Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zakupiłam pierwsze 4 cegiełki (a dokładnie z konta na allegro mojej mamy, ale już wpłaciłam pieniążki). Wiem, że 4 to niewiele, ale jak będę mogła to jeszcze wpłacę !! :(

Posted

t_kasiek napisał(a):
zakupiłam pierwsze 4 cegiełki (a dokładnie z konta na allegro mojej mamy, ale już wpłaciłam pieniążki). Wiem, że 4 to niewiele, ale jak będę mogła to jeszcze wpłacę !! :(

Cztery cegielki to bardzo dobry poczatek dla aukcji!!!!!
W imieniu Emira - bardzo dziekujemy!!!!!!! :-)

Posted

Abra czuje się lepiej; szczególy na "Aktualnościach" DZIŚ WIECZÓR NAJNOWSZE ZDJĘCIA ABRY Z KLINKi.
Dziękuję za każde dobre slowo, każdą dobrą mysl i każdą najmniejszą nawet pomoc
EMIR

Posted

witam
słuchajcie szukalam tej aukcji na allegro i ciężko byłoby mi ja znajść pomógł mi link znaleziony na forum

błagam zmiencie tytuł tej aukcji
niech w tytule....jest piękny porusza serce ale niech tez pisze słowo bernardyn duzo ludzi oglada konkretna rase i wtedy moze tez cos ktoś dorzuci

ja w twn sposób znalazłam medera i czarok przeglądajac poprostu na allegro bernardyny bo kocham tę rase psa wcale nie chcialam go kupic bo mam juz takiego
i w ten sposob tez tafiłam do was na dogomanie

przyznam sie ze czasem żąłuje ze tu tafiłam bo byłam szczesliwsza jak o tych wszystkich nieszczesciach mniej wiedziałam ....
a z drugiej strony wchodze tu do was ........? dużo razy bardzo duzo i nie raz zdarzyło mi s ie :placz:

ja proponuje wpisac w tresci slowo bernardyn

Posted

[quote name='ANETTTA']

jest mały problem - ja juz nie mogę dokonac zmiany tego tytułu - bo juz ludzie licytowali. te zmiany można wprowadzać zanim ktoś zalicytuje - teraz to okienko juz się nie wyświetla jak klikam na zmiany.

Posted

Kopiuję ze strony Emira
11.04.2007: Stan ogólny Abry sie poprawia; jest b. zywotna; dobrze je; cały czas jest nawadniana i "stawiana na nogi" pozajelitowo, aby bezpiecznie można było przeprowadzić badania w sedacji; w dalszym ciągu ma cewnik, pęcherz nie opróżnia się prawidłowo; dzis konsultacja położnika.

Posted

Przeczytalam watek od dechy do dechy. Piekna i szybka akcja.
Podziekowania dla wszystkich poczawszy od Emir poprzez pania kierownik schronu, pania wet i was wszyskich ktorzy przyczyniliscie sie do ratowania sunki. Brawo! Suni zycze szybkiego powrotu do zdrowia a najwazniejsze ze juz nie cierpi bo ma podawane srodki przeciw bolowe.
A teraz pomocy! zaden link z tego watku mi sie nie otwiera.
Dlatego tez nie wiem w jaki sposob moge wplacic grosza na konto.

Posted

Ada-jeje wystarczy, że wejdziesz sobie na stronę fundacji Emir i w dziale Informacje znajdziesz numer konta. Dopisz na przelewie, że to dla bernardynki Abry z Żywca, na pewno dojdzie. Jak ci się nie otwiera ten link
http://www.fundacja-emir.org/index1.htm to po prostu wpisz w wyszukiwarce Fundacja Emir na pewno ci znajdzie.
Abra jak się cieszę, że już lepiej!

Posted

Konto Fundacji: Bank Śląski O / Grodzisk Maz. 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056
Adres: Oddział, ul. Słoneczna 4, 96-321 Żabia Wola

Fundacja dla ratowania zwierząt bezdomnych "Emir"

Posted

Wydaje mi się, że dobrze zmienić tytuł wątku. Może...
Bernardynkę w tragicznym stanie czeka ją długie leczenie. Prosimy o wsparcie !
Może ktoś wymyśli coś lepszego?

Posted

[quote name='Dea']Dzielnie walczy o życie dziewczynka!!!

Jeszcze niedawno tak

,

a może być tak

te kilka złotówek od każdego... Pomyśl zanim kupisz paczkę papierosów, piwo, gumę do żucia, lizaka etc ....

Posted

[quote name='ANETTTA']witam
słuchajcie szukalam tej aukcji na allegro i ciężko byłoby mi ja znajść pomógł mi link znaleziony na forum

błagam zmiencie tytuł tej aukcji
niech w tytule....jest piękny porusza serce ale niech tez pisze słowo bernardyn duzo ludzi oglada konkretna rase i wtedy moze tez cos ktoś dorzuci

ja w twn sposób znalazłam medera i czarok przeglądajac poprostu na allegro bernardyny bo kocham tę rase psa wcale nie chcialam go kupic bo mam juz takiego
i w ten sposob tez tafiłam do was na dogomanie

przyznam sie ze czasem żąłuje ze tu tafiłam bo byłam szczesliwsza jak o tych wszystkich nieszczesciach mniej wiedziałam ....
a z drugiej strony wchodze tu do was ........? dużo razy bardzo duzo i nie raz zdarzyło mi s ie :placz:

zgadzam sie z przedmowczynia

Bernardyn w nazwie aukcji to podstawa- tak jak Anetta trafilam na Medara-pozniej Emir a teraz Dogomanie