Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta przestań:oops: Wiecie dlaczego taka jestem?
Po pierwsze STRASZNIE KOCHAM PSY!!! A po drugie nie mogę fizycznie pomagac ze względu na stan zdrowia i więc robie co mogę innego np. oglaszam psy w necie. Ot stąd moja anielskość:p

Posted

21.04.2007:

ABRA - stwierdzono zpalenie dróg moczowych i zapalenie pęcherza; dostaje antybiotyk i leki wspomoagające; przed operacją musi być silniejsza - ale czasu nie mamy zbyt wiele; Abra jest też chora na serce i jeśli czekające ją operacje przeżyje z tą choroba będzie musiała żyć.

21.04.2007:

Posted

paczke wysylamy o 18, bo dopiero wtedy damy rade sie spotkac.
ja jeszcze dokupilam koldre i narzute (wielka - powinna byc dobra dla Abry)
jeden koc to jest fragment, tzn dawno temu pocielam stary i mi zostal, jest dlugi ale waski- poskladany dobry na poslanie dla sredniego psa (mieciutki).
dorzucam jeszcze karimate, troche suchej karmy bo mi zostala po zmianie jozkowi (jakies pol kilo, wiem, ze to kropla w morzu i moze sie troche wyglupilam, ale mam nadzieje, ze sie przyda). no i jeszcze witaminki- jozka po nich czyscilo, ale to beagle. moze innym pieskom pomoga. (dolmos multical pk)

robi sie cieplutko, oby Abrze pogoda sluzyla jak najlepiej!!

tak jeszcze dodam, moj wczesniejszy pies mial chorobe serca i okrutnie sie meczyl, oby bidulka nie musiala przechodzic tego co on..:-(

musi sie udac!!!!!!!!

pozdrawiam wszystkich, ciesze sie, ze trafilam na basiegk i mozemy pomoc wspolnymi silami.:multi:

Pozdrawiam

Posted

brawo za organizacje tej paczki....

woohoo - jakby co 10 osoba w Polsce wysłała choćby pół kilo karmy to policz ile by było....niestety takich osób jest duuuuużo mniej :(

A może ja też mogłabym jej coś wysłać ? czy lepiej kupic jeszcze cegiełkę ??

Posted

No dotarłam. Z mojej strony w paczce jest duża kołdra i legowisko o którym wcześniej pisałam. Cieszę się, że poznałam woohoo i jej cudnego Józka.:sweetCyb:

Posted

ja rowniez bardzo sie ciesze;]

zwlaszcza z poznania wilki ;] no i pierwszego w zyciu kontaktu z amstaffem (Abra;])

mysle, ze to legowisko powinno byc dobre, jest wieksze niz moze sie wydawac:)

pozdrawiam