyć, ciekawe, czy na beaglach jest Twoja propozycja, zaraz posprawdzam... Pokonałeś mnie ale w dobrej sprawie:loveu: Quote
ANETTTA Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 I Co Tam U Naszej Abrusi Czy Wiadomo Cos W Sprawie Operacji ....... Quote
Dea Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Aukcja pierścionka trwa do 10 maja, może ktoś dołączy do licytacji:cool3: Pierścionek jest piękny:loveu: Quote
medar Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [quote name='Dea']Aukcja pierścionka trwa do 10 maja, może ktoś dołączy do licytacji:cool3: Pierścionek jest piękny:loveu: Może i piękny, ale mi i tak potrzebny jak kwiatek do...:eviltong: . Piękna to będzie ABRA jak już ją wyleczymy, popatrzcie na mojego MEDARKA - toż to same cudności. ONA też taka będzie - wystarczy pomóc !!! Ostatnie dni licytacji - kto się odważy powalczyć??? :evil_lol: Quote
Hund Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 http://fundacja-emir.org/zdjecia_forum/abra070506_5.jpg Abra jest piękna !! dziękuję że jesteście przy niej. Kto pamięta Abrę zaraz po przybyciu do kliniki ten wie jak bardzo się zmieniła. Quote
violka49 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 pięknieje kobietka :) już oczy nie te same ma...teraz widać w nich o wiele mniej smutku i bólu :loveu: Quote
Dea Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='medar']Może i piękny, ale mi i tak potrzebny jak kwiatek do...:eviltong: . Piękna to będzie ABRA jak już ją wyleczymy, popatrzcie na mojego MEDARKA - toż to same cudności. ONA też taka będzie - wystarczy pomóc !!! Ostatnie dni licytacji - kto się odważy powalczyć??? :evil_lol: Hallo! Medar rzucił wyzwanie:cool3: Ja wysiadłam, ale i tak wpłacę w tym miesiącu coś na kochaną Abrę:lol: Quote
allcia Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='Hund'] http://fundacja-emir.org/zdjecia_forum/abra070426_2.jpg http://fundacja-emir.org/zdjecia_forum/abra070506_5.jp Abra jest piękna !! dziękuję że jesteście przy niej. Kto pamięta Abrę zaraz po przybyciu do kliniki ten wie jak bardzo się zmieniła. tak czy te oczy moga klamac??? to spojrzenie mowi samo za siebie Abrusia zdrowieje nam :multi: :multi: :multi: i bedzie jeszcze lepiej Quote
BosiaB_86 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 śliczna sunia...taka bidulka :( jak ktoś mógł jej coś takiego zrobić?! Chyba nigdy nie zrozumiem takiego zachowania :shake: :angryy: Ale na szczęście Abra wygląda już znacznie lepiej..oby tak dalej :kciuki: Quote
Ania W Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Specjalna wiadomość!!! Abra będzie jutro operowana. Wszyscy wiedzą, że względu na stan jej serca operacja będzie bardzo trudna.Jednak nie można czekac i lekarze zdecydowali się podjąć ryzyko... Trzeba trzymać kciuki bardzo mocno! I być dobrej myśli... Quote
violka49 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 miliony kciukasów:kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: będzie dobrze .....Abrunia słodziaku kochany trzymaj się mocno jutro:loveu: Quote
GoniaP Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Nie puszczę kciuków przez całą noc, do rana, do momentu kiedy Abra sie nie wybudzi! Abruniu, przesyłam Ci najbardziej pozytywne myśli jakie w sobie mam. Bądź dzielna psinko! Quote
Malibu Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Abra żyj , i daj sie cieszyć innym swoja obecnościa. Dzisiaj bezposrednio do kasy kliniki SGGW od uzytkowników Forum DDB, dla psów z Fundacji "EMIR" w tym także dla Abry zostało wpłacone 300,00 zł. Quote
emir Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 11.o5. godz. 9.15 - właśnie rozpoczyna sie operacja Abry, Ryzyko jakie podjęli lekarze jest b. duże, ale bez operacji Abra ma minimalne szanse przeżycia. Istnieje też ryzyko ,że mimo wysilków lekarzy , Abra może operacji nie przeżyć i z tego trzeba sobie zdawać sprawę. Zostaną pobrane wycinki do badań histopatologicznych w celu zdiagnozowania ew. nowotworu i jego przerzutów. Ze względu na stan serca Abra do końca życia będzie musiała przyjmować leki nasercoe. O wyniku operacji zostanę powiadomiona zaraz po jej zakończeniu. Uzyskane informacje natychmiast zamieszczę. EMIR Quote
violka49 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Abra Kochanie jestesmy z Toba wszyscy.....nie mozesz poddac sie teraz , kiedy masz przy sobie tyle kochajacych Cie osob!!!! Quote
blue.berry Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Abruniu - myslę o Tobie bardzo cieplo i mocno mocno trzymam kciuki. MUSI SIE UDAC! bo wszyscy w to mocno wierzymy! Quote
Recommended Posts