Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Abra, widzę, że spacery już trochę pewniejsze:loveu: Medar aukcja chyba się wczoraj miała zakończyć, ciekawe, czy na beaglach jest Twoja propozycja, zaraz posprawdzam... Pokonałeś mnie ale w dobrej sprawie:loveu:

Posted

[quote name='Dea']Aukcja pierścionka trwa do 10 maja, może ktoś dołączy do licytacji:cool3: Pierścionek jest piękny:loveu:

Może i piękny, ale mi i tak potrzebny jak kwiatek do...:eviltong: . Piękna to będzie ABRA jak już ją wyleczymy, popatrzcie na mojego MEDARKA - toż to same cudności. ONA też taka będzie - wystarczy pomóc !!! Ostatnie dni licytacji - kto się odważy powalczyć??? :evil_lol:

Posted

[quote name='medar']Może i piękny, ale mi i tak potrzebny jak kwiatek do...:eviltong: . Piękna to będzie ABRA jak już ją wyleczymy, popatrzcie na mojego MEDARKA - toż to same cudności. ONA też taka będzie - wystarczy pomóc !!! Ostatnie dni licytacji - kto się odważy powalczyć??? :evil_lol:
Hallo! Medar rzucił wyzwanie:cool3: Ja wysiadłam, ale i tak wpłacę w tym miesiącu coś na kochaną Abrę:lol:

Posted

śliczna sunia...taka bidulka :( jak ktoś mógł jej coś takiego zrobić?! Chyba nigdy nie zrozumiem takiego zachowania :shake: :angryy: Ale na szczęście Abra wygląda już znacznie lepiej..oby tak dalej :kciuki:

Posted

Specjalna wiadomość!!!
Abra będzie jutro operowana. Wszyscy wiedzą, że względu na stan jej serca operacja będzie bardzo trudna.Jednak nie można czekac i lekarze zdecydowali się podjąć ryzyko...
Trzeba trzymać kciuki bardzo mocno!
I być dobrej myśli...

Posted

Nie puszczę kciuków przez całą noc, do rana, do momentu kiedy Abra sie nie wybudzi!
Abruniu, przesyłam Ci najbardziej pozytywne myśli jakie w sobie mam. Bądź dzielna psinko!

Posted

Abra żyj , i daj sie cieszyć innym swoja obecnościa.

Dzisiaj bezposrednio do kasy kliniki SGGW od uzytkowników Forum DDB, dla psów z Fundacji "EMIR" w tym także dla Abry zostało wpłacone 300,00 zł.

Posted

11.o5. godz. 9.15 - właśnie rozpoczyna sie operacja Abry, Ryzyko jakie podjęli lekarze jest b. duże, ale bez operacji Abra ma minimalne szanse przeżycia. Istnieje też ryzyko ,że mimo wysilków lekarzy , Abra może operacji nie przeżyć i z tego trzeba sobie zdawać sprawę.
Zostaną pobrane wycinki do badań histopatologicznych w celu zdiagnozowania ew. nowotworu i jego przerzutów.
Ze względu na stan serca Abra do końca życia będzie musiała przyjmować leki nasercoe.
O wyniku operacji zostanę powiadomiona zaraz po jej zakończeniu. Uzyskane informacje natychmiast zamieszczę.
EMIR