basiagk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dziś z woohoo wysyłamy kołderke, legowisko itp. do Abrusi!!! Quote
enia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 kochane jesteście dziewczyny!!!!!!!:loveu: będzie jej wygodniej , bo to skóra i kosteczki same jeszcze....... Quote
martasuwałki Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 basiagk napisał(a):dziś z woohoo wysyłamy kołderke, legowisko itp. do Abrusi!!! Basiu, Ty JESTEŚ Aniołem!!! Quote
Dea Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Tyle osób myśli o Abrze, musi być dobrze, no musi!!! Kiedy ona ma mieć te operacje wie ktoś? Quote
basiagk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Marta przestań:oops: Wiecie dlaczego taka jestem? Po pierwsze STRASZNIE KOCHAM PSY!!! A po drugie nie mogę fizycznie pomagac ze względu na stan zdrowia i więc robie co mogę innego np. oglaszam psy w necie. Ot stąd moja anielskość:p Quote
Hund Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 21.04.2007: ABRA - stwierdzono zpalenie dróg moczowych i zapalenie pęcherza; dostaje antybiotyk i leki wspomoagające; przed operacją musi być silniejsza - ale czasu nie mamy zbyt wiele; Abra jest też chora na serce i jeśli czekające ją operacje przeżyje z tą choroba będzie musiała żyć. 21.04.2007: Quote
t_kasiek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 dzień dobry psineczko....jak tam zdróweczko :) Quote
halbina Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Biedactwo... http://www.pseudohodowle.ovh.org/ Quote
Dea Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Abrusiu kołdra i koc już pewnie w drodze, będzie Ci wygodniej i milej. Walcz serduszko, walcz! Quote
woohoo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 paczke wysylamy o 18, bo dopiero wtedy damy rade sie spotkac. ja jeszcze dokupilam koldre i narzute (wielka - powinna byc dobra dla Abry) jeden koc to jest fragment, tzn dawno temu pocielam stary i mi zostal, jest dlugi ale waski- poskladany dobry na poslanie dla sredniego psa (mieciutki). dorzucam jeszcze karimate, troche suchej karmy bo mi zostala po zmianie jozkowi (jakies pol kilo, wiem, ze to kropla w morzu i moze sie troche wyglupilam, ale mam nadzieje, ze sie przyda). no i jeszcze witaminki- jozka po nich czyscilo, ale to beagle. moze innym pieskom pomoga. (dolmos multical pk) robi sie cieplutko, oby Abrze pogoda sluzyla jak najlepiej!! tak jeszcze dodam, moj wczesniejszy pies mial chorobe serca i okrutnie sie meczyl, oby bidulka nie musiala przechodzic tego co on..:-( musi sie udac!!!!!!!! pozdrawiam wszystkich, ciesze sie, ze trafilam na basiegk i mozemy pomoc wspolnymi silami.:multi: Pozdrawiam Quote
t_kasiek Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 brawo za organizacje tej paczki.... woohoo - jakby co 10 osoba w Polsce wysłała choćby pół kilo karmy to policz ile by było....niestety takich osób jest duuuuużo mniej :( A może ja też mogłabym jej coś wysłać ? czy lepiej kupic jeszcze cegiełkę ?? Quote
bea100 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Brawo dziewczyny kochane- ta paczka na pewno się bardzo przyda a zwłaszcza kołderka i witaminki ale wszystko inne też :multi: Quote
Dea Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Dziewczyny jesteście super! Przecież tam wszystko się przyda, wszystko się wykorzysta w 100%:loveu: Quote
basiagk Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 No dotarłam. Z mojej strony w paczce jest duża kołdra i legowisko o którym wcześniej pisałam. Cieszę się, że poznałam woohoo i jej cudnego Józka.:sweetCyb: Quote
woohoo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 ja rowniez bardzo sie ciesze;] zwlaszcza z poznania wilki ;] no i pierwszego w zyciu kontaktu z amstaffem (Abra;]) mysle, ze to legowisko powinno byc dobre, jest wieksze niz moze sie wydawac:) pozdrawiam Quote
ANETTTA Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 hej hej to może zobaczymy naszą krolową:multi: na nowym wygodnym posłaniu Quote
Malibu Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Abra. Sunia tak bardzo skrzywdzona. Teraz kiedy zaświeciło dla niej światełko w tunelu , pomóżmy jej godnie żyć. Każda pomoc sie liczy. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=184700306 tutaj można kupić cegiełki na pomoc dla Abry Quote
Dea Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Będzie miała miękko i jest wśród dobrych ludzi, na pewno będzie dzielnie walczyła o życie:lol: Quote
mycha101 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Byłyśmy z Enią w klinice dzis rano i Abrusia leżała na kocyku, zwinięta w kłębuszek i nawet główki nie podniosła:shake: Quote
Hund Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 piesku nie poddawaj się już zaczęłaś wychodzić na prostą !! Quote
Recommended Posts