Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matylda_494 napisał(a):
Mycha101, czy oznacza to, że stan Abry się pogorszył? Jakie są rokowania, co mowią lekarze?

Niestety nic nie wiem. Nie było lekarza, a stażystka dopiero zaczynała pracę. Napisałam tylko to co widziałam.

Posted

Z tego co napisała Mycha101- nie jest dobrze:shake: - Abra trzymaj się suniu!

Chciałam ogromnie podziękować Tomo2- jest tu z nami i jest sercem przy Abrze i zbiera dzielnie fundusze w Poznaniu i koordynuje zbiórki i czego jeszcze nie robi...- całujemy Tomku i dziękujemy :loveu:

Posted

mycha101 napisał(a):
Niestety nic nie wiem. Nie było lekarza, a stażystka dopiero zaczynała pracę. Napisałam tylko to co widziałam.

mam nadzieje, że to chwilowe przesilenie i nasza Abra sie podniesie. Abra !!! Abra!!! Abraaa!!! Trzymaj sie dziewczyno

Posted

Emir wczoraj się źle czuła i nie była w klinice, dlatego tu taka cisza. Nie wiem czy dziś pojedzie, ale może jakieś info będzie o Abrze. Jak to Emir mówi "brak wiadomości, to dobra widomość":cool1:

Posted

Tak jest bez zmian u suni, lekarze mówią, że za słaba na operacje, wczoraj była badana. Niestety musimy czekać. I mocno trzymać kciuki.
Walcz Abra!