Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Abruniu nie będzie mnie kilka dni, ale myślami cały czas jestem przy tobie, aby ta modlitwa dziecka była dla ciebie szczęśliwa:loveu: Mam nadzieję, że jak wrócę będą same dobre wieści. Podnoście malutką i za mnie:razz:

Posted

jak juz wielu przede mna pisalo, zblizenia pycholka Abry, jej oczek sa dowodem na to ze sunia wlaczy, ja widze znaczna poprawe, ABre widzialam tamtego dnia w schronisku, tam zdjecia ja jej robilam...
ogromnie sie ciesze ze chociaz malymi kroczkami, ale coraz bardzien zbliza sie dzien, gdy Abrunia bedzie po zabiegu, zdrowsza, bezpieczna w nowym domku..
gwiada metamorfoz!

kilku moich znajomych przeznaczylo 1% podatku na Fundacje EMIR, jeszcze dzis szla ostatnia wplata od mojej siostry...

Posted

Dea napisał(a):
Medar...Ty mnie wykończysz, daję 125 ale już ledwo zipię:nerwy:

Nie jest moim zamiarem wykończenie kogokolwiek, dam 130zł, choć szkoda że inne osoby nie włączają się w licytację dla tak biednej, pięknej i potrzebującej suni. LUDZISKA - POBUDKA !!!

ps. nasz 1 % podatku, a także wszystkich, którym robiłem pity, oczywiście idzie na Fundację Emir. :razz:

Posted

Niestety nie bede brala udzialu w licytacji bo to zdaje sie o pierscionek chodzi a tego to juz nie potrzebuje, ale za to dzis przeleje wam grosza na Abre. Trzymaj sie kochana psino bo przeciez wszyscy tutaj tak zawziecie walcza razem z toba o twoje psie zycie, i wierzymy wszyscy ze sie uda.

Posted

Widziałam dziś rano Abrę, zawołałam podniosła główkę i chyba się uśmiechnęła:lol:. Jest jeszcze słabiutka, ale pomału, z dnia na dzień jest ciut lepiej.

Posted

Widziałam dziś rano Abrę, zawołałam podniosła główkę i chyba się uśmiechnęła:lol:. Jest jeszcze słabiutka, ale pomału, z dnia na dzień jest lepiej.

Posted

Mośka napisał(a):
jeszcze bez euforii, ale...:multi: jest coraz lepiej Abruniu! WALCZ!!!

Oj. Dziękuję Ci Mośka :loveu:

Wczoraj jak rozmawiałam z Emir o Abrze- nie usłyszałam nic nowego tzn raczej nic pokrzepiającego i to mnie zasmuciło i zdołowało :shake: