t_kasiek Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 sama nie wiem co lepsze....bo to czekanie tez jest okropne !! ale chyba lepiej zeby najpierw byla silna !!!! musi byc dobrze - widac, ze ona chce zyc !!!!!!!! Quote
allcia Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 wczoraj jakies dziecko w kosciolku modlilo sie za zwierzatka...nich ta szczera modlitwa dziecieca...przyniesie Ci Abrusiu duuuuuzo duzo zdroweczka Quote
Dea Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Abruniu nie będzie mnie kilka dni, ale myślami cały czas jestem przy tobie, aby ta modlitwa dziecka była dla ciebie szczęśliwa:loveu: Mam nadzieję, że jak wrócę będą same dobre wieści. Podnoście malutką i za mnie:razz: Quote
Jola_K Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 jak juz wielu przede mna pisalo, zblizenia pycholka Abry, jej oczek sa dowodem na to ze sunia wlaczy, ja widze znaczna poprawe, ABre widzialam tamtego dnia w schronisku, tam zdjecia ja jej robilam... ogromnie sie ciesze ze chociaz malymi kroczkami, ale coraz bardzien zbliza sie dzien, gdy Abrunia bedzie po zabiegu, zdrowsza, bezpieczna w nowym domku.. gwiada metamorfoz! kilku moich znajomych przeznaczylo 1% podatku na Fundacje EMIR, jeszcze dzis szla ostatnia wplata od mojej siostry... Quote
t_kasiek Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 posty znikaja !!!!!!!!! Co u Abry ?????????? Quote
medar Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Dea napisał(a):Medar...Ty mnie wykończysz, daję 125 ale już ledwo zipię:nerwy: Nie jest moim zamiarem wykończenie kogokolwiek, dam 130zł, choć szkoda że inne osoby nie włączają się w licytację dla tak biednej, pięknej i potrzebującej suni. LUDZISKA - POBUDKA !!! ps. nasz 1 % podatku, a także wszystkich, którym robiłem pity, oczywiście idzie na Fundację Emir. :razz: Quote
ANETTTA Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 ja swoj 1 % przekazałam oczywiście na emir ale ludzie nie sa chętni zwłaszcza jak mają najpierw zapłacic :shake: a szkoda Quote
Ada-jeje Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Niestety nie bede brala udzialu w licytacji bo to zdaje sie o pierscionek chodzi a tego to juz nie potrzebuje, ale za to dzis przeleje wam grosza na Abre. Trzymaj sie kochana psino bo przeciez wszyscy tutaj tak zawziecie walcza razem z toba o twoje psie zycie, i wierzymy wszyscy ze sie uda. Quote
t_kasiek Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 zdjęcia ze strony fundacji Emir (az sie poplakalam ze wzruszenia :() Quote
t_kasiek Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Jola_K napisał(a):ABra na spacerze :multi: no :Dog_run::Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
t_kasiek Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Dobrej nocy Abruś....ja jutro wyjeżdzam, ale zaglądne do ciebie jak tylko wróce. Trzymaj sie psineczko malutka....kochana..... :) Quote
nero-maja Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Abruś jestesmy z Tobą! jeszcze zobaczysz że jak wyzdrowiejesz będziesz najpiękniejszą bernardynką! Quote
mycha101 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Widziałam dziś rano Abrę, zawołałam podniosła główkę i chyba się uśmiechnęła:lol:. Jest jeszcze słabiutka, ale pomału, z dnia na dzień jest ciut lepiej. Quote
mycha101 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Widziałam dziś rano Abrę, zawołałam podniosła główkę i chyba się uśmiechnęła:lol:. Jest jeszcze słabiutka, ale pomału, z dnia na dzień jest lepiej. Quote
Mośka Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 jeszcze bez euforii, ale...:multi: jest coraz lepiej Abruniu! WALCZ!!! Quote
bea100 Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Mośka napisał(a):jeszcze bez euforii, ale...:multi: jest coraz lepiej Abruniu! WALCZ!!! Oj. Dziękuję Ci Mośka :loveu: Wczoraj jak rozmawiałam z Emir o Abrze- nie usłyszałam nic nowego tzn raczej nic pokrzepiającego i to mnie zasmuciło i zdołowało :shake: Quote
Jola_K Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='t_kasiek']sa jakies nowe wiadomości ?? spacerków ciąg dalszy :) Quote
solito Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 http://fundacja-emir.org/zdjecia_forum/abra070506_5.jpg Boże, jaka biedna dziewczynka!:-( Ale cieszę się, że mówicie, że już jest z nią lepiej! Quote
Recommended Posts