Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:placz: ile ta sunia musi jeszcze wycierpieć aby wrócić do normanlego zycia :placz: trzymaj sie mocno i ciepło słodka kruszynko...a temu co ja tak skrzywdził w*****abym tak pałą po tym głupim łbie zeby przez tydzień w lustro nie mógł spojrzeć i rysopis stracił s*****n jeden:angryy:

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak, podlosc ludzka-bardzo delikatnie mowiac nie zna granic....
mysle ze Ci ludzie beda sie smazyc w goracej oliwie:angryy: :diabloti: :mad: i odpokutuja to bardziej niz inne grzechy.
bo nie ma gorszej rzeczy na swiecie jak zadawac krzywde bezbronnym zwierzetom!!!
Abrusiu duzo duzo zdrowka:oops:

Posted

no przed Abra z tego co do mnie doszlo-sterylizacja-i napewno co najmniej jedna operacja/sprawa wyciecia guzow/ stan lepszy ale nadal ciezko...
walczy jak Medar...mysle ze ma spora chec zycia:multi:

Posted

===============================================

Dea napisał(a):
Ach ANETTA Ja tak sobie wymarzyłam, że jakbym miała jedno życzenie, które się spełni, to poprosiłabym, aby wszyscy ludzie na świecie mieli genetycznie zakodowaną miłość i szacunek do zwierząt (genetycznie, bo żeby następne pokolenia się nie wyłamały;) )

Podpisuje sie wszystkimi rekami i nogami :-)

Posted

[quote name='kon trojanski suwalki']===============================================

Swoja droga zastanawiam sie ilu sposrod tak bardzo kochajacych zwierzeta dogomaniakow je mieso.

Nic ciekawego nie dzieje sie na watku Cezara? Nie masz sie z kim klocic, wiec przyszlas tu?
Jesli Cie interesuje los Abry - to zostan na watku, ale jesli chcesz z tego watku tez zrobic bagno - to poszukaj sobie innego forum - bo tu nikt nie da sie sprowokowac, tu jestesmy wylacznie zeby wspierac Abre

Posted

Emir napewno da znac i cos opisze jak tylko beda jakies konkretne roznice w stanie Suni... Ona naprawde ma tam co robic- tym bardziej ze z wiosna psow u niej przybywa a na klinike/SGGW-gdzie kursuje zapewnie codziennie- ma minimum ok 45km w jedna storne/ takze zrozumcie...
Sunia jest w najlepszych rekach...;) czuwaja nad Nia najlepsi specjalisci.
Hund jesli chcesz mozesz zawsze zadzwonic do Emir.

Poki co jak mozecie to podnoscie - pelnego juz zycia Medarka- gotowego do adopcji-tez Benio i tez w swoim czasie Emir uratowala mu zycie
psiak potrzebuje pilnie domu
jest niesamowity:loveu: wczoraj Go widzialam
wierze ze za jakis czas bedziemy tak szukac domku Abrze:lol:
link dla Medarka-prosze podnoscie Go
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=60416

..........

Posted

[quote name='Hund']Tylko że na stronie emira nie ma aktualnych wiadomości :( czekamy cierpliwie.

Hund, brak wiadomosci to bardzo dobra wiadomosc :-)
Rozmawialam wczoraj wieczorem z Emir, gdyby bylo cos nie tak z Abra - powiedzialaby mi jako pierwszego newsa :-)

Posted

Tak masz rację :) brak wiadomości to dla nas dobra okoliczność. Czekam cierpliwie , wiem że Emir działa i nie ma czasu dlatego nie poganiam . Życzę powodzenia.

Posted

Trzeba się uzbroić w cierpliwość...Na wielki przełom raczej nie ma co liczyć, ale mam nadzieję, że od tej pory wieści na temat stanu zdrowia Abry będą tylko optymistyczne...To będzie jeszcze długo trwało więc, kciuki nadal trzeba zaciskać.